2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12866422 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Vitor Pereira: Biz atak yaparken ceza sahası içinde en az 5 oyuncumuz olmalı.  (Hürriyet)

bak adam işibiliyor,,, biz mesela senelerdir içerde çoğalamıyoruz ve o sebeble ataklarda boş donuyoruz..
simdi kono ve mitro gelse hem uzaktan hemde ceza sahası içi ve çevresinde tehlikeli olucaz töre kalırsa oda öyle oldugundan haylice korkulucak takımız
ama işte bu sefer gerideki destek ön plana cıkıyor orasıda hayli defansif olacak cnk velisi atibası  beklerimiz tamamıyla defansif özellikleri var.. hayır onuda iyi yapsalar anlıcamda:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı OnizukaSensei

Diger bolgere alinacak isimler bence kotu olmayacak, herkesi memnun edecek gibi hissediyorum. En azindan oyle umuyorum ama keske kaleci de alinsa. En korktugum sey bu cunku. Umarim ilk kamp sonrasi Şenol Hocanin fikri degisir.
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 12:06:11 OnizukaSensei ]

Çevrimdışı Deniz

Britosa resmi teklif yapilmis.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

oturdu derken dostum?
olcay demba stoperler ve sağ bek değişecek:) ilk 11de
artık oturmus diye birsey bana sorarsanız yok tamamen yeni bir düzen oalcak
fener baştan aşağı yenileniyo onlara göre olcaya kalırız bence adam almayacaklar oraya :)

Çevrimdışı TØLGA

Britosa resmi teklif yapilmis.
hayırlı olsun diyelim o zaman bu adam gelir  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Britos iyidir ersanin ustu bir oyuncu 5 e ersani birakip bonservissiz britos guzel transfer stratejisi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Ersani sat sat sat
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Britos iyidir ersanin ustu bir oyuncu 5 e ersani birakip bonservissiz britos guzel transfer stratejisi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[/quote aynen yanına bir de taş gibi stoperle bu ligi götürür.

Çevrimdışı ayayhan

britosun sözleşmesi 3 gün sonra  bitiyor

adam resmi napoliye resmi teklif yaptık diyor şaka gibi

Çevrimdışı ozan062

britosu gökhan keskin bulduysa benim için içi boş bir transferdir çnk maç izleyen scout değilde adanaspora sporitf direktör olan birisi
bunları yapıyor olması can sıkıcı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Sözleşmesi biten oyuncuya resmi teklif diyor ya bunlar da gazeteci

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ersani sat sat sat
demba ba + ersan + atınç = 25 m euro ya satsak king olur.

Çevrimdışı Kemal

O zmn bu sene uefa yi aliriz

Çevrimdışı TØLGA

britosu gökhan keskin bulduysa benim için içi boş bir transferdir çnk maç izleyen scout değilde adanaspora sporitf direktör olan birisi
böyle transferleri izlemez bu adamlar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

gelen paranın hepsi takıma kullanılırsa tabi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Sözleşmesi biten oyuncuya resmi teklif diyor ya bunlar da gazeteci
1 sene opsiyonu var britosun ama şartlarını bilmiyorum para kazanmak icin uzatilmis olabilir

Çevrimdışı Ergin1903

İtalyan basını Cavanda'ya resmi teklif yapmisiz diyor. Ben hala böyle bir hata yapacagimizi düsünmüyorum. Kanayın yaramızı Cavanda bastirmaz. Bize akıllı futbolcu lazim. Saatli bombalardak bıktık

Çevrimdışı Çağrı

Britosu keskinin bulma şansı var mı Allah Aşkın'a :) adam zaten Napoli'de oynuyor biraz serie a izleyen bir adam çok rahat burada vasat üstü top oynayacağını görür yönetim hamlesi bu Keskin'le filan ilgisi yok.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

İtalyan basını Cavanda'ya resmi teklif yapmisiz diyor. Ben hala böyle bir hata yapacagimizi düsünmüyorum. Kanayın yaramızı Cavanda bastirmaz. Bize akıllı futbolcu lazim. Saatli bombalardak bıktık
Ben hala johnsonu bekliyorum 1 temmuzda calismalara katilacak

Çevrimdışı TØLGA

Britosu keskinin bulma şansı var mı Allah Aşkın'a :) adam zaten Napoli'de oynuyor biraz serie a izleyen bir adam çok rahat burada vasat üstü top oynayacağını görür yönetim hamlesi bu Keskin'le filan ilgisi yok.

bu gökhan keskinin görevi ne şimdi klüpte resmileşti mi o iş??  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

alalım valla süper olur :)

Çevrimdışı doganay

Daha tranafer yok ama uefa yi aliyoruz demek :) Sampiyon olalimda uefa ya sonra bakariz.

Çevrimdışı cisse557

Bundan 2 ay önce Ersan ve Atınç'a 10 milyon euro biçen birisini görsek "sen ne diyon ya değişik" derdik. şimdi normal geliyor :)

Çevrimdışı BlackEagle1989

Mitroglou eskisi gibi degil, onun yerine Cisse terci ederim,, Kone yerine Britos gelsin.. 14 milyon carcur edicekler..

Konoplanyka icin de fazla beklediler olmucak, giden Dzsudzsák alin

1 sag bek
2 stoper
1 Sol acik
1 de forvet

Sart

Çevrimdışı TØLGA

Daha tranafer yok ama uefa yi aliyoruz demek :) Sampiyon olalimda uefa ya sonra bakariz.
tam aradığım bakış açısı valla aynen  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK