2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877711 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Ben o dönem  1,3 Milyon Para yoktu kulupte oyuzden alamadık diye biliyorum galiba peşin istemişti Olimpiakos

Ben de tam olarak böyle hatırlıyorum..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tam tersi; Mbokani - Mitro - Cisse  :D

Yok karışık yazdım zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Dzeko'yu getirmenin tek bir yolu var ona da değmez.

Adamı 5 milyon euroya kiralarsın 5 milyon da yıllık verirsin Bosna yakın diye gelir.

Sonra tadı damağında kalır alamazsın bir 10 milyon daha da veremezsin.

Gerek yok böyle heyecanlara.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Holebas'ın gelmeme sebebi bizim kiralık almak istememizdi.

Olympiakos da kiralık vermeye yanaşmayınca transfer gerçekleşmedi maalesef.

Sonra gittik Motta'yı kiraladık.

aynen öyle kiralık uzerine dandik bir ucrete satın alma opsiyonu .

Çevrimdışı mehmetthedum

1124 sayfa olmuş .. elde tosiç hariç somut biri yok..

Ya bizim çenemiz düşük , ya da piyasa bayağı kesat...

Kale :  veteran bir orta halli, ortanca bir orta halli, gelişime açık bir orta halli ile orta halli bir kale ekibi var. Bu sene bu mevkide durumu idare edeceğiz gibi.

Sol bek  :elde orta halli 3 oyuncu. 1'i sol stoper de oynayabiliyor,ama ne olursun oynayabiliyor diye stoper almamazlık yapmayalım. aslında biri gidebilir . ( köybaşı gidebilir)...

Stoper : tecrübeli ve orta düzeydekini sattık , sol ayaklı olan 2 stoperi de gönderiyoruz. Geriye kısa ve yavaş akıllı çocukla, uzun ve az akıllı diğer çocuk kaldı. Tecrübeli ve sol ayaklı bir stoper almamız gerekiyor sanırım. Pedro da gidecekse 1 tane de sağ ayaklı gerekir. Belki altyapıdan da 1 adet takviye gerekecektir. Necip var diye almamazlık yapmamalıyız.!!!

Sağ bek : orta düzeyde tecrübeli bir defansif bekimiz var. Stoper de oynayabilen genç bir yabancı sağ bek ne güzel olurdu. Stoperde meydana gelebilecek sayısal açığı da destekleyebilirdi. Sene içinde atiba ve olcay!!! ile bu mevki desteklenebilir. Sakın necip ile değil !!!!

Defansif orta saha : bir siyahi kanadalı, bir de sol ayaklı avusturyalı ile taş gibi.. arkalarında 1 adet de necip var.. yeterli.

orta saha : kendi taraftarına sus işareti yapan şaşkın arslan, sosa arjantine giderse portolu "oğlan" , van persie'nin kankisi potansiyelli genç, ve fulhamgillerden garip saçlı cocuk ile taş gibi bir mevki. Hem geliş hem gidiş yönünden transfere kapalı. ( sosa yerine josue skor açısından iyi olabilir)

Kanatlar : oyunda etkisiz ama her sezon double double yapan yeni damat , zenci gibi yaşamayı seven robenimsi sarışın çocuk ile kalite ve seviye vasatın üstünde. Ama olcayı yedeğe alabilecek hareketli, oyuna katılan ve asistsever bir kanat oyuncusu bu mevkiyi ölümcül yapar. Ayrıca kerim ve kalırsa sosa da buraya takviye yapabilir.

Santrafor : bana kalsa tosun paşayı 1 numara , şişman oğlanı 2 numara yapar, genç bir siyahi ile takviye ederdim bulunabilirse genç bir emenike gibi.

Pektemek mi?  Ersan azıcık PR yapsa da yanına mı alsa acaba? Sakatlıklar olmayaydı eyiydi de. Artık zor maalesef..

1.Tolga,
2.cenk,(kiralık giderse altyapıdan genç kaleci)
3.günay,

4.motta,
5.tosiç,

6.miloseviç
7.pedro ( giderse sağ ayaklı yabancı)
8.atınç ( giderse yerine altyapıdan genç),
9.tecrübeli yabancı (sol ayaklı)

10.serdar,
11.yabancı sağ bek ( tercihen stoper de oynayabilen)

12.atiba,
13.veli,
14.necip,

15.tolgay,
16.sosa ( giderse josue)
17.oğuzhan,
18.kerim frei,

19.töre,
20.olcay,
21.yabancı top class kanat,

22.cenk tosun,
23.şişmanoğlu,
24.genç yabancı forvet ( kiralık olabilir, satış opsiyonlu..)

25. Pektemek
26.köybaşı

( 10 X yabancı, 4 X altyapı oyuncusu, 6 X 3 yıldan eski oyuncu , 26 kişilik normal sayıda kadro)

Evet bize bir veya iki iyi stoper,
Bir tane potansiyelli sağ bek,
Bir tane top class sol açık/kanat,
Bir tane de potansiyelli forvet lazim.

Eğer sağ bek ve forvet tecrübeli ve top class alınabilse kısa zamanlı başarı da gelebilir.  O kadar yazdım sonuç hep aynı .

Eyyorlqmam bu kadar  :evillol:

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 00:19:10 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kadir G.

İşte holebas bu ligde çok iyi iş yapacak oyuncuydu maykeyi düşünemiyorum. Şu adam 2. transferinde 25+ bonservisle gidecek ona yanıyorum.

Çevrimdışı atalay

Yok karışık yazdım zaten :D

Latife yapıyorum.

Mbokani bize en uygun isim. Oyun içi katkısı çok fazla. Hem atar; hem attırır.

Çevrimdışı Türkay

Dzeko gelmez zaten bunu konuşmayalım bile. Daha olası adamları konuşalım sonra üzülüyoruz  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

gencler ayvayı yedik

kaynagı vermeyim

*Hem Cavanda hem kone Hayırlı olsun
 *1 saat dir adamlara sallıyorsunuz durun bakalim bi oynasınlar
*Şenol Hoca futbolun patronu adam glen johnson değil cavanda yi alin demiş saygi duymak Lazim
*Özellikle kone salliyorsunuz bu adamin kac macını izlediniz ? Gökhan keskin bu adamı canli izlemiş olur raporu vermiş hayırlısı

koyu renkten korkuyordum ve yandık
büyük geçmiş olsun
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 00:11:26 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ayayhan

Holebas'ın gelmeme sebebi bizim kiralık almak istememizdi.

Olympiakos da kiralık vermeye yanaşmayınca transfer gerçekleşmedi maalesef.

Sonra gittik Motta'yı kiraladık.

benim hatırladığım holebasın son senesiydi yada 6 aymı falan kalmıştı

klüp 2 istedi ,  bizde zaten ozaman 1 bile yoktu

sezon sonuda adam romayı tercih etti

Çevrimdışı Çağatay

böyle bi adam vardı ya linnes ile birlikte bunun da adı geçiyordu sanırım geçen yaz ama yanlış hatırlıyor olabilirim

adamın sansasyonel bi golü vardı hatta ama bulamadım

http://www.transfermarkt.com.tr/jonas-svensson/profil/spieler/136184
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Sağ bek : orta düzeyde tecrübeli bir defansif bekimiz var. Stoper de oynayabilen genç bir yabancı sağ bek ne güzel olurdu. Stoper de meydana gelebilecek sayısal açığı da destekleyebilirdi. Sene içinde atiba ve olcay!!! ile bu mevki desteklenebilir. Sakın necip ile değil !!!!

Hey maşallah :D

Katılmadığım kısmı yazayım.

Sağ bekin stoper oynayabileni makul değildir, çünkü o adam Ivanovic gibi bir makine değilse kesinlikle hücumda yeterli bir sağ bek değildir.

Bize böyle 2-3 mevkide oynayacak Atiba gibi adamlar değil tek mevkide ama işini çok iyi yapan adamlar lazım nokta atışı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Roni'yi de bu yönetim getirecekti, Allah çok yardımcı oldu bize.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Latife yapıyorum.

Mbokani bize en uygun isim. Oyun içi katkısı çok fazla. Hem atar; hem attırır.

Sadece İsim değişmiş olur Demba nın verdiği katkıyı vereceğine inanıyorum bende MBokaninin.

Çevrimdışı Tolga

benim hatırladığım holebasın son senesiydi yada 6 aymı falan kalmıştı

klüp 2 istedi ,  bizde zaten ozaman 1 bile yoktu

sezon sonuda adam romayı tercih etti
Önder Özen'in kiralamak için uğraşıyoruz tarzında bir açıklamasını hatırlıyorum.

O dönemde yapılan haberlerde buna benzerdi.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Mbokani'ye bakmayın fazla.

FutbolUkraine  ‏@FutbolUkraine
Dynamo Kyiv demands 14 Mio € transfer fee for their striker Mbokani #Norwich

Çevrimdışı atalay

Sadece İsim değişmiş olur Demba nın verdiği katkıyı vereceğine inanıyorum bende MBokaninin.

Oyun olarak Demba'dan çok farklı olduğunu düşünüyorum; ama tabela anlamında Demba katkısı verecekse yeter zaten. Daha ne isteriz.

Çevrimdışı Çağrı

gencler ayvayı yedik

kaynagı vermeyim

*Şenol Hoca futbolun patronu adam glen johnson değil cavanda yi alin demiş saygi duymak Lazim
*Özellikle kone salliyorsunuz bu adamin kac macını izlediniz ? Gökhan keskin bu adamı canli izlemiş olur raporu vermiş hayırlısı

büyük geçmiş olsun

Bunları kim yazmış :D

Aynı Opare geldiğinde biz eleştirirken yapılan yorumlara benziyor sonra en çok bu kişiler küfür ediyor gönderirken adamı  :kop:

Bu tarz adamlar olursa tahminim doğru çıkacak benim.

Bu adamlara bonservis vermeyecekler. Kiralayacaklar Ba'dan gelen de stada gidecek transfer ve atılım bir sonraki seneye kalacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Roni'yi de bu yönetim getirecekti, Allah çok yardımcı oldu bize.

Ronaldinho gelsin diye yırtınanlar, alamayınca yönetime sallayanlar da çok oldu. Orada da olmaması için uğraştım, yazdım ettim. Ha benim yazmamla mı oluyor tabiki hayır ama safımız belli olsun dedik.

Yönetime bende salladım o dönem, ama neden ronaldinho ile uğraşıyorlar diye. ilk uğraştılar olmadı, mineiro da çok iyi oynuyordu dedim gelsin 1 sene oynar. Olmadı. sonra adam mineiro da dağıttı kendisini kadro dışı falan oldu yine bizimkiler almak için uğraştı dedim tamam bu adam miyadını doldurdu gerek yok.

Gereksiz uğraşlara girmiştik.

Çevrimdışı Tolga

Mbokani'ye bakmayın fazla.

FutbolUkraine  ‏@FutbolUkraine
Dynamo Kyiv demands 14 Mio € transfer fee for their striker Mbokani #Norwich

Demba Ba içinde Chelsea kapıyı 12 m euro'dan açmıştı yarı fiyatına geldi :D

Tabi Chelsea ile iyi ilişkilerin ve Ba'nın gelmek istemesinin de fiyatı düşürdüğü bir gerçek. :)

Çevrimdışı Çağrı

Demba Ba içinde Chelsea kapıyı 12 m euro'dan açmıştı yarı fiyatına geldi :D

Tabi Chelsea ile iyi ilişkilerin ve Ba'nın gelmek istemesinin de fiyatı düşürdüğü bir gerçek. :)

Kiev'den adam alınmaz ya. Bu kadar tok satan bir kulüp daha yok.

Ne zaman adam almak istesek anamızı ağlatıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bunları kim yazmış :D

Aynı Opare geldiğinde biz eleştirirken yapılan yorumlara benziyor sonra en çok bu kişiler küfür ediyor gönderirken adamı  :kop:

Bu tarz adamlar olursa tahminim doğru çıkacak benim.

Bu adamlara bonservis vermeyecekler. Kiralayacaklar Ba'dan gelen de stada gidecek transfer ve atılım bir sonraki seneye kalacak.

stad ne yav varya agır söverim...biz o zaman bu sene niye oyuncu alıyoruz oraya ayıracaksak paraları dimi
baya kişide diyor bunu yani büyük fiyasko...giderim klübün onund yakarım kendimi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Cavanda ve Kone geldiyse , defans hattımızda Danny lere hazır olun, Veysele yaptıgı penaltıyı bır hatırlayın , bol bol izleriz. Beyniyle oynamıyorlar cunkü, düz ayak bam güm top oynarlar.

Çevrimdışı Kutay

gencler ayvayı yedik

kaynagı vermeyim

büyük geçmiş olsun
ciddi misin   :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ