2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886010 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

remy konusunda chelsea kanadı sıkıntılı demba ba transferinden zarar ettiklerini düşünüyorlar papis cissenin inadı kırlırsa bu transfer gerçekleşebilir newcastle tarafında sıkıntı yok
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağatay

Olm Malotelli filan demeyin Allah korusun
Ama biz remy filan diyoruz da adam olmazsa ne yapacaz bilmiyorum
yine çıtayı düşürmemek gerekiyor forvette
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TØLGA

Bir ara Şamil Cinaz Beşiktaş'ta idi. Ne oldu ona :evillol:

yıldız futbolcu transferi bekleniyo böylelikle arada kaynayacak  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı brkntcnr

Bence sol kanat ve kaleci transferlerinin fazla bi acelesi yok. Şenol Hoca döneminde Oğuzhan , Kerim, Ömer, Cenk Tosun ve hatta Cenk Gönen' in patlama yapmasını bekliyorum. Zaten kaleci transferine kamptan sonra karar verileceği açıklandı. Ayrıca Sosa kanatta da oynayabiliyor. Olcay' da her ne kadar maç içinde beğenmesek de istatistikleri olan bir oyuncu. Bence bir an önce Atınç ve Ersan gönderilip yerlerine Vlaar , Britos veya Zambrano dan ikisi gelmeli. Sağ bek konusu ise benim için muamma konuşulan isimlerden hangisi gelirse gelsin iş yapacaktır diye düşünüyorum. Santrafora da Remy zorlanmalı fakat olmazsa Mitroglou alınmalı. Mitroglou tam bizim takıma uygun bir forvet.  Yırtıcı bitiriciliği yüksek ve uzaktan da bayağı golü var. Bizde ligde Demba Ba kadar gol atar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Balotelli disarda cok zikredildi esas hic bir haber sitesinin  bahsetmedigi isim var  :biggrinking:

Dzeko mu? :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Viviano

Balotelli disarda cok zikredildi esas hic bir haber sitesinin  bahsetmedigi isim var  :biggrinking:
Kim onlar ağabey, sen zikret, hatta hep beraber zikredelim :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

Dzeko gelirse kaç gol atar burada  :bandit:

Abartıyorum belki 40 gole etki eder.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

remy konusunda chelsea kanadı sıkıntılı demba ba transferinden zarar ettiklerini düşünüyorlar papis cissenin inadı kırlırsa bu transfer gerçekleşebilir newcastle tarafında sıkıntı yok

Patronu Abramovich olan her sene manyak gibi para harcayan klup mu demba ba dan zarar ettik demis. Ya 2m zarar etseler ne yazar onlara cerez parasi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Viviano

yıldız futbolcu transferi bekleniyo böylelikle arada kaynayacak  :kop: :kop:
Hahaha Şamil ya :lol:
Nasıl bir futbolcu olduğunu öğrenmek istiyorsanız Şamil'in, kötü futbolcu nasıl olunur hakkında tüm bildiklerinizi unutun ve sadece 1 tane de olsa maçını izleyin Şamil'in. Size tüm bildiklerinizi unutturacak :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Balotelli gelirse 10 golü geçer, Mitroglou gelirse 15 golü geçer, Remy-Papiss gelirse 20 golü geçer, Dzeko gelirse 30 golü bulur :)

Çevrimdışı ZEKI

Dzeko mu? :)
:ok: :ok: :ok:

Arkadaslar oncleikle bunlarin hepsi duyum, Mitro istedigimiz zaman imza atabilecek durumda,  Cisse ise dusuk ihtimal esas hedef Dzeko onunlada ilgileniyor. Biliyorum herkes gelmez diyecek

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu dzeko remy vs kiralama ücreti,maaşı kaça patlayacak
7 mi 8 mi?
Nasıl olucak bu işler?

Çevrimdışı Ozan E.

Dzeko inanilmaz olur :) Turkiye'ye gelen en mukemmel forvetler arasinda olur.

Çevrimdışı Viviano

En mükemmeli olur net şekilde

[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 22:18:57 Viviano ]

Çevrimdışı Kadir G.

:ok: :ok: :ok:

Arkadaslar oncleikle bunlarin hepsi duyum, Mitro istedigimiz zaman imza atabilecek durumda,  Cisse ise dusuk ihtimal esas hedef Dzeko onunlada ilgileniyor. Biliyorum herkes gelmez diyecek

Abi gelmez diyenler bende dahil belki de en çok sevineceklerdir. Ba yı satıp aynı seviyede birini yeterli görüyorum ama dzeko 2 tık üstü olur.

Çevrimdışı Hamahakki

Sen ne diyosun sallar burayı valla

Çevrimdışı ZEKI

Bilic Tolgay ilk gelecegi gunden beri onunla ilgileniyordu ocakta ingiltereye gitmeyi kafasina koydugu icin Tolgayi beraber ingiltereye gideriz diye kandirmisti 27 ocakli Haber.besiktasarena nin haberi kaynamasin

http://haber.besiktasarena.com/besiktas-arena-tolgay-arslan-gercekleri.html

Çevrimdışı eyupogluemre

Dzeko 30 ya da üstü atamaz abiler abarttınız iyice 😄

Çevrimdışı Efe

Dzeko gelirse kaç gol atar burada  :bandit:
demba bayı geçmez en fazla onun kadar atar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Viviano

Dzeko olmazsa bir başka City'li Alvaro Negredo da cuk oturur, çok da güzel olur

Çevrimdışı Ersoy

Mitro imza atacak durumda olsa bile Dzeko ve Remy zorlanmalı olmazsa Mitro.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

bosnalı olduğu için gelebilir bize tabi kiralık olarak 1 sezon geçirip gider mantıklı bir transfer olur  inşallah gelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

demba bayı geçmez en fazla onun kadar atar
Abi abartmayalım bence, Ba çok atmadı 18 tane attı. Dzeko top class santrafor. Minimum 25 atar :)