2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874385 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper Bay

Atınç ya gidecek ya da ilk 11 oynayacak. Kalıp kulübede oturması hem bizim hem de onun için en kötü senaryo olur

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Stoper alacaklar. Hatta Ersan'ı alacaklar.

Ben de bunu düşünmek istiyorum bu konuda da şöye bir tezim var.

Ellerindeki ön libero çok kötü.

http://www.transfermarkt.com.tr/junior-urso/profil/spieler/144789

Jucilei'yi bu yüzden aldılar.

Bu adamı gönderecek ve stoper alacak bu takım.

Ama bu durumda kimi yedek bırakırlar bilmiyorum takımda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Viviano

Atınç neden forma alamasın bu sezon?
Ersan da Atınç da gitmezse, en fazla 1 tane stoper transferi yapılır. O stoper diyelim ki Vlaar-Zambrano gibi birisi oldu. Yanında oynayacak kişi kim olur? Ersan mı olmalı sizce? Pedro mu? Milosevic mi? Yoksa Atınç mı? Atınç gayette forma bulabilir bu sezon. Ama nasıl performans sergiler orası bilinmez.

Çevrimdışı atalay

Ben de bunu düşünmek istiyorum bu konuda da şöye bir tezim var.

Ellerindeki ön libero çok kötü.

http://www.transfermarkt.com.tr/junior-urso/profil/spieler/144789

Jucilei'yi bu yüzden aldılar.

Bu adamı gönderecek ve stoper alacak bu takım.

Ama bu durumda kimi yedek bırakırlar bilmiyorum takımda.

Bende aynısı yazacaktım.

Urso out.

Çevrimdışı Atkar

Demba Ba 27 gol atmış bir forvet.14M'a satmak çokta sıradışı bir hareket değil.Ba'yı satmak aslında çokta büyük bir risk.Ama yeni kadro kurmak için çok iyi para 14M avro.Fakat zincirin yarım kalsn kısmı Ersanla Atınç.Ersana zaten piyamgo vurdu.Atınçın ise Beşiktaşts çok gelece olduğunu düşünmüyorum.Atınç seneyr full ilk 11 oynasa ve iyi oynasa da değeri anca 10M a çıkar bizde.Bana kalsa Ersan 5/Pedro 5/Atınç 6/Milo 3.5 satarız komple değiştiririm defans hattını.

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar duygusal yaklasmayin. Atınc genc olabilir Fizigi gözümüzü boyuyor olabilir ama Atınc şu anki haliyle bizim 11 oyuncumuz olamaz. Atınc gidip kendini orda gelistirebilir. Hem takimi muhtemelen bundesliga'ya yükselecek. O göremiyor da cevresi ve menajeri de mi göremiyor anlamiyorum. Henüz kesin bir sey yok ama gitmeme karari aldiysa cok büyük hata yapti demektir.

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/besiktasbrigade/status/615108987952959488

üst üste bu haberlerin yapılıyor olması

ya bilinçli karalama yada hakikaten olaylar boyle gerçekleşiyor

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

demba baaa demba baaaaaaaaa  :by2: :by2:
kap geldimi bu arada çine inmiş ama kap göremedim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

ersan gitmezse tek stoper alırız gibi
ersan da anca rotasyon olur
gideydi iyiydi

ama belki başka çin takımı filan istemez mi ki bu adamı
evet istemez sanmam:(

britos vasatın bir tık üstü ama ersan atınç pedro 3 lüsünden daha iyi olacağını düşünüyorum.tek başına yetmez tabi.

tabi tabi eldekilerden üst oldugu kesin ama benim uzun zamandır bu eksik belli oldugu için ve aradaıgımız ozellikler cok belli ama bu adam bunları karsılayamaz yanında ust düzey adam olsa dahi bu tabiki bana gore cnk liderlik vasfı yok bize iki tane lider lazım stopere

Çevrimdışı Çağrı

Atınç neden forma alamasın bu sezon?
Ersan da Atınç da gitmezse, en fazla 1 tane stoper transferi yapılır. O stoper diyelim ki Vlaar-Zambrano gibi birisi oldu. Yanında oynayacak kişi kim olur? Ersan mı olmalı sizce? Pedro mu? Milosevic mi? Yoksa Atınç mı? Atınç gayette forma bulabilir bu sezon. Ama nasıl performans sergiler orası bilinmez.

Oyun yapısından oyun yapısına fark var.

25-30 metrede oynuyorsan Atınç ile oynarsın mesela Başakşehir.

Ama 40 metrede oynarsan Atınç ile oynayamazsın Ersan'ın ölüsü bile daha iyi seçenek olur çünkü aşırı Ağır ve tek hamleli Atınç.

Ersan aktif oyunda çok hata yapan bir stoper değil zaten Schuster zamanı bundan transfer edildi. Durağan oyunda bütün defoları çıkıyor.

O yüzden Ersan kalırsa kim gelirse Ersan'ın yanına yazın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper Bay

Arkadaşlar gsde Semih'in ilk 11 oyuncusu olduğunun farkında değilsiniz galiba. Atinc niye 11 oynayamasin. Semih'ten bin kat daha potansiyellidir. Bu adama güvenmiyceksek kime guvenicez?

Çevrimdışı Renton

Oyun yapısından oyun yapısına fark var.

25-30 metrede oynuyorsan Atınç ile oynarsın mesela Başakşehir.

Ama 40 metrede oynarsan Atınç ile oynayamazsın Ersan'ın ölüsü bile daha iyi seçenek olur çünkü aşırı Ağır ve tek hamleli Atınç.

Ersan aktif oyunda çok hata yapan bir stoper değil zaten Schuster zamanı bundan transfer edildi. Durağan oyunda bütün defoları çıkıyor.

O yüzden Ersan kalırsa kim gelirse Ersan'ın yanına yazın.
Bizim elimizdeki hucum kadrosu hizli oyuna daha yatkin atinc olmaz oyle oyunda atinci ikna etmeleri lazim 6 milyon euro cok para
See you in another life,brother.

Çevrimdışı atalay

Buna çok gülerim.

Sabatini, Lawal ile görüşüyormuş.

Çevrimdışı ozan062

Atınç gitmezse 11 başlar umarım bütün maçlara.

dimi yani gitmiyorsan senin 11 de sürekli oynayacvagın gibi bir gerçek olmalı bence yetersiz ve oda bunu biliyor olmalı
sacma suan diretmesi

Çevrimdışı Türkay

Ersan ile Atınç gitmezse Ba da gitmesin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Bizim elimizdeki hucum kadrosu hizli oyuna daha yatkin atinc olmaz oyle oyunda atinci ikna etmeleri lazim 6 milyon euro cok para

Zaten Güneş de hızlı oynatacaktır.

O yüzden Britos önemli çünkü eldekilerden hızlı stoper.

Yanına da tek hamleli olacaksa bile bastığının canını çıkaran adam lazım Atınç gibi değil.

Atınç'ın bu takımda 11 oynama şansı bence hiçbir zaman olmayacak arkaya yaslanan Tigana gibi bir adam gelmediği sürece.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Şimdi medyada adamın olacak da Ersan için yeni bir Çin takımı devreye girdi haberi yaptırıp 5.5 veren takımı sıkıştırmaya çalışacan :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Muhammed ne alemde en son rosenborg dan da kovulmuştu gibi @Çağrı

Çevrimdışı Kadir G.

Haklısın, bence de gitmesi lazım ama bir sene Beşiktaş'ta düzenli oynayıp daha büyük bir takıma da gitmek istiyor olabilir. Çünkü Şenol hocanin ona yüzde yüz şans vereceğini o da biliyor. Aslında pek de mantiksiz sayilmaz Atınç açısından.

Tr kupası dışında 11 başlamayacak. Atınçtan mertesacker bekliyorsunuz ama 2-3 tık altı belki olur. Boy ve fizik dışında bir olayı yok. Temel becerileri eksik ya da gelişmemiş. 0 maliyetle 6 milyona satılacağı için istiyorduk. Kendisi için o fırsatı değerlendirmeyi akıl edemiyorsa sıkıntısı vardır.

Çevrimdışı Çağrı

Muhammed ne alemde en son rosenborg dan da kovulmuştu gibi @Çağrı

Muhammed bitti artık @ALI RIZA

Son bir 600 binini alsın bu sene sonra bileklerini keser artık bir köşede parası bitince.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

oğlum söylesenize la kap geldi mi?
demba hakkında yeni internete giriyom  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

NTVSPOR ......
Beşiktaş , Miguel Britosla 3 yıllık anlaşamaya vardı
Siyah beyazlılar , bu sezon Fb de forma şansı azalan moussa Sow için Kiralama teklifinde bulundu , Aziz yıldırım Son kararı TARTAENOya bıraktı.....
Evt Sanırım Moussa Sow a hayır diyen çıkmaz :tabe:
Hatta 6-7 milyona Bonservisini verirlerse Bonservisiyle alalım Sowu :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ghost

Demba Ba geldiğinde bu kadar sevinmemiştim herhalde :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

NTVSPOR ......
Beşiktaş , Miguel Britosla 3 yıllık anlaşamaya vardı
Siyah beyazlılar , bu sezon Fb de forma şansı azalan moussa Sow için Kiralama teklifinde bulundu , Aziz yıldırım Son kararı TARTAENOya bıraktı.....
Evt Sanırım Moussa Sow a hayır diyen çıkmaz :tabe:
Hatta 6-7 milyona Bonservisini verirlerse Bonservisiyle alalım Sowu :tabe: :tabe:

Haber yok Ntvspor'da ?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Demba ba ve ersan icin hala bi resmi aciklama yok gitmeyecekler heralde :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK