2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888134 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Fırat Günayer 00.41'de yeni gelişmeler sunacakmış. Eski şeyleri ısıtıp ısıtıp tekrar önümüze koyacak ama bekleyelim bakalım :lol:

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Çevrimdışı Alparslan

Dediğim gibi abi bu oyuncuların çoğu 30-31 yaşında. Kendi liglerinde çok fark yaratmıyorlar fırsatta bulamıyorlar ama bizde bu ligde yeterli olurlar. Lig kalitesiz baya etki ederler.

Yazdıklarımın 3 ü bitti gibi bir şey hayırlısı diyorum artık. Diğer konularda da mesela ba nın yerini doldurma olayı. Kulübe yakın yönetim tarafı olsun muhalif olsun çok kişi Ba nın yeri doldurulacak dendi ben o yönden rahatım biraz. İyi oyuncunun hem saha içinde hem de dışında kazandırdığını gördüklerinden yine iyi oyunculara yöneleceklerini düşünüyorum. Yerini kim doldurur remy adriano gayet doldurur nerdeyse yarı fiyatına da alabilme ihtimalimiz var. Bu ikisi ligde 16-17 sallar yanındakilere de attırır gol yükü kendi omuzlarına kalmaz. Ben faydalı olacaklarını düşünüyorum.

Çıkarıp 12 milyonu tek oyuncuya verebileceğimizi bende düşünmüyorum o hamleler önümüzdeki sezon olacak hayırlısıyla. Ama o kadar para harcamaya gerek kalacağını da düşünmüyorum. Bonservis tavanımız 8-9 anca olur.
Kendi liglerinde fark yaratmayacak oyuncu bende nasıl fark yaratsın ben onu anlamadım. Türkiye ligi çöp bir lig ama kolay bir lig değil. Ayrıca ben şampiyonluk değil avrupa liginde kupa istiyorum. Başkanda böyle demedi mi zaten.
Ayrıca 30 gol atan oyuncu alabilirsin. Ama hiçbir zaman binlerce küçük çocuğu Beşiktaş'lı yapabilecek bir fenomen alamayabilirsin. Demba fenomen oldu 1 senede. Çok ender denk gelir bu. Atınç Ersan gitsin hemen gitsin ama Demba kolayca yeri dolmayacak bunu herkes bilsin.

Çevrimdışı f_madida

balotelli cok buyuk hata olur, sezonun yarisini cezali gecirir...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sosyalkartal

profil resmindeki adamdan bi haber varmi? ikidir yaziyorum
konoplyanka işi demba baya bağlı diyordum hep bekleyip göreceğiz ama net bir cevap veremiyorum en geç 2 güne olumlu olumsuz bitecek bu iş bence bize gelme ihtimali yüzde 50nin biraz üstünde
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Atkar

Ba 14/Atınç 6/Ersan 5/Sosa 6M/Pedro 5M hesabı yaparak 36M oluyor.Sağ bek Maxi/Gleen Stoper Britos-Kısa hızlı agresif biri:Serdar Aziz 3lüsü olabilir.Tabi Pektemek+Paraya olursa Serdar Aziz yoksa gerek yok.Kono veya Duzdekden de biri gelir diye düşünürsek Forvete 10M/Oyun kurucuya 7-8M verebiliriz.Forvete 10Ma bence Dzeko zorlanabilir.10-11 civarına(bu sadece tahmin) Doumbiayı bırakırsa eğer Roma Doumbia TRde +20 gol atabilir.Dzeko veya Doumbiadan hangisi gelirse gelsin +20 yazabiliriz gibi geliyor sol tarafta da Kono veya Duzdek olabilirse.

Çevrimdışı Türkay

Balotelli gelmeeeeeeeeeez ne Şenol hoca ister ne yönetim ister öyle sorunlu bi oyuncuyu. Torres olsa neyse gene bi çekiciliği var
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Viviano

Remy son 1-2 yıldır ne alemde?
Chelsea'ye geldiği için bin pişman halde. Chelsea'deki santrafor bolluğundan yeteneği heba oluyor canım yiğidimin. Bu yıl sonradan gire gire 20 maç oynadı ama 20 maçın 20 sinde de en fazla 20 dakika oynamıştır bir maçta. Ona rağmen ligde 7 golü var. Bize gelse Demba Ba'nın verdiği katkıdan 2-3 tık daha fazla katkı verir şüpheniz olmasın. Çok sevdiğim bir futbolcu zaten gelse taraftar da çok sever.

Çevrimdışı Anıl

Balotelli gelmeeeeeeeeeez ne Şenol hoca ister ne yönetim ister öyle sorunlu bi oyuncuyu. Torres olsa neyse gene bi çekiciliği var
Onun da yok :dont:

Çevrimdışı ferdi1903

konoplyanka işi demba baya bağlı diyordum hep bekleyip göreceğiz ama net bir cevap veremiyorum en geç 2 güne olumlu olumsuz bitecek bu iş bence bize gelme ihtimali yüzde 50nin biraz üstünde

sorun para ise oda halolmus durumda ozaman büyük ihtimal bizde gibi  :upto: :upto:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ba Ersan Atınç  25 m euro 

Zambrano = imza parası 2m

Vlaar      =  imza parası 2m

Maxi P .  =  imza parası 4 m

Konoplanka =  imza parası 4 m

Khouma Babacar = 8 m euro

-----------------------------------+

20 m euro

5m euro da çatıya kalır. 15 trilyon ,  zaten ba dan 5-6 m ayıracaklardı çatıya.

Bu yazdığım takımı seneye Şenol Hoca uçurur . Seneye zaten transfer satıslarında yeni rekor kırarız. Şampiyonlukda çabası olur.

Ne güzel yazdın öyle.Ersan yarın gitti gitti..Gitmezse bir daha Ersan defteri kapanır 4 yıl boyunca parasını ödemekle uğraşırız.Atınç'a gelince,istemiyor ama bence ikna edilebilir onun için büyük fırsat.

Çevrimdışı Kadir G.

Kendi liglerinde fark yaratmayacak oyuncu bende nasıl fark yaratsın ben onu anlamadım. Türkiye ligi çöp bir lig ama kolay bir lig değil. Ayrıca ben şampiyonluk değil avrupa liginde kupa istiyorum. Başkanda böyle demedi mi zaten.
Ayrıca 30 gol atan oyuncu alabilirsin. Ama hiçbir zaman binlerce küçük çocuğu Beşiktaş'lı yapabilecek bir fenomen alamayabilirsin. Demba fenomen oldu 1 senede. Çok ender denk gelir bu. Atınç Ersan gitsin hemen gitsin ama Demba kolayca yeri dolmayacak bunu herkes bilsin.

Remy nin fark yaratmasını beklemezsin adam oynamıyor buraya gelse çok etki eder. Glen johnson kazma vs serdarın ingiliz hali diyoruz hepimiz yine o da epl de kaç maça çıkmış buraya gelse fark yaratacak. Epl de ondan iyi tonla bek var burda bir gökhan gönül var. Diğerlerini yazmıyorum stoperin fark yaratması için silva ramos pique olması lazım luiz bile fark yaratmıyor çünkü. +olursa konoplyanka var. Ba çocukların sevgili oldu belki taraftar çekmiştir ama sen 7 yıldır şampiyon olamıyorsun zaten bu sene dahil 5 yılda 2 kez şampiyon olsan avrupa yapsan taraftar sıkıntın olmayacak.

Çevrimdışı Alparslan

aynen adamlar bizim göremediğimiz şeyleri görüp milyonlar bastılar özellikle atınç olursa onun için isabet olacak takım oturmuş takım ba gitmek istedi tamam ersan ve atınç onlarada eyvallah daha iyisini alabilirsin ama sosada giderse o zaman başımız belada şimdiden söyleyeyim geçen sene bir orta saha alın diye kendimizi yerden yere atıyorduk çok iyi hatırlıyorum keza forvet içinde yine aynı şey olmamalı sadece forvet transferi kalsın sağ bek ve stoper zaten alacaklar çalışmada yapıyorlar ama orta saha başımıza dert  :)
@Efe hatta ben bir adım ötesine gideyim. Sosa'nın yanına da çok gol atan bir orta saha daha lazımdı bence. Hatta stoperden bile önemlisi bizim atiba veli yerine çok üst düzey bir btb oyuncuya ihtiyacımız var. O tarz bir oyuncu defansı da rahatlatır. En kilit oyuncu bence. Bizim geçen sene oyunu tutamamızın sebebi Atiba Veli ikilisiydi. O bölgede topu tutamadığımız için baskı yiyorduk.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gitmesini istemem ama Sosa giderse, Ronaldinho :naughty:

ciddi?

Çevrimdışı dlcs

Dediklerinize göre Remy makul bir seçenek oluyor o zaman.

Diğer yandan balatolli ismi geçiyor.. bunu evcilleştirsek hepsinden öte bir katkı alırızya..

Son olarak dzeko var. Bu isim nasıl ortaya çıktı bir türlü bulamadım. Ama en güzeli de bu olur herhalde.

Çevrimdışı f_madida

Ba 14/Atınç 6/Ersan 5/Sosa 6M/Pedro 5M hesabı yaparak 36M oluyor.Sağ bek Maxi/Gleen Stoper Britos-Kısa hızlı agresif biri:Serdar Aziz 3lüsü olabilir.Tabi Pektemek+Paraya olursa Serdar Aziz yoksa gerek yok.Kono veya Duzdekden de biri gelir diye düşünürsek Forvete 10M/Oyun kurucuya 7-8M verebiliriz.Forvete 10Ma bence Dzeko zorlanabilir.10-11 civarına(bu sadece tahmin) Doumbiayı bırakırsa eğer Roma Doumbia TRde +20 gol atabilir.Dzeko veya Doumbiadan hangisi gelirse gelsin +20 yazabiliriz gibi geliyor sol tarafta da Kono veya Duzdek olabilirse.

O kadar satacaksak bence Dede'yi, Damiao'yu ve ortasahaya Belhandayi, Britos, Maxi, Konop gelirse, ve bir de kaleci... 30'a getirebilirler bunlari, zaten cogu bonservissiz..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Viviano

:evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Alparslan

Remy nin fark yaratmasını beklemezsin adam oynamıyor buraya gelse çok etki eder. Glen johnson kazma vs serdarın ingiliz hali diyoruz hepimiz yine o da epl de kaç maça çıkmış buraya gelse fark yaratacak. Epl de ondan iyi tonla bek var burda bir gökhan gönül var. Diğerlerini yazmıyorum stoperin fark yaratması için silva ramos pique olması lazım luiz bile fark yaratmıyor çünkü. +olursa konoplyanka var. Ba çocukların sevgili oldu belki taraftar çekmiştir ama sen 7 yıldır şampiyon olamıyorsun zaten bu sene dahil 5 yılda 2 kez şampiyon olsan avrupa yapsan taraftar sıkıntın olmayacak.
Ayrıca Epl diyorsunuz ama bence Epl'de ilk 6-7 takım hariç çok büyük takımlar yok. La liga takım kalitesi daha iyi bence. Epl'nin en büyük artısı dünyada ratingi çok fazla olmasından kaynaklanıyor. Bana stoke city'nin bizim takımlardan daha iyi olduğunu söylemeyin lütfen. Sadece gelir pastası çok yüksek bir lig.

Çevrimdışı Viviano

Diğer yandan balatolli ismi geçiyor.. bunu evcilleştirsek hepsinden öte bir katkı alırızya..

Son olarak dzeko var. Bu isim nasıl ortaya çıktı bir türlü bulamadım. Ama en güzeli de bu olur herhalde.
Dzeko ismi nasıl ortaya çıktı ben de anlamadım ama Dzeko'yu o bahsedilen paralara getirmek mümkün değil.
Balotelli ve evcilleştirmek :D
Remy şuan en mantıklı seçenek. Ama benim gönlümden de bir Llorente geçiyor açıkçası.

Çevrimdışı fore_kazık

Balotellinin evcilleştirilmesi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Serdar Sarıdağ sarışın defans falan diyor Rajtoral galiba.

Çevrimdışı Kadir G.

Balotelliden adam olmaz o kadar diyelim elimizde patlar. 6 kırmızı+kadro dışı sunuyor.

Dzeko içerden gelen bilgi burda yazıldı haber yapıldı ama ben imkansız görüyorum.

İkisini geçtim remy en makulü. Riski az katkısı çok olacak 2 sene sonra satılabilecek oyuncudur. Ba2 olur bizde hatta fazlası olabilir.

Çünkü durarak oynamıyor, hareketli fiziği gayet iyi. Bu saydıklarım bu ligde her türlü fark ettirir kendini.

Çevrimdışı Viviano

Serdar Sarıdağ sarışın defans falan diyor Rajtoral galiba.
Aynı adam oyuncu için Rus falan da demiş. Rajtoral çek. Şimdi Rajtoral falan yazarsa güme gider bu Serdar Sarıdağ da.

Çevrimdışı Türkay

Aynı adam oyuncu için Rus falan da demiş. Rajtoral çek. Şimdi Rajtoral falan yazarsa güme gider bu Serdar Sarıdağ da.

Sarışın Rus defans kim ola ki  :alala: