Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adamlara transfer listesini bile çok önceden verdiği o kadar belli ki.Tam Bilic sistemi oyuncular geliyor.
Ben iddia ediyorum; Beşiktaş'a ilk imza atarken opsiyonlardan biri West Ham'dı. Şartlar oluşmamıştı.Dikkat edin son 3-4 yıldır Beşiktaş ve West Ham'ın ilgilendiği oyuncular hep aynı.Menajerler ortak iş yapıyor.
zafer demir @zafer19031969 8 dk.8 dakika önceersanin gitmesiyle ilk olarak kono transferi aciklanacak atınc ile birlikte toloi, samba ve maxi acıklanir
Bilic komisyon alacagi menejerlerle calistigi icin
Sağ beke;1-Brice Dja Djedje2-Silvan Widmer3-Aissa Mandi4-İvo Pinto5-Bruno Peres6-Diogo FigueirasSeç beğen al
Komisyon aldı mı; almadı mı bilemem. Suçlayamam, yakışıksız olur.Lakin West Ham her zaman cepteydi; hiç yalan söylemesin.
Bunlar olsa buralar yıkılır zaten Fikret Orman tam olarak şöyle olur
Seçtim
soyle bir sey var UEFA kriterleri geregince para harcamada sikintimiz var satis olmadan transfer zor. Bence mantikli yazmis bu arkadas. Maxi hala cepte ise super.
Tamam @ZEKI abi laf söylemedik sana Ama bence 2. kısım Atınç gidince değil de Ba gidince daha mantıklı sanki
Ba dan gelecek para sanki catiya gidecek
Arkadaşlar Konoplyanka transferinde iki aday kaldı Beşiktaş ve Tottenham (bizim kadar istekli değiller) Stoke city (Bizim verdiğimiz fiyata asla çıkamazlar vergide var)
Yalana gerek yok zaten.Kim Londra'da uzun yıllar çalışıp öyle kaliteli bir şehirde yaşamayı istemez.Adamı suçlamıyoruz sadece dürüst olsun.Aama devre arasında bizi satması asıl mesele burada.
TFC kono transferinden cekildi diye bir twitt okudum sanki