2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878087 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onder23

Hakan gündoğar,   Milanın kerim frei ile ilgilendiğini söylüyor

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

neden?
bana mantıklı bir açıklama yapabilirmisin ertan göksu-başkan ilişkisinde?
gayri meşru çocuğumu bu herif başkanın, aynı gizli örgüte mi üyeler?
niçin başkan bu adama menfaat sağlamaya çalışsın ben düşünüyorum düşünüyorum mantıklı bir sebep bulamadım.
ama komplo teorisi olarak çok cazip geliyor tabi mantığını çok kurcalamazsan ,aaa öyle miymiş kesin bi numara var demek inanılmaz cazip,çünkü haters gonna hate.belki sadece rastlantıdır?
zamanında da mendes bize diego costayı kitleyecek diye millet baya bi celallenmişti. :lol:

Mendes  yeterince  adam  kilitledi  bize.Yeter  gari.

Çevrimdışı TØLGA

bu gidişle elimizde oyuncu kalmayacak gibi görünüyor hayatımda ilk defa böyle bişey görüyorum ne takımmışızda  haberimiz yokmuş milyon eurolar havalarda uçuşuyor :bandit:
4 kupalı basket takımının dağılışı gibi hissediyorum şuanda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

bu gidişle elimizde oyuncu kalmayacak gibi görünüyor hayatımda ilk defa böyle bişey görüyorum ne takımmışızda  haberimiz yokmuş milyon eurolar havalarda uçuşuyor :bandit:
Ama  renkli basına  bakarsan  Gs,Fb  oyuncuları mükemmel.Bizimkiler  tu kaka  idi  sene  içi.Sıkıntı  kimde  acaba?? :evillol:

Çevrimdışı Viviano

Bu arada Sosa'ya 6 milyon € teklif olduğu yalan olabilir mi? FM'de çünkü 5.5 milyon €'ya serbest kalır maddesi var.

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

QUINTERO

Pedro+ sosadan gelecek parayı bağla. Yatırımını yap bu çocuğa.

tutarsa tarihinin en pahalı satışını yaparsın. Tutmazsa en kötü zaten sosa kadar katkı verir.

Çevrimdışı TØLGA

demba'nın yeri dolmaz beyler gol olarak belki dolarda bu kadar herkes tarafından sevilen biri birdaha zor gelir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

demba ba 13,5 ersan 5 atınç 6 sosa 6 giderlerse para babası oluruz ama sosa ve demba ba nın yeri kesinlikle dolmaz 30 milyon euro yaklaşık 90 milyon tl beşiktaşın parasal olarak kurtululuşu olur başkan ne düşünüyor çok merak ediyorum hepsini satabilir benim anladığım konuşmalarından bu ama yerlerine oyuncu pek alacak gibi durmuyor 2-3 transfer anca :)
Şampiyon Beşiktaş JK

4 kupalı basket takımının dağılışı gibi hissediyorum şuanda  :biggrinking:

Yahu 3. olmuş takımsın, brügge e elenmiş takımsın, türkiye kupasında 2. lig takımına elenmiş takımsın.

Bu kadar talibin olması mucize. O yüzden acımadan sat sat sat

Çevrimdışı Kadir G.

QUINTERO

tutarsa tarihinin en pahalı satışını yaparsın. Tutmazsa en kötü zaten sosa kadar katkı verir.

Bu çocuk çok pahalı değil mi? Porto kaç maç oynattı bu sene?

Çevrimdışı Efe

demba'nın yeri dolmaz beyler gol olarak belki dolarda bu kadar herkes tarafından sevilen biri birdaha zor gelir
gol olarak kesinlikle dolmaz 112 yıllık tarihte 27 gol atan tek yabancı bi dahada olmaz zaten nouma senelerce bu ünvanı elinde tuttu demba bayı uzun seneler geçecek bi yabancı geleceğini düşünmüyorum :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Viviano

Ya bu ne Kerim'e de Milan mı  talip olmuş şimdi? 11'deki tüm oyuncuları satıyoruz yetmedi yedeklere bile teklif gelmeye başlamış :evillol: :D

Çevrimdışı Çağatay

QUINTERO

Quintero çok uzak ihtimal ve sosa dan diyelim ki 6M kazandık
pedro+6M ye hayatta vermezler onu
pedro+10 a filan olabilir o
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Efe

Ya bu ne Kerim'e de Milan mı  talip olmuş şimdi? 11'deki tüm oyuncuları satıyoruz yetmedi yedeklere bile teklif gelmeye başlamış :evillol: :D

kerim 4 e giderse biz tüm takımı satabiliriz genç takım oynasın en kötü 10. bitiririz bütün borçlarda kapanır :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALDENYX

YOUNÈS BELHANDA sosanın yerine 6 m.euroya alınabilirmi ?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı TØLGA

Yahu 3. olmuş takımsın, brügge e elenmiş takımsın, türkiye kupasında 2. lig takımına elenmiş takımsın.

Bu kadar talibin olması mucize. O yüzden acımadan sat sat sat
yok abi satılmasın demiyorum zaten başarı olsa bile değerini bulduktan sonra satılmasını isterim

korkum şudurki yerlerini doldurabilirler mi? inşallah  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Bu çocuk çok pahalı değil mi? Porto kaç maç oynattı bu sene?

20 maç oynamış ama totalde 788 dk forma giymiş. yani 9 tam maç bile yapmıyor koca sezonda. 9.5 a almış porto 2013 de.

2015 i bitirdik.

11-12 ye bitirilebilir. Buda işte dediğim gibi pedro +6 ya olur gibime geliyor.

Sonraki satıştan pay verirsin %10 en kötü.

Çevrimdışı TØLGA

kerim 4 e giderse biz tüm takımı satabiliriz genç takım oynasın en kötü 10. bitiririz bütün borçlarda kapanır :D
kerim 4'e giderse pek kar etmiyoruz kerimi alırken kasadaki son kuruşu flen vermiştik 
2013-2014 sezonu başında 3 Milyon 157 bin 894,50 Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a 5 yıllığına transfer oldu.
21 yaşındayım ben böyle bonservis bedeli görmedim   :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Yahu senin borcun 300 milyon euro.

Gelecek 30 milyonun en kötü en kötü çok 10 unu bile harcasan, 20 milyon euro senin borcunun %8 ini karşılamıyor.

Yapılması gereken gerekirse 30 milyonunun son kuruşuna kadar harcayıp, daha iyi oyuncuları almak ve başarı yakalamak. Başarı yakalamaladığın sürece borç eritmenin ihtimali ancak mülk satışıdır.

Çevrimdışı ferdi1903

takimin basinda saglam bir hoca olsaydi sampiyonduk biz

Çevrimdışı Viviano

Katakullicinin teki. Geçen transfer sezonunda bize çektirdiklerini biliyoruz. Şahsen ben takımımda görmek istemem. Şeref ve haysiyet kavramlarından uzak bir karakteri var.

Çevrimdışı Viviano

kerim 4'e giderse pek kar etmiyoruz kerimi alırken kasadaki son kuruşu flen vermiştik 
2013-2014 sezonu başında 3 Milyon 157 bin 894,50 Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a 5 yıllığına transfer oldu.
Kerim'i Pound olarak almıştık ondan dolayı Euro'ya çevirince öyle değişik bir bonservis bedeli olmuştu :)

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı onder23

o bonservis bedeli aslında sterlin bazındaydı. Sterlini euro ya çevirince böyle garip bir miktar çıktı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

D.kiev, günahını vermez 6 milyona :D
Hope for the Best, Plan for the Worst