2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12879023 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

hala bana senol günes demeyin

kaleci transferi kesinlikle olmayacakmıs

siz hala sevin begenin hocanızı..o tolgayı yedirecek hepimize...
senol hoca bence inat konusunda bilicin 2katıdır. demedi demeyin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

mitro olsa müthiş olur hakikaten bence ikinci bobo olacaktır.. onun verdiği etkiyi verse bana yeter cnk o buyuk maçta alırdı. belki 12 gol atardı ama maç aldıgını bilirdik bizim suanki kofteden daha faydalı olacaktır orası net

Çevrimdışı Kadir G.

3 yıl gerçekten az büyük ihtimalle biz 4 istedik onların dediği oldu. Şöyle düşünelim oyuncu çok iyi sezon geçirirse 2 yıl daha kalacağını ama seneye senden daha kolay ayrılabileceğini düşüneceksin teklif varsa satmak zorunda kalacaksın. Tabi iyi takımların istemesi lazım yoksa burdaki maaşını bırakıp gitmez.

Ek olarak gelirse bu yıl 6 milyon civarı para alacak (imza+yıllık) bir yıl oynatıp 15 altına satarsan kar etmiş sayılmazsın.

Gelir gelmez daha zor belli olur da kafam çok takıldı iki ucu b.klı değnek şu anda.

Çevrimdışı Jukebox

3 yıl gerçekten az büyük ihtimalle biz 4 istedik onların dediği oldu. Şöyle düşünelim oyuncu çok iyi sezon geçirirse 2 yıl daha kalacağını ama seneye senden daha kolay ayrılabileceğini düşüneceksin teklif varsa satmak zorunda kalacaksın. Tabi iyi takımların istemesi lazım yoksa burdaki maaşını bırakıp gitmez.

Ek olarak gelirse bu yıl 6 milyon civarı para alacak (imza+yıllık) bir yıl oynatıp 15 altına satarsan kar etmiş sayılmazsın.

Gelir gelmez daha zor belli olur da kafam çok takıldı iki ucu b.klı değnek şu anda.
Aynen ama daha almadığımız adam hakkında yazmayalım gelirse keşke 4 yıl olsaydı deriz.  :ok:

Çevrimdışı JoseDemba

Daha yeni kalktım Konoplyanka ve Cavanda haberlerini gördüm  :super:  :ishock:  :ishock:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı sosyalkartal

Konoplyanka ile ilgili konuşmadığımızda olumlu gidiyor bu transfer o yüzden başka şeylerden bahsedelim gelirse seviniriz o yüzden 3 yıl 4 yıl bunun tartışmasını yaparız inşallah  :ok:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

@Deniz kardeşim bu  çinli vatandasın bahsettiği  Demba Ba  ucagıyla  ilgili  bi bilgiye ulaşamadım bizim sistemden kontrol edemiyorum bilet başka yerden düzenlendiği için.
Saglik olsun kardeşim ugrasman yeter :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Konoplyanka kendisini 3 yıllığına beşiktaşa bağlayan ön sözleşmeye imza attı demba satıldığı an borsaya bildirilcek haberim var  bakalım artık  :ishock:
Olmazsa dilimden kurtulamazsin soyleyim:)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Konoplyanka ile ilgili konuşmadığımızda olumlu gidiyor bu transfer o yüzden başka şeylerden bahsedelim gelirse seviniriz o yüzden 3 yıl 4 yıl bunun tartışmasını yaparız inşallah  :ok:

lanzini gibi acıkcası yetenegine güvenim sonsuz fakat karakterine olan inancım sıfır.... bunu basına yansıtanda kimler biliyorsunuz o sebeble oyuncunun bu denli olumsuz havaya getirenler bi kendilerini düzeltmeleri lazım keskin çizgilerini bastan koymalılar
ben artık konoya olumlu değilim... aynı  fenerli diego gibi cıkarsa patlıcaz demektir o paraya sıfır katkı

Çevrimdışı Ergin1903

Bu hafta da kap olmadi. Her gelen haftanın başında, bu hafta cok hareketli gececek diyoruz ama somut bir sey cikmiyor. Şu Ersan ve Ba satılsaydı da önümüze baksaydık. Haberler bu oyuncuları satmazsak transfer yapamayiz gibi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Saglik olsun kardeşim ugrasman yeter :)

Eyvallah kardeşim :)

ulaşsak  iyi olurdu burdan  haber yapardık :)

Çevrimdışı Deniz

Ben hala konop un gelmeyecegini düşünüyorum.

Çevrimdışı GÖRKEM

tabi ki su da var. Adam Türkiye'ye gelecek olsa bile Üc Büyükler arasinda tercih yapacak muhtemelen.

Fener'de, GS'da onu isteyecektir mutlaka. cünkü onlarin da en az bizim kadar ihtiyaci var.

Çevrimdışı Kadir G.

Ön protokol yapmış (pek bir şey ifade etmese de) 3-4 milyon eline para sayacaksın 2-2.5 maaş vereceksin gs ye mi gidecek? Gs bizden beter fener naniyle uğraşıyor. Terrenao nunda böyle bizim gibi babasıyla menajeriyle uğraşacağını sanmıyorum. Basar gider adam.

Çevrimdışı TØLGA

ben konop gelse bile şampiyon olamıycağımızı düşünüyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben konop gelse bile şampiyon olamıycağımızı düşünüyorum  :biggrinking:

Konopun gelmesi yetmezki 

sağbek

stoper - stoper

demba giderse Forvet bunlar olmadan zor şampiyonluk.

Çevrimdışı Tolga

tabi ki su da var. Adam Türkiye'ye gelecek olsa bile Üc Büyükler arasinda tercih yapacak muhtemelen.

Fener'de, GS'da onu isteyecektir mutlaka. cünkü onlarin da en az bizim kadar ihtiyaci var.

Fb, Nani'yi almayı düşünüyor onlar sulanmazlar yani.

Gs, zaten Podolski'yi almak için aylardan beri uğraşıyor ve bizim verdiğimiz kadar vereceklerini de sanmıyorum.

Çünkü Gs'de birçok oyuncu 3 m ve üstü fiyata oynuyor bir tane daha böyle oyuncu alamazlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bertug

Futbolda ön sözleşme denilen şey hikaye. Sen oyuncuyu bekletirsen resmi sözleşmeyi imzalamazsan çeker gider başkasıyla imzalar.

Çevrimdışı Baba1903

Konopun gelmesi yetmezki 

sağbek

stoper - stoper

Forvet 2 stoper(Atınç da satılırsa) ve sağ bek gelecek zaten bence katkı verecek isimler gelecektir.Sadece kaleci kalıyo onuda halledersek  önumuzde avrupa bile duramaz

Çevrimdışı TØLGA

Konopun gelmesi yetmezki 

sağbek

stoper - stoper

kaleci falan gibi durumlar var daha  :biggrinking:
kono gelirse ben çok paragöz olduğunu düşünüyorum
bizim yönetimde malum zamanında ödemiyor maaşları
parayı alamazsa oynamaz bu eleman
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Konopun gelmesi yetmezki 

sağbek

stoper - stoper

iyi bir doktor ve yetişen bir stadla sansımız hayli yükselir

Çevrimdışı GÖRKEM

Fb, Nani'yi almayı düşünüyor onlar sulanmazlar yani.

Gs, zaten Podolski'yi almak için aylardan beri uğraşıyor ve bizim verdiğimiz kadar vereceklerini de sanmıyorum.

Çünkü Gs'de birçok oyuncu 3 m ve üstü fiyata oynuyor bir tane daha böyle oyuncu alamazlar.

umarim ki öyle olur ama bence bunlar Konoplyanka gibi bosta olan bir Oyuncu'ya hayir diyemezler.

Çevrimdışı TØLGA

iyi bir doktor ve yetişen bir stadla sansımız hayli yükselir
:olmaz :olmaz
hayırlısı be abi inşallah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hamahakki

Ya kaleci aroyoruz da şu eskşiehirin gözden çıkardığı boffin olmaz mı?
Ne bileyim bence iyi kaleci
Bu arada roma raheem lawal için eskişehirin kapısını çalmış

Çevrimdışı Baba1903

Lamine Kone haberi çıkmış bilen var mı nasıl oyuncu?