2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888679 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Serdar Sarıdağ sarışın defans falan diyor Rajtoral galiba.

Vlaar ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı dlcs

Öyle ama beyler. Adam zehir gibi forvetti ne olduysa artık hepten mala bağladı. Yabanileşmesi cabası  :dontknow:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Viviano

Vasili Berezutski olabilir mi? Allahım inşallah olmasın.

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Çevrimdışı can1903

Yazmaya başladılar mı kazmaları ? İnanmayın arkadaş basın Şamil Cinazı bile yazdı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Alparslan

Traore vardı sanırım adı geçmişti burda da. Hollandada kiralıktı sanırım onu alalım bak:)) Tabi bize gelmeyi kabul ederse.

Çevrimdışı Kemal

keşke BA son dakikada 14 m euroya İngiliz ekibine satılsa, o kadar sevinirimki.

Çevrimdışı Kadir G.

Ayrıca Epl diyorsunuz ama bence Epl'de ilk 6-7 takım hariç çok büyük takımlar yok. La liga takım kalitesi daha iyi bence. Epl'nin en büyük artısı dünyada ratingi çok fazla olmasından kaynaklanıyor. Bana stoke city'nin bizim takımlardan daha iyi olduğunu söylemeyin lütfen. Sadece gelir pastası çok yüksek bir lig.

Epl de arsenal chelsea united ve city şampiyonluk mücadelesi veriyor. Liverpool hotspur everton southampton altlarında kalıyor. Yani orta sıra takımları bunlar. Bu bile kalitesini ortaya koyar. Küme düşen çıkan takımın oyuncusu çok istediğimiz biri mesela. Gelirleri çok olduğundan çok iyi oyuncular getirebiliyorlar. Swansea nin ayewe 8 milyon imza parası verebilmesi örnek. Dünya çapında en iyi oyuncuların üst sırası belki real barca ikilisindedir ama totalde epl cebinden 5 tane la liga çıkarır bence.

Çevrimdışı can1903

keşke BA son dakikada 14 m euroya İngiliz ekibine satılsa, o kadar sevinirimki.
Aynı fiyata gidiyor zaten olay ne ?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Ersan için bugün son gün gitti gitti  :iblush:

Çevrimdışı Çağatay

Epl ye gitseydi de west ham a bi caksaydi bilicin yüzü bende görmek isterdim :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Viviano

Roman Shiskin imiş. Bu eleman kimdir tanıyan bilen?

Çevrimdışı Kemal

benim için kişisel , aç google'ı Doğu Türkistan yaz görsellere bas , benim için kişisel sebep çıkıyor. Hepimizin çocuğu var , çoluk çocuk derisi yüzüp ailelerinin önünde öldürüyorlar.

Neyse konu o değil, 2 takım arasında seçim şansım olursa PL ye gitmesini ben şahsen tercih ederim .

Çevrimdışı Alparslan

Epl de arsenal chelsea united ve city şampiyonluk mücadelesi veriyor. Liverpool hotspur everton southampton altlarında kalıyor. Yani orta sıra takımları bunlar. Bu bile kalitesini ortaya koyar. Küme düşen çıkan takımın oyuncusu çok istediğimiz biri mesela. Gelirleri çok olduğundan çok iyi oyuncular getirebiliyorlar. Swansea nin ayewe 8 milyon imza parası verebilmesi örnek. Dünya çapında en iyi oyuncuların üst sırası belki real barca ikilisindedir ama totalde epl cebinden 5 tane la liga çıkarır bence.
Bende onu diyorum işte. Epl'nin artısı ratingi çok yüksek bir lig. Ben la liga daki takım kalitesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Son 2 sezondur toplam 4 avrupa kupasınıda la liga takımları kazandı. Epl takımları yarı finale bile kalamadılar. Senin bahsettiğin o takımları biz arsenal hariç hepsini tokatladık bu sene. Tottennam liverpool hatta arsenali bile eliyorduk neredeyse. Ama Sevilla ile oynasaydık bizi fena çarpardı. Real, barca, sevilla atletico şu anda en üst seviye ingiliz takımlarından daha iyi takımlar.

Çevrimdışı TØLGA

ba gidiyo diye duygulanan bir ben miyim yaa??  :iblush:
doyamadım ben
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Kim diyor Roman Shishkin'i?

Çok iyi bir bektir.

Defalarca yazdım.

Çevrimdışı JoseDemba

@serdarsaridag
O bir Rus ama hiç bir zaman Rusya liginde oynamadı  :alala:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Viviano

Kim diyor Roman Shishkin'i?

Çok iyi bir bektir.

Defalarca yazdım.
Valla Serdar Sarıdağ isimli eleman diyor. Sarışın, Rus, Defans. Shishkin'in de sözleşmesi bu yıl bitiyormuş. Tesadüf olamaz heralde.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

doyamadım ben
Benim akşamdan beri moralim bozuk

Çevrimdışı atalay

Valla Serdar Sarıdağ isimli eleman diyor. Sarışın, Rus, Defans. Shishkin'in de sözleşmesi bu yıl bitiyormuş. Tesadüf olamaz heralde.

O diyorsa geç.  :D

Çevrimdışı Türkay

doyamadım ben

Ben baya baya duygulandım geçen sene Ba geldiğinde bunu yazmıştım nasıl sevinçle yazmıştım yaa  :by2:

Çevrimdışı Kemal

Gerçi Çinde her gol atışında secdeye kapanmasıda süper olacak, orasıda ayrı konu.

Çevrimdışı TØLGA

Benim akşamdan beri moralim bozuk
uyudum ben iftardan önçe arka arkaya moral bozucu haberler
aldım birde üzerine demba haberi bi yanım eksik kaldı
bir yandan seviniyorum güzel para gelecek diye bir yandan üzülüyorum gidiyo diye
karışık duygular içindeim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı musacn1903

Fırat gunayer ne dedi 00.41 de twitterdan ?