2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875695 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Viviano

Ersan git artık ya git be adam be git.

Çevrimdışı Ergin1903

Görüşülme kapı geldiyse detaylarda yarina gelir demektir.

Çevrimdışı Kadir G.

3 peşin kalanı taksitti yani şu zamana kadar 3.5 tan 2.5 a indirmiş olma şansımız yok. Bir yılda 1 milyon taksit zannetmiyorum. 16 ise bize verilecek olandır.

Çevrimdışı Fatih Berker

Çevrimiçi Samet Ç

Şu bildirimi yapana okuma yazmayı kim öğrettiyse tebrik ediyorum dem ba ba diye yazmış :D

AÇIKLAMA:

futbocumuz dem ba ba nın transferine ilişkin olarak shanghai shenhua kulübü ile gorüşmelere başlanmıştır.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Öyle kontratlar yapılıyor öyle imkanlar veriliyor ki bu adamlara, Beşiktaştan ayrılmak için hiç bir sebep görmüyorlar.

Ersanın eminim içerde en az 6 aylık alacağı vardır. Ama sonuçta alacağını biliyor. İstanbul, altında cillop araba. Her gittiği yerde ersan hoşgeldin, ersan beşgittin. E daha ne. gitmez abi bu adamlar. 600bin yerine 1.2 1.5 1.7 verirsen böyle olur. Bir de maç başı 10 bin er euro. 30 maç yapsa 300 bin euro. Adam seneede kazanıyor 1.9 2

2.5 için çine ben olsam bende gitmem.

Çevrimdışı Mehmet Ali

"futbocumuz dem ba ba nın transferine ilişkin olarak shanghai shenhua kulübü ile gorüşmelere başlanmıştır."

Bu ne yaw allah aşkına ahaha

Çevrimdışı Aykutt

Şu bildirimi yapana okuma yazmayı kim öğrettiyse tebrik ediyorum den ba ba diye yazmış :D
kap hack mi yedi yoksa :D den ba ba nedir :D

Çevrimdışı Viviano

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS [] 28.06.2015 15:22:48

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi   :   suleyman seba cad. no:48 besıktas
Telefon ve Faks Numarası   :   0212310100001212588194
E-posta adresi   :   besiktasfutboll@hs01.kep.tr
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası   :   0212310100002122588194
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?   :   Hayır
Özet Bilgi   :   futbolcumuz den ba ba nın transferine ilişkin Shanghai shenhua takımı ile gorüşmelere başlanmıştır.

AÇIKLAMA:
futbocumuz dem ba ba nın transferine ilişkin olarak shanghai shenhua kulübü ile gorüşmelere başlanmıştır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Çevrimdışı Ergin1903

Kap'taki özeti kim yazdiysa baya yazim yanlisi yapmiş :lol: :lol:

Çevrimdışı Fatih Berker

Bildirimi ilkokul çocuğuna yazdırmışlar.

Çevrimdışı ZEKI

Hadi Kap da geldi darisi yeni Kap'lara diyelim

Çevrimdışı Çağrı

Şuan benim için en önemli transfer Andreas Beck.

Gettirmeyi başarabilirsek bayılacaksınız adama 4 sene.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MumbLe

Kap açıklamasını kime yazdırmışlar acaba çok merak ediyorum   :lol:

Çevrimdışı Tugay

Ersan ve Atınç için KAP gelsin.

Çevrimdışı atalay

Şuan benim için en önemli transfer Andreas Beck.

Gettirmeyi başarabilirsek bayılacaksınız adama 4 sene.

Başaracaksınız nedir?

3 milyon euro. 
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 15:33:24 atalay ]

Ersandan kap gelecek olsa bile daha 1 hafta 10 günü var. Çin ekini kadroyu boşaltacak da, bilmem ne de.

Çevrimiçi Samet Ç

Ersandan kap gelecek olsa bile daha 1 hafta 10 günü var. Çin ekini kadroyu boşaltacak da, bilmem ne de.
Çin'de ara transferin son günü bugün diye biliyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Başaracaksınız nedir?

3 milyon euro.   :tabe:

Kaderabek'in parasını bizden isteyecekler işte :D

Mesele Hoffenheim değil oyuncuya çökmeye çalışan olacaktır Hertha Berlin gibi adamı ikna etmek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Vodafone Arena yıkılıyor - Fenerden cimbombdan topçu almayın taraftarı çıldırtmayıııııııııın  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Beck i 2 milyon euroya koşa koşa getirtirsin buraya. kendisine de yıllık ücrette uçmaya gerek yok 1.4 1.5 max

Çin'de ara transferin son günü bugün diye biliyorum.

16 temmuz

Çevrimdışı atalay

Kaderabek'in parasını bizden isteyecekler işte :D

Mesele Hoffenheim değil oyuncuya çökmeye çalışan olacaktır Hertha Berlin gibi adamı ikna etmek.

$$$$$  :eyes