Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çare avatar resmim
Remy diyorsunuz da adamı Bilic istiyor.
Yönetim i elestirmenin yaninda doğruları da söylemek lazim.Bilicle kesinlikle devam etmemek gerekiyordu ,yollar ayrildi.Yerine gorusulmesi gereken ilk isim olan lucescu ile gorusuldu.olmayacagi belliydi ama denendi.Daha sonra da Turkiye ligini bilen,getirilebilecek en iyi td olan Senol gunes getirildi.Transfer de de her ne kadar tosic fail i ile baslasak da devamini iyi getirirsek guzel bir kadro kurup sampiyonluk yolunda ciddi isler yapabiliriz.
Beşiktaş, Napoli ile yollarını ayıran Miguel Britos'u transfer görüşmesi için menajeri ile birlikte İstanbul'a davet etti. (Milliyet)hadi inş
aynen abi bencede kono töreyle beraber rakiplerin korkulu rüyası olurlar.
(SERGİLEYEMEDİ)Mustafa Pektemek: "Bu sezon hayatımın en iyi performansını sergileyeceğim."
Bakın normalde 25 milyon euro 5 tane taş gibi adam demek.5 tane Sosa kalitesinde adam demek.Ama kararlı olursan bulursan ve alırsan.Tüccar mantığı güdersen 10 milyona alır 5 tanesini 15 milyona kar yaptım dersin.Arroyo'dan 1 milyon kardayız misali.
Lamine Kone ağır baya yahu nesi iyi.Sadece sert stoper başka hiçbir artısı yok.Ne topla çıkma ne teknik. Markaj ve kafa var sadece adamda.Lyon'dakinden bir farkı yok.
valla ismi geçen arapların hiçbirini istemiyorum çakıyolar gene