2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886359 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Birebirde kolay adam eksiltiyor; kendine şut pozisyonu yaratıyor - ki bizim için çok önemli - Çizgiye hapsolan bir oyuncu değil.

Sızmaları çok iyi değil fakat dener. Duran topları artısı. Yay civarında ikiye birleri yapacak bir oyuncu.

Atanamayan Sneijder.

Not: Sneijder özel bir oyuncu örnek vermek açısından söylüyorum.

edit: Fiziksel açıdan bence bir sıkıntı yok. Alan oyunu becerisi var. Defansif anlamda da gayet yeterli.

Töre, Olcay gibi bek kovalasın istiyorsanız o iş yaş.

Yapacağı iş gölge presi.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 17:07:38 atalay ]

Çevrimdışı Renton

Carlos Valdes zu besiktas

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şimdiye kadar hep artılarını konuştuk oturdum izledim bu arada.

Konoplynaka'nın eksiler benim gözümde

Kondisyonu iyi değil 90 dk tam performans veremiyor. Haftada 2 maç olduğunda mutlaka rotasyona girmesi şart kaldıracak fizik kondisyonu yok 2 90 dk arka arkaya.

Gücü yok. Birebirlerde ayakta kalmakta baya zorlanıyor Töre'den pay biçersek 2 gömlek altı kalçayı yaslayıp durma konusunda ve omuz omuzalarda.

Dengesi çok iyi değil ama bu lig için yeterli.

Sezgileri iyi durmuyor oyun içinde hareketlenirken belli oluyor topa. Bu yüzden pozisyon alması da iyi olmuyor genelde. Oyun içi kopuklukları var konsantrasyonu düşük.

Adam hiç ama hiç kovalamıyor arkası bildiğiniz bostan oluyor maç içinde.

Bunlar da benim gözümden biline..
Şenol Güneş etkisini hesaba katarsak hepsi aşılır :icool:

Çevrimdışı talha

Atletico Madrid falan diyorlar almazlar bu adamı. Atletico takım oyununa yatkın oynar. Onlar için istatistik değil takım içinde yerleşkesi önemli. Bunun için Arda'yı bile satıyorlar. Konop'u imkanı yok alsınlar.

Onlar ya Griezmann tarzı birini alırlar. Ya da Oliver'i tutup Arda'nın yerine montelerler. Bence Oliver'i kiralamayıp Arda'nın yerine monteleyecekler.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Aslında tipik 4-4-3 ün sol kenar oyuncusu diyebiliriz :)

Aynen öyle ama mutlaka önde oynamak lazım.

Bilic'in sisteminde mesela çok adam kaçırırdı 12 maç izledim çoğu Avrupa ligi olmak üzere bir de bulduğum özetler var.

En çok gözüme batan adam dönmüyor geri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Carlos Valdes zu besiktas

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o kimmiş :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Şutları,adam eksiltmesi çok iyi ama ortaları bizim opare gibi spontane sallıyor içeriye
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Jukebox

Kondisyonda haklısın,sezgide haklısın,konsantrasyon ve adam kovalama dediğin olayda katılmıyorum.
Fiziği kuvvetli bu adamın istediğimiz dudak'dan 2-3 gömlek daha iyi fiziği var ama arkası dönük top tutamıyor yinede omuz omuza da fena değil bence.
Defans yapabiliyor bu çocuk dnipro'da da böyle bu ama baktığın bazı maçlar vardır yardım etmiyor koşmuyordur öyle düşün.Her maç farklı taktikle bazen ilerde top bekler kendini kaldırmaz ama bazen beke yardım etmek için en geriye kadar bile gelebilir.Gökhan da öyle veli oynarken dönmüyordu geriye pek ondan sonra daha fazla defansa dönüp top almaya başladı bu değişir.

Konsantrasyon bizdeki oğuzhan gibi.Düşük çabuk dağılıyor ama iyi bir teknik adamla ki ben şenol hocaya güveniyorum değişir,gelişir bu.
Şunu tekrar koyayım önceki sayfada kaynamış  :evillol:

Bilic'in sisteminde mesela çok adam kaçırırdı 12 maç izledim çoğu Avrupa ligi olmak üzere bir de bulduğum özetler var.

b]En çok gözüme batan adam dönmüyor geri.[/b]
Oynadığı takım dnipro komple defans yapıyor e ilerde durucak birileri lazım bunlar taktiksel işler bizde şenol hocayla falan değişir bence.  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazalım tabi :)

Teknik özellikler çok üst düzey.

Yani şutu, pası, ortası, set oyunu, fundamentalı çok çok üst düzey.

Ülkedeki düşük tempolu futbolda bizi maç içinde baya baya büyüler top ayağına geldiğinde.

Etkili duran top kullanıyor.

Çok hızlı, gerçekten çok hızlı ve çok çabuk. Dönüşleri çok hızlı tam kanat bu anlamda.

Top tekniği çok üst düzey, haliyle çok rahat top kontrol ediyor. Yaratıcılığı ve oyun zekası çok üst düzey ara pasları çok iyi.

Eyvallah abi :ok:

Sol taraftaki eksikliğimizi kapatır :) Arkasında da Tosic olacak Motta'dan daha iyi savunmacı olarak.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Birebirde kolay adam eksiltiyor; kendine şut pozisyonu yaratıyor - ki bizim için çok önemli - Çizgiye hapsolan bir oyuncu değil.

Sızmaları çok iyi değil fakat dener. Duran topları artısı. Yay civarında ikiye birleri yapacak bir oyuncu.

Atanamayan Sneijder.

Not: Sneijder özel bir oyuncu örnek vermek açısından söylüyorum.

edit: Fiziksel açıdan bence bir sıkıntı yok. Alan oyunu becerisi var. Defansif anlamda da gayet yeterli.

:kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

o kimmiş :)

mechul haberci midir ne haltsa, onun sallaması işte

Çevrimdışı Tolga

En çok gözüme batan adam dönmüyor geri.
Bilic kalsaydı burada istediğimiz verimi bence de veremezdi.

Konoplyanka'nn yeteneklerinden faydalanabilmek için mutlaka oyunun büyük bir bölümünü rakip alanda oynamamız şart.

Bu şekilde bize baya kalite ve fayda katar ki Şenol Hoca'nın da oyun felsefesi zaten bunun üzerine kurulu :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Şutları,adam eksiltmesi çok iyi ama ortaları bizim opare gibi spontane sallıyor içeriye

Çok ağrı oldu bence bu  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Harbiden oda yazmis hayirlisi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı talha

Onun Jimenez haberi efsane ya. Adam inat etmişti Jimenez gelecek Demba değil diye. Sonra da sıvazlamıştı Önder onu geritecekti bunlar sonradan bozdu işi diye.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Onun Jimenez haberi efsane ya. Adam inat etmişti Jimenez gelecek Demba değil diye. Sonra da sıvazlamıştı Önder onu geritecekti bunlar sonradan bozdu işi diye.  :evillol:
Önder Özen gerçekten istiyordu ama Jimenez'i :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Yakıyorum gemileri hala kap gelemedi arkadaş yahu. :D 1000 sayfa olmuş elde var tosiç.

Çevrimdışı Çağrı

Şunu tekrar koyayım önceki sayfada kaynamış  :evillol:
Oynadığı takım dnipro komple defans yapıyor e ilerde durucak birileri lazım bunlar taktiksel işler bizde şenol hocayla falan değişir bence.  :bandit:

İlla ki bir şeyler farklı olur zaten diyorum ya gerçekten iyi transfer olur ama eksilerini de bilelim.

Zamanında Quaresma için yazmıştım benzerlerini topluca yakmaya filan kalkmadıkları kaldı o zaman beni ilk geldiği sıralar :D

Opare'de de benzeri oldu çok kolay seviyor bizim taraftar iyi oynayınca çöktüler yine bize burada  :kop: E sonra adam gitti işte :D

Bunda hiç olmazsa bilinsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Neye güldün delikanlı?  :eyes

Sneijder benzetmesi komik geldi :D

Çevrimdışı Kemal

Bu arada Ersan ve Atınç satılmaz biri kontrat beğenmez diğeri ben 2.lige gitmem der bakın görün biz sadece BA yı satarız , onun yerinide dolduramayız çünkü büyük katkı yaptı en az cisse fln lazım , kalan paraylada çatı harcaması yaparız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop: :kop:
Başkan Dwmba ba kronik sakat dedi ya ona guvenmiştir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

EfsaneSpor ‏@Efsanespors  48 sn.49 saniye önce
Konoplyanka'nın babası: "Oğlumun gideceği takım 1 Temmuz'a kadar belli olacak."

EfsaneSpor ‏@Efsanespors  19 sn.20 saniye önce
Konoplyanka'nın babası: "Konoplyanka ayrılmak istiyor. Ancak takımda da kalabilir. Futbol bu. Her şey olabilir."

Çevrimdışı Kemal

Salah 'ın peşine takılsaya Beşiktaş Kono yerine