2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878172 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

ama atınç gitmezse büyük hata eder kendi gelişimi açısından
+ olarak gitmezse pedro-milo-ersan-atınç hatta tosic
5 tane savunmacı varken bizimkiler bi adam daha nasıl alacaklar merak ediyorum
bari kiralık filan gitseydi atınc
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Eğer Atınç da gitmezse çok kötü olur yalnız.

Ba'dan gelen ile 1 forvet, Andreas Beck ve ucuz yollu bir stoperle kapatırız transferi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Balic 1999  dolar kuru 0.5
19m dolar= yaklaşık 10m TL

Okocha 1998 dolar kuru 0.3
16m dolar = yaklaşık 5m TL

Demba ba 2015 dolar kuru 2.66
16m dolar = 42m TL

Arda 2011 euro kuru 2.35
12m euro = 29 m TL

Kısacası rekor bonservis top 4 te
Arda+okocha +balic=29+5+10=44 m TL

Demba ba  tek başına 42m TL :)

Çevrimdışı Alper Bay

Arkadaslar Britos'u Wolfsburg maçlarında izledim, gerçekten iyi bi oyuncu. Gerçekten akıllı, hamle zamanlaması iyi, sezgileri kuvvetli, boyu uzun sayılır, hava toplarında da iyi. Sadece omuzları bi stopere gore dar ve uzun top yeteneği pek yok. Kısaca  şöyle soyliyim Ersan'dan hiçbir eksiği yok

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA |
Demba ba An itibarıyla Çşn havaalanında :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Demba inmiş Çin'e

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaşlar  Ersan, Pedro, atınc, milo 4'lusu bizim dörtlümüz olamaz. Aslında defans blogumuzun tamami degişmeli.

Atınc: Boy avantaji disinda defansif anlamda hiçbiri seyi iyi yapacak durumda degil.

Ersan: Mücadele etmeye calisiyor ama her an hata yapabilir, hava toplarında etkili degil, Pas yüzdesi cok düsük.

Pedro: Boy dezavantaji var, hava toplarinda cok etkisiz, çok yavas. Pozisyon bilgisi iyi, ayagini bir defans oyuncusuna göre daha iyi kullanir.

Milo: İzledigim kadariyla konsantrasyon eksikligi var .Hamleleri yanlis. Sert bir stoper degil. Boyuna ragmen kafa toplarinda cok etkili degil.

Şİmdi bunlardan hangisine çok iyi defans oyuncusu derseni. Ya da hangisi kalsin istersiniz ? Eger biz uefa kupasini ve sampiyonlugu dusunuyorsak bunlar bizim stoperlerimiz olamaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu adamın gitmesine çok üzülüyorum. Yerini dolduramayacağız çünkü.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Atınç neyse de Ersan sahaya çıktığında taraftardan büyük tepki alır. Atınç da böyle bir fırsatı teptiğine göre kafası az çalışıyor olsa gerek, mental anlamda bir gelişim beklemiyorum vasat altı bir oyuncu olup çıkar en fazla

Çevrimdışı Viviano

Demba Ba'nın gidişini artık konuşmak anlamsız. Adam gitti artık üstelik de biz %110, %120 civarı bir kar ederek sattık zaten. Yerini bakalım şimdi kimle dolduracağız onları konuşsak daha iyi olur.

Çevrimdışı Çağrı

Atınç neyse de Ersan sahaya çıktığında taraftardan büyük tepki alır. Atınç da böyle bir fırsatı teptiğine göre kafası az çalışıyor olsa gerek, mental anlamda bir gelişim beklemiyorum vasat altı bir oyuncu olup çıkar en fazla

Olan şu etrafındaki timsahlar akıl verdi.

Oğlum kal burada Ersan bile ne paraya imza attı sen de alırsın 5 yıllık yılda 1 milyon eurodan diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Adam çine indi daha kap yok :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Alper Bay

Arkadaşlar  Ersan, Pedro, atınc, milo 4'lusu bizim dörtlümüz olamaz. Aslında defans blogumuzun tamami degişmeli.

Atınc: Boy avantaji disinda defansif anlamda hiçbiri seyi iyi yapacak durumda degil.

Ersan: Mücadele etmeye calisiyor ama her an hata yapabilir, hava toplarında etkili degil, Pas yüzdesi cok düsük.

Pedro: Boy dezavantaji var, hava toplarinda cok etkisiz, çok yavas. Pozisyon bilgisi iyi, ayagini bir defans oyuncusuna göre daha iyi kullanir.

Milo: İzledigim kadariyla konsantrasyon eksikligi var .Hamleleri yanlis. Sert bir stoper degil. Boyuna ragmen kafa toplarinda cok etkili degil.

Şİmdi bunlardan hangisine çok iyi defans oyuncusu derseni. Ya da hangisi kalsin istersiniz ? Eger biz uefa kupasini ve sampiyonlugu dusunuyorsak bunlar bizim stoperlerimiz olamaz.
Atınç defansif anlamda neyi iyi yapamaz ben gerçekten merak ediyorum. Fiziğine göre gayet hızlı, ayağı düzgün, pas kabiliyeti ortalama üstü ve sadece 21 yaşında bi oyuncudan bahsediyoruz.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Hadi ersanı anlarım çine gitmek istemiyor filan derim ama atınç ne yapıyor sana almanyadan teklif gelmiş.Bonservisin için 6 milyon vermişler isteyen td ralf rangnick seneye takim bundesligada almanyada değilde türkiyede mi gelişecen.Valla atınçtan hiç ümidim kalmadı hiç bir şey olmaz

Çevrimdışı atalay

Atınç'ı diğerlerinden mantalite olarak farklı görüyorum.

Eğer Rangnick'in olduğu bir proje takımında seneye Bundesliga fırsatını kaçırırsa pek kafaca farklı olmadığını anlamış oluruz.

Zaten kalırsa forma alamaz.

edit: Biten bir şey yok.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 14:09:26 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olan şu etrafındaki timsahlar akıl verdi.

Oğlum kal burada Ersan bile ne paraya imza attı sen de alırsın 5 yıllık yılda 1 milyon eurodan diye.
Atınçın yaptığı tek kelime İle kafasızlık !!!
Ulan Almanyaya gideceksin , Orada Ralf Raghnick gibi bi adam seni özellikle istemiş , Alman altyapısı ve Disiplini alacaksın ve O takım seneye Bundesligaya çıkacak sende kendini geliştirip Vitrin olacaksın daha ne istiyorsun !!! Bem futbolcu olsam bir dakika bile düşünmezdim, Burada harcanır gider biz çok iyiyiz Adam harcamada oraya gitseydi çok iyi yerlere gelebilirdi :tabe: :tabe:
HeM milli takım içinde çok iyi olurdu oraya gitmesi bence çok büyük bir hata yaptı Atınç hemde hayatının ve kariyerinin en büyük hatasını yaptı bizde 6 milyon € dan olduk :s20: :s20: @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ergin1903

Atınç defansif anlamda neyi iyi yapamaz ben gerçekten merak ediyorum. Fiziğine göre gayet hızlı, ayağı düzgün, pas kabiliyeti ortalama üstü ve sadece 21 yaşında bi oyuncudan bahsediyoruz.

Fizigine göre hızlı falan degil. Pozisyon bilgisi düsük,Tek hamleli, dengesiz giriyor, zamanlamasi cogu zaman yanlis. Pas kabiliyeti ortalama . 
Gelişebilir ama ben vasat üstü bir oyuncu olabilecegini sanmiyorum.

Çevrimdışı Alper Bay

Atınç'ı diğerlerinde mantalite olarak farklı görüyorum.

Eğer Rangnick'in olduğu bir proje takımında seneye Bundesliga fırsatını kaçırırsa pek kafaca farklı olmadığını anlamış oluruz.

Zaten kalırsa forma alamaz.
Haklısın, bence de gitmesi lazım ama bir sene Beşiktaş'ta düzenli oynayıp daha büyük bir takıma da gitmek istiyor olabilir. Çünkü Şenol hocanin ona yüzde yüz şans vereceğini o da biliyor. Aslında pek de mantiksiz sayilmaz Atınç açısından.

Çevrimdışı Çağrı

Arkada zaten istikrarımız olmadığı için 2 stoperden bu kadar gelir elde etmek çok önemliydi.

Önden satarsak alışma süreci çok ciddi etkiler takımı arkadan oyuncu gitmesi önemliydi çünkü arka 4lü olduğu gibi yeniden kurulacaktı.

Umuyorum iş henüz yatmamıştır çünkü Çin takımına bakınca hala stoper eksiği var.

Ama bu parayı artık Ersan'a verirler mi? O paraya daha iyisini alabilirler yabancı olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tugay

Benim tahminim Ersan ve Atınç elde kalır olan takıma olur.

Çevrimdışı Ersoy

Atınç bizde kalırsa forma alamaz.Bu transfer döneminde stoperlerle adımız çok çıkıyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Alper Bay

Fizigine göre hızlı falan degil. Pozisyon bilgisi düsük,Tek hamleli, dengesiz giriyor, zamanlamasi cogu zaman yanlis. Pas kabiliyeti ortalama . 
Gelişebilir ama ben vasat üstü bir oyuncu olabilecegini sanmiyorum.
1.96 'lık bi devden bahsediyoruz, kimi gördün o fizikte Atınc'tan hizli Allah askina. Pozisyon bilgisi tamamen tecrübeyle alakali ve ona ragmen gayet zeki bi oyuncu, yerinde müdahalelerini hatırlıyorum. Ve ayağı net Ersan'dan daha düzgün, kaç tane adrese teslim uzun top hatirliyorum. Biri Gençlerbirliği deplasmaniydi hatta Kerime atmisti Kerim iceri çevirmiş Cenk bomboş atamamisti

Çevrimdışı Çağrı

Atınç zaten forma filan alamaz.

Şenol Güneş'in dinamik oyununda o ağır dönüşleri ile rezil olur sahada.

Hamle hataları, pozisyon hataları, kötü ayağı, olmayan dengesi of ki of yani.

Hem bize hem kendine büyük yazık ediyor gitmezse hayat boyu bu hatayı nasıl yaptım diye sorgulayacak kendini Anadolu takımlarında futbol oynarken.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Arkada zaten istikrarımız olmadığı için 2 stoperden bu kadar gelir elde etmek çok önemliydi.

Önden satarsak alışma süreci çok ciddi etkiler takımı arkadan oyuncu gitmesi önemliydi çünkü arka 4lü olduğu gibi yeniden kurulacaktı.

Umuyorum iş henüz yatmamıştır çünkü Çin takımına bakınca hala stoper eksiği var.

Ama bu parayı artık Ersan'a verirler mi? O paraya daha iyisini alabilirler yabancı olarak.

Stoper alacaklar. Hatta Ersan'ı alacaklar.