Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdiye kadar hep artılarını konuştuk oturdum izledim bu arada.Konoplynaka'nın eksiler benim gözümde Kondisyonu iyi değil 90 dk tam performans veremiyor. Haftada 2 maç olduğunda mutlaka rotasyona girmesi şart kaldıracak fizik kondisyonu yok 2 90 dk arka arkaya.Gücü yok. Birebirlerde ayakta kalmakta baya zorlanıyor Töre'den pay biçersek 2 gömlek altı kalçayı yaslayıp durma konusunda ve omuz omuzalarda.Dengesi çok iyi değil ama bu lig için yeterli.Sezgileri iyi durmuyor oyun içinde hareketlenirken belli oluyor topa. Bu yüzden pozisyon alması da iyi olmuyor genelde. Oyun içi kopuklukları var konsantrasyonu düşük.Adam hiç ama hiç kovalamıyor arkası bildiğiniz bostan oluyor maç içinde.Bunlar da benim gözümden biline..
Aslında tipik 4-4-3 ün sol kenar oyuncusu diyebiliriz
Carlos Valdes zu besiktasDiscovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kondisyonda haklısın,sezgide haklısın,konsantrasyon ve adam kovalama dediğin olayda katılmıyorum.Fiziği kuvvetli bu adamın istediğimiz dudak'dan 2-3 gömlek daha iyi fiziği var ama arkası dönük top tutamıyor yinede omuz omuza da fena değil bence.Defans yapabiliyor bu çocuk dnipro'da da böyle bu ama baktığın bazı maçlar vardır yardım etmiyor koşmuyordur öyle düşün.Her maç farklı taktikle bazen ilerde top bekler kendini kaldırmaz ama bazen beke yardım etmek için en geriye kadar bile gelebilir.Gökhan da öyle veli oynarken dönmüyordu geriye pek ondan sonra daha fazla defansa dönüp top almaya başladı bu değişir.Konsantrasyon bizdeki oğuzhan gibi.Düşük çabuk dağılıyor ama iyi bir teknik adamla ki ben şenol hocaya güveniyorum değişir,gelişir bu.
Aynen öyle ama mutlaka önde oynamak lazım.Bilic'in sisteminde mesela çok adam kaçırırdı 12 maç izledim çoğu Avrupa ligi olmak üzere bir de bulduğum özetler var.b]En çok gözüme batan adam dönmüyor geri.[/b]
Yazalım tabi Teknik özellikler çok üst düzey.Yani şutu, pası, ortası, set oyunu, fundamentalı çok çok üst düzey.Ülkedeki düşük tempolu futbolda bizi maç içinde baya baya büyüler top ayağına geldiğinde.Etkili duran top kullanıyor.Çok hızlı, gerçekten çok hızlı ve çok çabuk. Dönüşleri çok hızlı tam kanat bu anlamda. Top tekniği çok üst düzey, haliyle çok rahat top kontrol ediyor. Yaratıcılığı ve oyun zekası çok üst düzey ara pasları çok iyi.
Birebirde kolay adam eksiltiyor; kendine şut pozisyonu yaratıyor - ki bizim için çok önemli - Çizgiye hapsolan bir oyuncu değil. Sızmaları çok iyi değil fakat dener. Duran topları artısı. Yay civarında ikiye birleri yapacak bir oyuncu.Atanamayan Sneijder.Not: Sneijder özel bir oyuncu örnek vermek açısından söylüyorum.edit: Fiziksel açıdan bence bir sıkıntı yok. Alan oyunu becerisi var. Defansif anlamda da gayet yeterli.
o kimmiş
Aynen öyle ama mutlaka önde oynamak lazım.Bilic'in sisteminde mesela çok adam kaçırırdı 12 maç izledim çoğu Avrupa ligi olmak üzere bir de bulduğum özetler var.En çok gözüme batan adam dönmüyor geri.
Şutları,adam eksiltmesi çok iyi ama ortaları bizim opare gibi spontane sallıyor içeriye
mechul haberci midir ne haltsa, onun sallaması işte
Onun Jimenez haberi efsane ya. Adam inat etmişti Jimenez gelecek Demba değil diye. Sonra da sıvazlamıştı Önder onu geritecekti bunlar sonradan bozdu işi diye.
Şunu tekrar koyayım önceki sayfada kaynamış Oynadığı takım dnipro komple defans yapıyor e ilerde durucak birileri lazım bunlar taktiksel işler bizde şenol hocayla falan değişir bence.
Neye güldün delikanlı?