Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İçimde kötü bi his var ya bu transferlerle ilgili sanki olmayacakmış gibi sabah ola hayrola
ne güzel goller atmışız bu sezon mottanın golüne yazık oldu bee tolgayın attığı kadar değerliydi
açma la ağzını transfer yatarsa senden bilirim forumda adını çıkarırım bak
Yeni yabancı kuralına göre gurbetçi oyuncular yabancı statüsünde oynayacak galiba oyle deniyordu bir ara??
Mottanın golden sonra ba yı izle
Ersana teklif yapan takım shandong luneng mi yoksa shanghai shenhua mı
yarın son oldu oldu olmadı aynen kalırlar paşa paşa bizde konoplanka gelir mi britos alınırmı vlaar gelirmiye tekrardan başlarız
kalmaz abi kendi istemiyor kalmak
ben tam şut atarken ordan kaç kere golün var diyodum yedirdi o lafı banaapartmanı yıktım fenerli bir arkadaşla izliyordum maçı korktuuuuuuu
Andreas Beck i izliyen varmı ?
Badem ne salladı be yine gündemdekilerin haricinde birşey demeden,günün konuşulanlarını özet geçti gitti.bu adam da bu meslekten ayda 6-7 bin tl kazanıyor..
Fikrim, demba ba konusunda çinlilerle pürüz çıkacak. Ödeme konularında anlaşılamayacak. Çinde transfer sezonu kapanınca ingilizlerin eli rahatlayacak maksimum 9-10 milyona ingiltereye gidecek demba ba.
O kadar kazanıyor mu yaaa