2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858859 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Keşke 26 -27 yaslarındayken bize gelseydi :)

Çevrimdışı Bertug

neden bilmiyorum ama bu adama güvenesim geliyor.

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  13 sn.14 saniye önce
Kono bir yere imza atsa da kurtulsam artık şu Kono sorularından. Dilimde tüy bitti artık Kono gelmeyecek demekten.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İşte Aquilani'de böyle bir oyuncu. Süpürücü özelliği ve temposu bir Tino etmez tabii.

Fenerbahçe alırsa iyi iş yapar.

Bu sene  Sosa , oguzhan , tolgay , Töre  bence  şut sayılarını cogaltmalılar .

Çevrimdışı Kadir G.

neden bilmiyorum ama bu adama güvenesim geliyor.

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  13 sn.14 saniye önce
Kono bir yere imza atsa da kurtulsam artık şu Kono sorularından. Dilimde tüy bitti artık Kono gelmeyecek demekten.

Hiçbir dediği tutmadığından geliyordur.

Çevrimdışı GÖRKEM

yazilan Kadrolara bakiyorum da en iyi ihtimalde bile Kadroda yetersizlikten ötürü, kazanma istegi olmayan, hatta profesyonellik bakimindan zayif olan Oyuncular olacak.

mesela Konoplyanka cok üst düzey Oyuncu olsa bile o Winner karakterini göremiyorum. ayni sey Transfer dedikodusu gecen bir kac oyuncu icin gecerli.

Oyuncularin sadece kalitesine dikkat ettigimiz göze batiyor. elbette her seyi bir arada bulmak zordur ancak neden basarili olamadigimizi anlamamak elde degil.

hepimiz Kono'nin yani sira Stoper ve Sag Bek üzerine odaklandik ama özellikle Ofans ile Defansin baglantisini kuran bölgede herhangi bir Sorumluluk alamayan Veli, Oguzhan, Atiba, Tolgay gibi Oyuncular var. bu Oyuncularda zaten hirs yok. bir de alternatifleri olmadigi icin vazgecilmez olduklarini anlayinca keyiflerinin istedigi gibi hareket ederler.bunun ne kadar büyük bir Risk oldugunu artik görmek lazim. Kanatta ki Töre'den bahsetmiyorum bile. Adam resmen ilk firsatta satmamiz icin herseyi yapti. bizim Taraftar da hala gitmesinden korkuyor. bazi Oyuncularla olmayacagini görmek icin canimizin daha ne kadar yanmasi gerekiyor?

kaliteli Winner bulamiyorsan Kadroya en azindan bunlarla rekabet edebilecek birilerini eklemen gerekiyor. bunun icin fazla paraya bile gerek yok. mesela Trabzon'da oldukca kaliteli olan Constant var. Karakterini bilme. orada ne oldugunu da bilmem ama Adam oradan kopmak üzere gibi. 1-2 Milyona kapip alacaksin. Töre gibi para edecek ama hakkini vermeyecek Oyunculari da hemen elden cikarmak gerekiyor. tabi ki bu bölgeye yerinde Transfer yapmak sartiyla. böylece Kadro'nun kalitesini düsürmeden karakter yapisini da pozitif etkilemis olursun. tek tasla iki kusu vurmus olursun.

yapilmasi gerekenler sunlar:

1.) Töre'ye ne kadara teklif geliyorsa satilmalidir.

2.) yerine belli bir kalitede, isimizi görecek bir Winger alinmalidir.

3.) Ba'dan sonra Ersan ile Atinc da satilabiliyorsa satilmalidir. (ki zaten niyetimiz o)

4.) 2 Stoper, 1 Sag Bek, 2 Orta Saha, ve 1 Forvet alinmalidir.

5.) Günay kaleye gecmelidir.

Ba, Ersan, Atinc'tan gelecegini umdugumuz parayla bu Transferler rahatlikla yapilir.

Çevrimdışı Kadir G.

Bugün de gidenlerden kap gelmeyecek anlaşılan.

Çevrimdışı ozan062

abi atletico madrid in de kuruluş yılı 1903 klüp binasında falan olabilir :D

zaten makarasına yazıyorum
sıfır ihtimal hem gelmesin ne işi var bizde
uzak dursun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Everton'dan bu yana takımda görmek istediğim bir oyuncudur.

O sene bu sene.

Çevrimdışı Bertug

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  52 sn.52 saniye önce
Mitroglou ile görüşme yapıldı ancak oyuncu Beşiktaş'a gelmek istemiyor. Bizimkilerde çok uzatmadan kapattı konuyu.
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  3 dk.3 dakika önce
Torres yalan haber, tamamen medyanın uydurması.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Everton'dan bu yana takımda görmek istediğim bir oyuncudur.

O sene bu sene.

Şimdi Vlaar gibi bunada herkes transfermakt verilerinden  sakatlık raporunu cıkarıp koyarlar :)

Yani Linderoht geldi adamın  ayagı bile burkulmamıstı gs de kariyeri Bitti..

Mikel arteta benimde cok sevdiğim bi futbolcu.

Çevrimdışı atalay

Şimdi Vlaar gibi bunada herkes transfermakt verilerinden  sakatlık raporunu cıkarıp koyarlar :)

Yani Linderoht geldi adamın  ayagı bile burkulmamıstı gs de kariyeri Bitti..

Mikel arteta benimde cok sevdiğim bi futbolcu.

Bu yıl çok fazla sakatlık yaşadı; yoksa uzun yıllar çok fazla sakatlık yaşamamıştı.

33 yaşında, 2 yıl daha götürür. Seviye atlattırır bu takıma.

Çevrimdışı talha

Şimdi diyorsunuz ya Torres imkansız diye.

Niye diyorsunuz bilmiyorum ama maalesef konuşulanların için en rahat bu adam olur.

Atletico'da kalmayacak. Ya da şöyle diyeyim Atletico forvetleri 3'ledi. Torres de kalırsa etti 4. Biri kesinlikle gidiyor. Kim olur bilemem.

Milan yetersiz buldu gönderdi onlar da kesinlikle yanaşmıyor. Sen şimdi milana 5M ver bu adamı tak diye satarlar. Torres bu saatten sonra Milan'dan vetoyu yedi mi Demba paketine tav olur.

Allah korusun tabi inşallah gerçekleşmez ama korkuyor insan işte.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Niye diyorsunuz bilmiyorum ama maalesef konuşulanların için en rahat bu adam olur.

Atletico'da kalmayacak. Ya da şöyle diyeyim Atletico forvetleri 3'ledi. Torres de kalırsa etti 4. Biri kesinlikle gidiyor. Kim olur bilemem.

Milan yetersiz buldu gönderdi onlar da kesinlikle yanaşmıyor. Sen şimdi milana 5M ver bu adamı tak diye satarlar. Torres bu saatten sonra Milan'dan vetoyu yedi mi Demba paketine tav olur.

Torres i Bende istemem kardeşim  Yetenkleri iyice köreldi bu adamın bize saç baş yoldurur ama Derbilerde gol atar.

Çevrimdışı Kadir G.

Santrafora gerekirse 10 m dahi ayrılabilir. Gelenin 20 gol bırakması lazım torreste bunlardan biri değil. Allah korusun.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Aziz Yıldırım, Terraneo'yu kullanarak müthiş bir temizlik yaptı.

Bravo...

Çevrimdışı talha

Santrafora gerekirse 10 m dahi ayrılabilir. Gelenin 20 gol bırakması lazım torreste bunlardan biri değil. Allah korusun.

Bana kalsa Demba'nın parasının üstüne para ekler öyle bir adam alırım. Tabi mevcut şartlarda zor ama sen Demba'yı satıyorsan demba'dan daha iyisini koyacaksın oraya. 20 bırakmasına gerek yok. Kendi 15 bıraksın etrafındakilere de bir tane 10-15 tane bıraktırsın tavım ben.  :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yattarayı benden baska begenen yok galiba :)  :D :D

Çevrimdışı talha

Aziz Yıldırım, Terraneo'yu kullanarak müthiş bir temizlik yaptı.

Bravo...

Olması gerekeni yaptı ve müthiş şekilde yaptı.

Aziz şu ülkedeki tüm yöneticileri şapkasından çıkarır valla helal olsun.

Bizimkiler halen daha yanlış yaptıklarını kabullenemiyorlar adam tak yanlışım dedi. Sprtif'i getirdi kanserlerden kurtuldu yapılandı. Valla büyük adam.

Çevrimdışı Kadir G.

Bugün de kap gelmeyecek. Akşam görüşürüz ben gideyim.

Çevrimdışı Tolga

Yarın Çin'de transfer dönemi sona eriyormuş diyorlar doğru mu bu haber.

Eğer doğruysa Ba ve Ersan'ı 2 gün için de sattık sattık satamadık elimizde kalırlar bu da şu saatten sonra iyi olmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Giray Burak

Bu mıtroglu nda ne buluyorsunuz anlamadım .hiç beğenmem futbolunu .
Gerçi beğensem bile Türkiyeye gelmez .adam nefret ediyor bizden .röportajı vardı ,gol sevincinden sonra ,nişan alıyor gibi bir hareket yapıyor .Bu hareketin anlamını sordular .Karşımda bir Türk olduğunu hayal ediyorum diyen birisi.Nefreti kendine kalsın bu çakma yunanın .
Ba Gittikten sonra ,TEK FORVET adayım babacar .

Çevrimdışı atalay

Yarın Çin'de transfer dönemi sona eriyormuş diyorlar doğru mu bu haber.

Eğer doğruysa Ba ve Ersan'ı 2 gün için de sattık sattık satamadık elimizde kalırlar bu da şu saatten sonra iyi olmaz.

Demba'nın elde kalması gibi bir şey söz konusu değil. En geç yarın KAP gelir.

Ersan'ı bilmiyorum.

Çevrimdışı mehmetthedum

Bana kalsa Demba'nın parasının üstüne para ekler öyle bir adam alırım. Tabi mevcut şartlarda zor ama sen Demba'yı satıyorsan demba'dan daha iyisini koyacaksın oraya. 20 bırakmasına gerek yok. Kendi 15 bıraksın etrafındakilere de bir tane 10-15 tane bıraktırsın tavım ben.  :tabe:

Gelen parayı , gidenin yerinemi harcayacağız.

Bizim yolumuz belli artık. Beleşe,3'e 5'e alıp 1-2 sene parlatarak kullanmak ve  daha fazlasına satmak.gencini avrupaya, yaşlısını arap'a çin'e.. Bu tatlı bir iş ve bizi de düze çıkaracak tek yol.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

Demba'nın elde kalması gibi bir şey söz konusu değil. En geç yarın KAP gelir.

Ersan'ı bilmiyorum.
Bilmiyorum da hiç ses seda yok neyse yarını bekleyeceğiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...