2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888303 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Demba umarım West Bromwich'e gider.

Çevrimdışı Kemal

Yalnız hala Tolga'nın kadraja girmesini bekliyorum.  :bawling:

Maç şu dakikaya kadar aylarca sürse o adam daha kadraja girmemişti, tam bir futbol özürlüsü.

Çevrimdışı TØLGA

Hadi bakalım son 2-3 Çarşambayıı sel aldıııı :)
bak çarşamba akşamı 00:00'a kadar beklerim burdayız bakkkk  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yalnız hala Tolga'nın kadraja girmesini bekliyorum.  :bawling:
O gün neredeyse ben tv den maca girecektim ama tolga kadraja giremedi.

Kaleci icin armagan ın videosunu paylastigi kaleci bizim elimizdekilerden iyi durumda keşke alsalar ama gençlerbirliği ile adı anılıyor ılhan cavcav 200 e falan alip seneye 3 milyona satar.

Rizesporun kalecisi bile bizimkilerden iyi charles itandje taaaa 2009 da falan pesindeydik o adamin lille de oynuyordu begendigim kalecilerden birisi oda

Çevrimdışı can1903

Çarşamba günü sağ bek gelecek diyolar bu Glen Johnson mu olur Cavanda mı olur Andreas Beck mi olur bilemem bakalım Şenol Güneş hangisine onay verecek. Çarşamba günü transfer bekleniyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Golü atan herif de sutterdi sanırım. O ise buraya gelmesini istemiyorum kabul oldu o adam.

Çevrimdışı Kadir G.

Çarşamba günü sağ bek gelecek diyolar bu Glen Johnson mu olur Cavanda mı olur Andreas Beck mi olur bilemem bakalım Şenol Güneş hangisine onay verecek. Çarşamba günü transfer bekleniyor

Cavanda hariç razıyım. Cavandayı menajerler çakmaz umarım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Golü atan herif de sutterdi sanırım. O ise buraya gelmesini istemiyorum kabul oldu o adam.
Bursaspor diyorlar de sutter için

Çevrimdışı TØLGA

bursa istiyormuş brugge'den habersiz oyuncuyla görüşmüşler isyanlardaydı adamlar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fore_kazık

Andreas Beck ama sağ beckmi sol beck mi ?  :D :D :D :steamed: :steamed: :steamed: :D :D :D

bu iğrenç espriden sonra online sayısında ciddi bi azalma olacaktır  :iblush:  hayırlı sahurlar herkese...  :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Bursaspor diyorlar de sutter için
bursa istiyormuş brugge'den habersiz oyuncuyla görüşmüşler isyanlardaydı adamlar  :biggrinking:

Bende isyanlardayım gelmesin. Gelir şimdi şenol hocada tolgayı oynatır bir bursa maçında olaylar gelişir.

Çevrimdışı TØLGA

Bende isyanlardayım gelmesin. Gelir şimdi şenol hocada tolgayı oynatır bir bursa maçında olaylar gelişir.
:kop: :kop: :kop:
kitlesek şunu bir takıma yaaaa valla süper olur  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı TØLGA

Andreas Beck ama sağ beckmi sol beck mi ?  :D :D :D :steamed: :steamed: :steamed: :D :D :D

bu iğrenç espriden sonra online sayısında ciddi bi azalma olacaktır  :iblush:  hayırlı sahurlar herkese...  :ok:
adam iyi Beck ama iş yapar bizde  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

adam iyi Beck ama iş yapar bizde  :iblush:

Kendisini bizim takımı becklerim   :utan
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Çarşamba 1 Temmuz yani free oyuncuların sözleşme sonu. O yüzden Glen Johnson diyorum :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Andreas beck tamam herhalde

Çevrimdışı TØLGA

Çarşamba 1 Temmuz yani free oyuncuların sözleşme sonu. O yüzden Glen Johnson diyorum :)
britos diyorum  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

2 milyona biter beck işi. Glene de en az 2 imza parası verilir. İkisinden biri diyorlarsa çalışma disiplini açısından beck derim. Almandan zarar gelmez.

Çevrimdışı Kadir G.

Back bonservisli yalnız.

Çevrimdışı TØLGA

Back bonservisli yalnız.
takımda duracağını düşünmüyorum ben ama ilk 11 kaderabekin  :biggrinking:
şaka maka adamlar Beck yolluyo kadareBEK alıyo takıntılı bunlar  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

2 milyona biter beck işi. Glene de en az 2 imza parası verilir. İkisinden biri diyorlarsa çalışma disiplini açısından beck derim. Almandan zarar gelmez.

Beck Rus abi  :iblush:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Back bonservisli yalnız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Back bonservisli yalnız.
Napalim kardeşim herkes boşta olacak değil demba ersan atinc elbet para girecek andreas beck çok iyi olur