2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888336 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alparslan

Benim merak ettiğim bir şey var. Herkes zil takıp oynuyor neredeyse Demba gitti diye. Hatta bazılarınız elinde olsa tüm takımı satacak. Peki sorum şu. Bir sezonda 27 gol atan forvetini sattın. Tabiki satılabilir. 14 milyona hatta ersanıda satarsan 19 milyona siz forvet dahil 5 oyuncuyu nasıl alacaksınız? Tüm gelecek oyuncuların top class olmasını şart koşuyorum ama. Ben bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Çevrimdışı Kadir G.

4 milyon artı hachim i versinler kerimi alsınlar. :)

Çevrimdışı Çağatay

kerim 4'e giderse pek kar etmiyoruz kerimi alırken kasadaki son kuruşu flen vermiştik 
2013-2014 sezonu başında 3 Milyon 157 bin 894,50 Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a 5 yıllığına transfer oldu.
21 yaşındayım ben böyle bonservis bedeli görmedim   :kop: :kop:

Kumbaradaki bozukluklari filan da vermistik  kerimi alirken :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TØLGA

Kerim'i Pound olarak almıştık ondan dolayı Euro'ya çevirince öyle değişik bir bonservis bedeli olmuştu :)

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
olsun o ara klübde sıkıntıda vardı ben kasada son kuruşu vermişler dediydim  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Portonun satışlarına baktım, gözüme çarpan 21 yaşında diegoyu 6 milyon euroya satmışlar.(1 sezon önce 7 ye almışlar)
postiga 20 yaşında 9 milyon euro (7.5 a almışlar)
luis fabiano 24 yaşında 10 milyon euro

iturbeyi bile 15 milyon euroya satmışlar.

oluyor yani böyle transferleri de. :)

QUINTERO için bahsettiğim 10-11 e alınabilir gibi duruyor.

Çevrimdışı TØLGA

4 milyon artı hachim i versinler kerimi alsınlar. :)
bu küçük bir eleman o mu?
17 yaşında olduğu için olmuyo o iş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Viviano

olsun o ara klübde sıkıntıda vardı ben kasada son kuruşu vermişler dediydim  :iblush:
Kulüpte her zaman mali sıkıntı var zaten. Oyuncu satınca var, satmayınca var :D Her şey sıkıntılı oluyor valla :)

Çevrimdışı Yusuf

Kevin Gameiro
Diego Rolan
Raul Jimenez
Alexandr Kokorin

Hepsi farklı tarzda,piyasası olan ve hiçbir şekilde elimizde patlamayacak futbolcular. İçlerinde en ucuza alınacak olanını tercih ederim,Demba ba'nın yerini doldururlar Cenk'le birlikte.

Çevrimdışı Kadir G.

Benim merak ettiğim bir şey var. Herkes zil takıp oynuyor neredeyse Demba gitti diye. Hatta bazılarınız elinde olsa tüm takımı satacak. Peki sorum şu. Bir sezonda 27 gol atan forvetini sattın. Tabiki satılabilir. 14 milyona hatta ersanıda satarsan 19 milyona siz forvet dahil 5 oyuncuyu nasıl alacaksınız? Tüm gelecek oyuncuların top class olmasını şart koşuyorum ama. Ben bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Sağ bek glen ya da maxi ikisi de free. Stoper britos free Sambanın son yıllığını ödesek yeter düz hesap 5 diyelim. Konoplyanka imza parası 4. Santrafor adriano remy dzeko(%1) üçlüsü 8-10 milyon. Ospinayı düşünseler 7 ye de onu alabiliriz belki fener 5 e alacak yoksa.

Çevrimdışı Kadir G.

bu küçük bir eleman o mu?
17 yaşında olduğu için olmuyo o iş  :biggrinking:

Aa niye olmuyormuş çalışma izni mi? :)

Çevrimdışı Kemal

Sadece Ba giderse dumur oluruz ...

Çevrimdışı Çağatay

Bonservis bedeli olmadan alabilecegin adamlar var
ayrica satin alma opsiyonu ile kiralik alabileceklerin de var
ama tabi top class degilde bi kademe altı olur. Top class adam bize gelmez

Çevrimdışı fore_kazık

Çok şükür ba operasyonu tamam. Camiamıza hayırlı olsun. Çok karlı bir transfer oldu. Hem bonservisini performansı ile bir senede çıkarttı, hem de 2katı bonservis bedeli kulübe kazandırıp gitti.

Ersan ı da gönderebilirsek çin e harika olur.

Sosaya da gerçekten 6 m €  veriyorlarsa pektemeğide promosyon olarak yanında hediye edip göndermek lazım :)

Kerim ile atınç kesinlikle bu sene takımda kalmalı şenol hoca onları bu sene parlatır. Özellikle kerimin oyun stili volkan şen e benzer bir tarzda ve şenol hocanın takımında daha ön plana çıkacaktır diye düşünüyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Aa niye olmuyormuş çalışma izni mi? :)
yaş kriteri muhabbeti var tam hakim değilim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fore_kazık

Sağ bek glen ya da maxi ikisi de free. Stoper britos free Sambanın son yıllığını ödesek yeter düz hesap 5 diyelim. Konoplyanka imza parası 4. Santrafor adriano remy dzeko(%1) üçlüsü 8-10 milyon. Ospinayı düşünseler 7 ye de onu alabiliriz belki fener 5 e alacak yoksa.
Ospinayı 5 e fenerin alması mümkün değil. 7 bile ucuz. Keşke verselerde alsalar. 10 sene kaleci derdimiz olmaz...

Çevrimdışı Çağatay

Ya şu guidetti ne oldu bu arada anlasti mi bi yerle
alsak ya iste biz

Çevrimdışı ALDENYX

ba nın gitmesine en çok oktay derelioğlu  sevinmiştir.beşiktaş forması ile avrupa kupalarında en çok gol atan hala derelioğlu.....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kadir G.

yaş kriteri muhabbeti var tam hakim değilim  :biggrinking:

Odegaardı madrid aldı bende alınabilir dedim o yüzden. Heralde yönetmelik var ona uygun hareket etmek gerekiyor. Sonuç olarak olsa iyi olurdu :D
Ospinayı 5 e fenerin alması mümkün değil. 7 bile ucuz. Keşke verselerde alsalar. 10 sene kaleci derdimiz olmaz...

5 e anlaştılar deniyor. Ospina 3. kaleci konumuna düştü olması muhtemel.

Çevrimdışı Alparslan

Bonservis bedeli olmadan alabilecegin adamlar var
ayrica satin alma opsiyonu ile kiralik alabileceklerin de var
ama tabi top class degilde bi kademe altı olur. Top class adam bize gelmez
Bazı arkadaşlar fazlasıyla FM oynuyor gibi geldi bana. Bazıları kadro yapmışlar. Bakıyorum geçen seneki 11 den 8 oyuncu farklı. Bizim takım aslında tamamen çöptü. Çok kötü bir takımımız vardı. Tamamen değişmesi gerekiyordu galiba. Bizim iyi bir takımımız vardı. Sadece 3 tane üst seviye oyuncuya ihtiyacı vardı hepsi o kadar.
Bu arada top class tan kastım messi falan değil yanlış anlaşılmasın. Demba bizim takımın seviyesinde top classtı. Ben net söyleyeyim. Ba nın yerine asla onun altında bir adamı kabul etmem.
Maxi olur ama glen aslaaa. Serdardan çok çok daha iyi değil. Ayrıca o bahsettiğiniz adamların çok büyük çoğunluğu bize gelmeyi kabul etmez.

Çevrimdışı Viviano

Ya şu guidetti ne oldu bu arada anlasti mi bi yerle
alsak ya iste biz
Boşta duruyor şuan. Trabzonspor ve Lazio görüşüyormuş. Bazıları Trabzonspor'un bitirdiğini söylüyor :D

Çevrimdışı TØLGA

Odegaardı madrid aldı bende alınabilir dedim o yüzden. Heralde yönetmelik var ona uygun hareket etmek gerekiyor. Sonuç olarak olsa iyi olurdu :D
5 e anlaştılar deniyor. Ospina 3. kaleci konumuna düştü olması muhtemel.
onlar aldı ama biz musa muhammed ile imzalayamadıydık hatırlatırım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı pascal26

Ergin Aslan ‏@erginaslan  3 dk.3 dakika önce
Muhtemelen 5-10 gün sonra buralar Türk futbol tarihinin en sansasyonel transferini konuşacak... (Zehri verir kacarim) :)

Konoplyanka'dır herhalde.

Türk futbol tarihinin en sansasyonel transferi konoplanka djeko fln olamaz. Daha önce Gutiler roberto carloslar, drogbalar geldi.

Bu tanıma uyan olsa olsa sadece İbrahimoviç olur. Sponsor üzerinden fln olur mu bilemem.  Veya olumsuz anlamda alırsak Şamil olur. (geriden okuyarak geldiğim için arada hortlatıyorum konuyu kusura bakmayın)

Çevrimdışı okansosa

Boşta duruyor şuan. Trabzonspor ve Lazio görüşüyormuş. Bazıları Trabzonspor'un bitirdiğini söylüyor :D

Trabzonun bir kere bitirmesi yetmiyor oyuncunun gelmesi için 2 3 kere bitirmeleri gerekiyor :D örn: Tolgay,Mbia :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Kadir G.

onlar aldı ama biz musa muhammed ile imzalayamadıydık hatırlatırım  :biggrinking:

İşte biz niye imzalayamıyoruz bilen varsa aydınlatsın :D

Çevrimdışı Kemal

GS Podolski ile anlaşmış pztsi KAP ları varmış, iyi haber bu.

TS De baktı BA fln satıldı BJK para sahibi oldu ne olur ne olmaz deyip MBİA yı imzalattı :)