2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873114 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@zafer19031969: Ba giderseki su anda ciddi bir pazarlik var, dzeko ile gorusuluyor ama bitmedi mitroglu dzeko olmazsa gundeme gelecek

Bunun olma ihtimalini açıklayabilecek var mı? Ba yı satıp kar ederek dzekoyu nasıl getireceksin?
eğer gelirse kazayla falan burda hepinizi odunla döveceğim bilesiniz
dzeko dalgası geçenleri kara kaplı defterime yazdım başta @Anıl

Çevrimdışı Hamahakki

Milan Dinamo Zagreb'ten  Marko Pjaca'yı aldı kim uydurdu haberi bilmiyorum ama Kerim Frei işi tamamen sallamasyon takip ettiğim aktif 4-5 hesap var Milan'la ilgili Kerimin K si geçmedi üstelik Mastour'u verecekler ha?  :lol:

Milannews.it vermiş haberi ama o da başka bir yerden almış.uydurma olabilir

Edit: onlarda kaynağı türk medyası olarak göstermiş. :)
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 23:43:39 Hamahakki ]

Çevrimdışı Jukebox

Dzeko gelmez. :( sad but true :(:(

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

espiri yapıyorum
onu bırak her sene sağ bek diye ağlıyor taraftar 37 transfer içinde bir tane sağ bek var
ben artık inanmaya başladım bunlar taraftara inat almıyorlar sağ bek en iyisi taktik değiştirelim biz
istemiyoruz sağ bek falan diyelim gider en iyilerinden 5 tane falan alırlar. baksana neresi en az hasarlı bölge transfer orası üzerinde geçiyor
şimdide çok lazım ya sol açık elindeki stoperler gitmiş yada gidiyor sen sol açık peşinde koşuyorsun.
şu anda emin ol bekten bile daha önemli stoper bu geçen senede böyleydi
Ben çozumu buldum @Necmi abi
Dedigin gibi her sene Sagbek diye ağlamaktan , Bagırmaktan goumuzde yaş kalmadı Kanser olduk çıktık
ÇARE : 3-5-2 yada 3-2-3-2 yada 3-2-3-1-1 :D :D
En azından Sagbek diye ağlamayız :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

ne dedim ben size beyin yok diye demediydim bakın scout ne diyor

behrad talebi ‏@BehraddT  8 dk.8 dakika önce
Cavanda Çok ciddi potansiyeldi bundan 2 sene önce. Arsenal izlemeye aldı hatta almak için girişimde bile bulundu

behrad talebi ‏@BehraddT  6 dk.6 dakika önce
Sonrasında düşünme yetisinin DONUK seviyede olduğu anlaşıldı bu 2 senede. Kadro dışı kaldı bir süre sonra da zaman zaman yama olarak

behrad talebi ‏@BehraddT  5 dk.5 dakika önce
Solbeke kaydı zaman zaman dünyanın en kötü sağbeki Kone'yle dönüşümlü oynadı. Hala olur mu olmaz mı tartışması vardı geçen seneye kadar

behrad talebi ‏@BehraddT  3 dk.3 dakika önce
Ama olmadı ve Basta'nın gelmesiyle 3.sağbek ve solbek oldu takımda. Yani uzun lafın kısası Opare BİLE şuan Cavanda'dan daha iyi

Cavanda devre Arasında opare alınmamasına karşı iyi altetnatifti. Artık sıfırdan vaktimiz varsa adam akıllı sağ bek arıyorsak geçici çözüm bakmıyorsak cavanda Beşiktaş'ın sağ beki filan olamaz. Dinamizmi ile etkiler beyninden ötürü soğursunuz 6 ayda.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

orta açamıyorsa içeriye girme cesareti yoksa ve onundekinle pas alısverisi yapamıyorsa
o pazarspora bile topcu olmasın oraya bile yakışmaz...

cavandada ne varda böyle olumlusunuz anlatında bilelim
ama oyle fizigine falan bakmayın gercekci seylerle gelin merak ettim
ben acıkcası tipten dolayı korktum:) yoksa kosuyor mosuyor olusu ilgi cekici fakat opare gibi orta acması ve beyinde sorunları oldugunu hissettim sezdim:)
o sebeble anlatında bilelim kotulemek amaclı demiyorum nedir boyle begenilcek kadar iyi tarafı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Ben Fb-lazio maçında izlemiştim ve begenmiştim ama daha sonra hiç takip etmedim demekki Yeteneksizmiş sizin takip ettiginize göre ve Aynen senin dediğin gibi Özellikle dinamizmi beni Etkilemişti :bandit: @Çağrı

Çevrimdışı Efe

kerime 3 milyon euro veriyor milan baya kafası güzel bu itlyan takımlarının juve haricinde kerim de gidecek gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

www.besiktasarena.com/genel-sohbet/muhabbet-cafe/

Burası ne güne duruyor :money:

En son 17 haziranda mesaj atılmış. Oraya yazayım da ben bile unutayım değil mi yazdığımı.  :steamed: :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

Bir şeyler de o zaman abi ben nasıl olabileceğini cidden bilmiyorum. Adamı bıraktıkları zaman baya talibi çıkar. Buraya gelir mi gerçi bosnalı beklerim ama ba yı satıp dzekoyu kar ederek kadroya katmak çok zor geliyor bana.

Çevrimdışı atalay

Serdar, Cavanda'dan iyi oyuncudur.

Cavanda'nın dinamizmi abartılacak boyutta değil. Görece atletik, patlayıcı kuvveti yok. Manevralı bir oyuncuda değil.

Hücum katkısı sınırlı. Fundamentals becerileri kısıtlı. Oyun aklı da vasat.

2 yıldır Nyom ile beraber sürekli adı geçiyor; bit yeniği var. Belli ki menajerler sürekli öneriyor.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 23:52:49 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

En son 17 haziranda mesaj atılmış. Oraya yazayım da ben bile unutayım değil mi yazdığımı.  :steamed: :lol:
Yapacak birşey yok sonuçta o başlık bu yüzden açıldı yani :icool:

Çevrimdışı Kadir G.

Dzeko'nun alacağı parayı ayarla 6M'e gönderir M.City yerine adam bakıyorlar Dzeko'nun.

Dzekoda helalinden 4 alır ama :)

Çevrimdışı Çağrı

Ben Fb-lazio maçında izlemiştim ve begenmiştim ama daha sonra hiç takip etmedim demekki Yeteneksizmiş sizin takip ettiginize göre ve Aynen senin dediğin gibi Özellikle dinamizmi beni Etkilemişti :bandit: @Çağrı

Gerçekten iyiydi çünkü bir ezberi vardı oyuncunun sıfıra inip sıfırdan içeri biraz dönüp hemen yerden kesiyordu.

Bunu 7 kez yaptı sanırım Trabzon'a karşı ve çok etkili olmuştu.

O zaman takibe aldım ama sonra baktım ki adam sadece bunu biliyor  :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Serdar, Cavanda'dan iyi oyuncudur.

Cavanda'nın dinamizmi abartılacak boyutta değil. Görece atletik, patlayıcı kuvveti yok. Manevralı bir oyuncuda değil.

Hücum katkısı sınırlı. Fundamentals becerileri kısıtı. Oyun aklı da vasat.

2 yıldır Nyom ile beraber sürekli adı geçiyor; bit yeniği var. Belli ki menajerler sürekli öneriyor.
Nyom=Cavanda=Serdar
Defans var , Hücum yok , Bindirme yok , Orta yok , Teknik yok :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Efe

konoplankanın totenham a gittiğini söylüyorlar ama babasıda yok öyle bişey demiş bu adam bize gelirse sıkıntı çıkarabilir ilerleyen zamanda almasınlar bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Ben dalga geçmiyorum ama beni de listeye alabilirsin abi yüzde 1 bile vermiyorum  :D

İlginebilirler, teklif de yapabilirler ama olacağı o kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ayayhan

sag bek aldık diyelim

çokta iyi tututu

sonra hangi mevkiye adam istiycez

sağdan önce solbek vardı tekrar onamı döneriz yoksasol açıkmı ?

not: kimse alınmasın ignelem yok , sadece merak , ne zormuş ya bişi yazarken biri gücenirmi diye yazmak

Gerçekten iyiydi çünkü bir ezberi vardı oyuncunun sıfıra inip sıfırdan içeri biraz dönüp hemen yerden kesiyordu.

:D :D

Çevrimdışı Tolga

konoplankanın totenham a gittiğini söylüyorlar ama babasıda yok öyle bişey demiş bu adam bize gelirse sıkıntı çıkarabilir ilerleyen zamanda almasınlar bence
Valla o kadar yordu ki beni bu Konoplyanka transferi gelse de gelmese de aynı tepkiyi veririm herhalde. :)

Çevrimdışı Kadir G.

sag bek aldık diyelim

çokta iyi tututu

not: kimse alınmasın ignelem yok , sadece merak , ne zormuş ya bişi yazarken biri gücenirmi diye yazmak

Stoper iki tane

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bir futbolcuda atletik özellikler kadar mental özellikler ve zihinsel yeterlilik de mühim.

Mentalden kastım, maçtan düşmesi, konsantrasyon eksikliği.
Atletik özellikten kastım, 90 dakika tempoyu koruyabilmesi. Zaman zaman azalır artar mühim değil.
zihinsel özellikler de, futbol zekası.

Futbol zekası olmayan adamlar yukarıda da denildiği gibi, ilk bir kaç zaman vay arkadaş bu neymiş dedirtir, sonra o laflar senin allah belanı versine evrilir.

Futbol sadece koşarak oynanan bir oyun olsaydu bugün jameika, etiyopya ve kenya Dünya kupalarına damga vururlardı.

Bu lazionun bide Stoperi vardı Yarma Gibi aynı Kaboul gibi bişeydi o ne oldu , İş yaparmı ???
Edit : Hatırladım Cianiydi galiba adı , Biraz hantal ama mudahaleleri yerinde gibiydi şuan ne durumda bilemiyorum tabi :bandit: @Çağrı abi

Çevrimdışı Tolga

sag bek aldık diyelim

çokta iyi tututu

Sol beke Tosic alındı o yüzden oraya transfer olmaz.

Stoper transferi ve sol kanat transferini bekleyeceğiz sağ bek dışında.