Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oturdu derken dostum?olcay demba stoperler ve sağ bek değişecek:) ilk 11deartık oturmus diye birsey bana sorarsanız yok tamamen yeni bir düzen oalcak
Britosa resmi teklif yapilmis.
Britos iyidir ersanin ustu bir oyuncu 5 e ersani birakip bonservissiz britos guzel transfer stratejisiDiscovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quote aynen yanına bir de taş gibi stoperle bu ligi götürür.
Ersani sat sat sat
demba ba + ersan + atınç = 25 m euro ya satsak king olur.
britosu gökhan keskin bulduysa benim için içi boş bir transferdir çnk maç izleyen scout değilde adanaspora sporitf direktör olan birisibunları yapıyor olması can sıkıcı
O zmn bu sene uefa yi aliriz
Sözleşmesi biten oyuncuya resmi teklif diyor ya bunlar da gazeteci
İtalyan basını Cavanda'ya resmi teklif yapmisiz diyor. Ben hala böyle bir hata yapacagimizi düsünmüyorum. Kanayın yaramızı Cavanda bastirmaz. Bize akıllı futbolcu lazim. Saatli bombalardak bıktık
Britosu keskinin bulma şansı var mı Allah Aşkın'a adam zaten Napoli'de oynuyor biraz serie a izleyen bir adam çok rahat burada vasat üstü top oynayacağını görür yönetim hamlesi bu Keskin'le filan ilgisi yok.
Daha tranafer yok ama uefa yi aliyoruz demek Sampiyon olalimda uefa ya sonra bakariz.