2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878516 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Taş gibi kaleci Viviano'yu kaçırdık resmen 2.3 milyon €'ya Sampdoria bonservisini aldı. Ah Viviano ah :(

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Çevrimdışı Kemal

Asıl Şenol Hoca Miloseviçi parlatacak ve biz inşallah güzel para kazanacaz , Ozi Kerim Ve Milo dan

Çevrimdışı Türkay

Ersan ve Ba hala resmi olarak gitmedi ve yarın son gün. Korkuyorum patron  :by2:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALBATROS

forvete gerek yok pektemek yeterli 

Çevrimdışı Alparslan

Ben gidenlerin yerinin çok zor dolacağını düşünüyorum. İyi bir forvet en az 10 milyon. O zaman ne anladım ben oyuncu satmaktan. Seneye bu takım şampiyon olamazsa başkan gider. Gitmese bile vodafone arenada istifa sesleri yükselir. Kimse senin oyuncu satışına bakmaz. Herkes başarı ister.

Çevrimdışı Çağatay

Bazı arkadaşlar fazlasıyla FM oynuyor gibi geldi bana. Bazıları kadro yapmışlar. Bakıyorum geçen seneki 11 den 8 oyuncu farklı. Bizim takım aslında tamamen çöptü. Çok kötü bir takımımız vardı. Tamamen değişmesi gerekiyordu galiba. Bizim iyi bir takımımız vardı. Sadece 3 tane üst seviye oyuncuya ihtiyacı vardı hepsi o kadar.
Bu arada top class tan kastım messi falan değil yanlış anlaşılmasın. Demba bizim takımın seviyesinde top classtı. Ben net söyleyeyim. Ba nın yerine asla onun altında bir adamı kabul etmem.
Maxi olur ama glen aslaaa. Serdardan çok çok daha iyi değil. Ayrıca o bahsettiğiniz adamların çok büyük çoğunluğu bize gelmeyi kabul etmez.

Isimleri gecenlerin cogu aslinda cok uzak degiller bize. Sadece ucundan biraz daha fazla gösterirsen parayi
pekala cogunu alabilirsin
burada da strateji yatiyor
kime yatirim yapmak lazim
ba ya yatirim yaptik karsiligini da aldik
bu kafada dewam etmek gerek işte
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Viviano

Şu 1 Temmuz'a kadar artık 2-3 oyuncu açıklanmalı. Beklersek bu sefer daha zor duruma düşeceğiz. Beklemenin anlamı yok.

Çevrimdışı sosyalkartal

atınç nukan işi de bitti hayırlı olsun yarın son pürüzler giderilecek  :by2:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Duyumcu kardeş. Demba ba nın yerine kim gelecek, sen onu çığırt bize. Hadi öyle 1 isim demiyorum 3 isim söyle, ama biri gelsin mutlaka.

Çevrimdışı Kadir G.

Sağa glenle anlaşıldı dendi keza sol stoper britos olacak gibi. Sağ stopere samba ideal 31 yaşında takımı 4 yıl men yedi son yıllığını ödesen alabiliyorsun. Konoplyana da sorun teminat gösteriemediğinden imza parasını peşin istiyor oyuncu satışı yapılınca verilip imzalanması bekleniyor. Santrafora luce adriano için 8 istiyor tarzında biri yazdı burda bende ona istinaden alınabilir yazdım. Remy Ba transferinden daha zor değil çünkü chelseade santrafor bolluğu var ona sıra gelmeyecek. 10 maçta son 10 dk belki oynar belki oynamaz. Dzekoyu ben değil haber sitesinde yazıldı.

Sonuç olarak FM lik bir şey göremiyorum ben. Para olmayınca olmuyor para olunca da olmuyor ne anladım?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen kemal abi senin dedigini bende duydum aliece ile şarküteri de karsilastik podolski yi almis gs samet aybaba kasimpasa dedi fb nani anlaştı diyor

Çevrimdışı Viviano

http://www.transfermarkt.com.tr/loic-remy/profil/spieler/45121 Kaça patlar ?
Chelsea ile olan iyi ilişkilerimizi göz önüne alırsak, oyuncunun da Chelsea'de bu yıl Falcao'nun gelmesiyle forma şansının iyice azaldığını hesaba katarsak, 7-8 bilemedin en fazla 9 milyon € olur. Geri kalan 5 milyon da başkanın istediği gibi stada gider.

Çevrimdışı Türkay

Şu şurda dursun.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Zambrano   Vlaar   yapamaz mıyız çok mu sey istıyoruz..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sosyalkartal iftar öncesi cevap veremedim aynen Demba Ba ya çin 'den 14 milyon teklif vari ilk sen soyledin cok iyi hatirliyorum

Çevrimdışı Alparslan

Isimleri gecenlerin cogu aslinda cok uzak degiller bize. Sadece ucundan biraz daha fazla gösterirsen parayi
pekala cogunu alabilirsin
burada da strateji yatiyor
kime yatirim yapmak lazim
ba ya yatirim yaptik karsiligini da aldik
bu kafada dewam etmek gerek işte
Dediğin gibi olur umarım. Aklı başında ve yaşı genç olan hiçbir oyuncu buraya gelmez. Ayrıca onu satan kulüplerde yüksek fiyatlar isterler. Bana dersenki 30 yaşındakileri alırım. O şans her zaman gülmez. Her zaman bir çin takımı çıkmaz. Ben malesef bu konuda çekincelerim var. Demba yı kesinlikle bu kadar paraya satarız diye almadık biz. Sadece denk geldi o kadar. Yatırım demek 21-22 yaşındaki oyuncuyu almaktır. Avrupa'da biraz başarıyla herkes oyuncuna talip olur. Tüm takımı satarsan o takımın yeniden yapılanmasında çok zaman kaybedersin. Bu sene başarı şart. Olmazsa başkan gider.

Çevrimdışı Viviano

Zambrano   Vlaar   yapamaz mıyız çok mu sey istıyoruz..
Abi Zambrano'nun adı bile geçmiyor. Bence alttan alttan yönetim Zambrano'yu bitirmeye çalışıyor olabilir. Çünkü bugüne kadar hep basına adı çıkarılanlar değil de, adı çıkmayan oyuncular geldi. Linnes dendi Opare geldi, Bryan Ruiz dendi, Sosa geldi. Aynı şekilde Vlaar'ın da adı çok az piyasaya çıktı. Bence sürprizlere açık olalım :D

Çevrimdışı Kemal

Aynen kemal abi senin dedigini bende duydum aliece ile şarküteri de karsilastik podolski yi almis gs samet aybaba kasimpasa dedi fb nani anlaştı diyor

iyi olmus kardesım daha kıpırdayamazlar ve ellerınde patlar , bızım alacaklarımıza salça olamazlar artık . Akhısardan devam etsınler.

Çevrimdışı Kadir G.

Elinde gerçekleşirse 25 belki 30 milyon olacak. Stadı boşver o ocakta zaten bitecek parayı stada kullanmak saçma olur. Gerekirse son kuruşa kadar kullanıp tüm eksikleri en az 2-3 yıl görecek transferler lazım. Böylece şu an ilk 11 oynayanlar kulübeye çekilecek kulübeninde kalitesi artacak. Omurgayı sağlamlaştırdıktan sonra her sene potansiyelli 1-2 genç alırsın 1-2 eksiğini giderirsin yeterli olur. Gençleri de avrupada asteraslara partizanlara karşı kullanıp piyasa yapmasını sağlarsın zaten en az çeyrek-yarı finali alışkanlık haline getirirsen oyuncularına talip çıkmaya devam eder.

Çevrimdışı saricasi

Ba dan snra atınç veya ersandan gitçekse gitsin daha oyuncu satmaya gerek yok artık gelecek transfer haberleri duymaya özledim.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kemal

3 duyumcumuz var 3 üde süper, inşallah gider atınç ve özellikle ERSAN , ersanın gıtmesi çok önemli.

Çevrimdışı Efe

Yahu senin borcun 300 milyon euro.

Gelecek 30 milyonun en kötü en kötü çok 10 unu bile harcasan, 20 milyon euro senin borcunun %8 ini karşılamıyor.

Yapılması gereken gerekirse 30 milyonunun son kuruşuna kadar harcayıp, daha iyi oyuncuları almak ve başarı yakalamak. Başarı yakalamaladığın sürece borç eritmenin ihtimali ancak mülk satışıdır.
sen beni dinlemiyorsun ki benim bahsettiğim kısa vadeli borç hangi kulup bütün borçlarını kapatmış şekilde duruyor şuan hepsinin bize yakın bizden fazla borcu var ve borçlar dahada çoğalıyor parayı sonuna kadar harcamak bana çok makul bir seçenek gelmiyor iyi oyuncu alınacak ama gidip bu iyi oyuncu 12 verelim olmaz bence bu sezon kimi alırsak alalım bu saatten sonra başarı geleceğini sanmıyorum oturmuş takımı bozmak bana hiç akıl karı gelmiyor özellikle sosa giderse bu söylediklerimi sezon içinde herkes görecek parayı savurmamak aklı selim düşünüp ona göre hareket etmek lazım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alparslan

Sağa glenle anlaşıldı dendi keza sol stoper britos olacak gibi. Sağ stopere samba ideal 31 yaşında takımı 4 yıl men yedi son yıllığını ödesen alabiliyorsun. Konoplyana da sorun teminat gösteriemediğinden imza parasını peşin istiyor oyuncu satışı yapılınca verilip imzalanması bekleniyor. Santrafora luce adriano için 8 istiyor tarzında biri yazdı burda bende ona istinaden alınabilir yazdım. Remy Ba transferinden daha zor değil çünkü chelseade santrafor bolluğu var ona sıra gelmeyecek. 10 maçta son 10 dk belki oynar belki oynamaz. Dzekoyu ben değil haber sitesinde yazıldı.

Sonuç olarak FM lik bir şey göremiyorum ben. Para olmayınca olmuyor para olunca da olmuyor ne anladım?
Kadir sorun sadece paran olup olmamasında değil. Biz en son tercihiz. Parasını bile versen birçok oyuncu bize gelmek istemiyor. Haksız da değiller. Ayrıca 14 milyon avrupa piyasasında kaliteli oyuncu almak için çok büyük bir para değil. Bana gelecek oyuncu benim ligimin daha üstünde bir takımdan gelmeli. Ba premiere lig den geldi. Başarılı oldu. Senin seviyenin üstündeki takımdan oyuncu alacaksın. Yunan liginden oyuncu alırsan çok büyük kumar olur bu. İnşallah haklı çıkarsınız. Ben izlemedeyim sadece. Transfer bitsin tekrar konuşuruz. 

Çevrimdışı Kemal

Abi Zambrano'nun adı bile geçmiyor. Bence alttan alttan yönetim Zambrano'yu bitirmeye çalışıyor olabilir. Çünkü bugüne kadar hep basına adı çıkarılanlar değil de, adı çıkmayan oyuncular geldi. Linnes dendi Opare geldi, Bryan Ruiz dendi, Sosa geldi. Aynı şekilde Vlaar'ın da adı çok az piyasaya çıktı. Bence sürprizlere açık olalım :D

Zambrano gelsin bu yaşımda zil takıp oynarım .