2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890732 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Welcome to Shangai Shenhua "GULUM" :lol:

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Çevrimdışı Türkay

İçimde kötü bi his var ya bu transferlerle ilgili sanki olmayacakmış gibi sabah ola hayrola
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Konop un izlediği transfer yöntemi:

Türk takımlarından teklif alıp yan cebe koyup bu teklifle avrupada piyasasını yükseltmek.

Tüm takımları denedikten sonra hiçbiri olmazsa atlayacak ilk uçakla buraya gelecek.Nasıl olsa eşek yüküyle para hazır olarak onu bekliyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

İçimde kötü bi his var ya bu transferlerle ilgili sanki olmayacakmış gibi sabah ola hayrola
açma la ağzını transfer yatarsa senden bilirim forumda adını çıkarırım bak  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

ne güzel goller atmışız bu sezon mottanın golüne yazık oldu bee tolgayın attığı kadar değerliydi

Mottanın golden sonra ba yı izle :D

Çevrimdışı Türkay

açma la ağzını transfer yatarsa senden bilirim forumda adını çıkarırım bak  :evillol:

:duman:

Çevrimdışı Efe

yarın son oldu oldu olmadı aynen kalırlar paşa paşa bizde konoplanka gelir mi britos alınırmı vlaar gelirmiye tekrardan başlarız :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Yeni yabancı kuralına göre gurbetçi oyuncular yabancı statüsünde oynayacak galiba oyle deniyordu bir ara??

O kural onaylandıktan sonra alınanlar için geçerli yani tolgay yerli.

Çevrimdışı Efe

aynen ba şoka uğramış inanamıyor bu adam gitmemeli otursun konuşsunlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Paolo Maldini

Ersana teklif yapan takım shandong luneng mi yoksa shanghai shenhua mı

Çevrimdışı Türkay

Ersana teklif yapan takım shandong luneng mi yoksa shanghai shenhua mı

Shandong Luneng  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Badem ne salladı be yine gündemdekilerin haricinde birşey demeden,günün konuşulanlarını özet geçti gitti.bu adam da bu meslekten ayda 6-7 bin tl kazanıyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Andreas Beck i izliyen varmı ?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet K

25 milyon € varsa şimdi alınacak oyuncular bellidir.

Stoper-> Dede 7 milyon euro, Britos bedelsiz
Sağ bek-> Maxi 2 milyon euro imza parası
Forvet-> Damiao 7-8 milyon euro
Sol kanat-> Kono

Çevrimdışı TØLGA

ben tam şut atarken ordan kaç kere golün var diyodum yedirdi o lafı bana
apartmanı yıktım fenerli bir arkadaşla izliyordum maçı korktuuuuuuu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

yarın son oldu oldu olmadı aynen kalırlar paşa paşa bizde konoplanka gelir mi britos alınırmı vlaar gelirmiye tekrardan başlarız :D

Ne güzel 24 milyon euro falan diyorduk ya paranın kokusu güzel gelmişti İnşallah giderler  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş taraftarı kadar evhamlı bir taraftar grubu görmedim.

Bekleyin...

Çevrimdışı ferdi1903

kalmaz abi kendi istemiyor kalmak

niye kalmak istemiyor acaba? sorun ne ki?

Çevrimdışı Kadir G.

ben tam şut atarken ordan kaç kere golün var diyodum yedirdi o lafı bana
apartmanı yıktım fenerli bir arkadaşla izliyordum maçı korktuuuuuuu  :biggrinking:

:D

Çevrimdışı Anıl

Andreas Beck i izliyen varmı ?
Tamam diyorlar onun için ?

Çevrimdışı Türkay

Badem ne salladı be yine gündemdekilerin haricinde birşey demeden,günün konuşulanlarını özet geçti gitti.bu adam da bu meslekten ayda 6-7 bin tl kazanıyor..

:oha: O kadar kazanıyor mu yaaa

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Fikrim, demba ba konusunda çinlilerle pürüz çıkacak.

Ödeme konularında anlaşılamayacak. Çinde transfer sezonu kapanınca ingilizlerin eli rahatlayacak maksimum 9-10 milyona ingiltereye gidecek demba ba.
Yönetim bunu düşünemiyorsa zaten biz transfer falan hiç uğraşmayalım bunlar başımızdayken bir halt olmaz.
Çin 13.5 veriyor WBA 14.
500.000 için milyon eurolardan olursak tam fiyasko olur.

Çevrimdışı TØLGA

orda'da kendi ismime sövmekle meşguldüm çıksanaaaaa çıksanaaaaaaaaa diye  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Şu fotoğrafı şu maçı ne zaman hatırlasam korkuyorum midem falan bulanıyor Club Brugge resmen fobim oldu ne umutlarla çıkmıştık biz o maça off gene içim bi tuhaf oldu

Çevrimdışı Anıl

:oha: O kadar kazanıyor mu yaaa
Daha fazla bile olabilir. Artı olarak her gün yöneticilerle konuşma şansına sahip, her antrenmanı izliyor, her Beşiktaş maçına gidiyor, Beşiktaş sayesinde Avrupa'da gezmediği yer kalmadı ve bunları yaparken tüm masraflarını da TRT karşılıyor :akuma: