2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889708 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Adamlara transfer listesini bile çok önceden verdiği o kadar belli ki.

Tam Bilic sistemi oyuncular geliyor.

Ben iddia ediyorum; Beşiktaş'a ilk imza atarken opsiyonlardan biri West Ham'dı. Şartlar oluşmamıştı.

Dikkat edin son 3-4 yıldır Beşiktaş ve West Ham'ın ilgilendiği oyuncular hep aynı.

Menajerler ortak iş yapıyor.

Çevrimdışı Anıl

zafer demir ‏@zafer19031969 8 dk.8 dakika önce

ersanin gitmesiyle ilk olarak kono transferi aciklanacak atınc ile birlikte toloi, samba ve maxi acıklanir

Çevrimdışı ZEKI

Ben iddia ediyorum; Beşiktaş'a ilk imza atarken opsiyonlardan biri West Ham'dı. Şartlar oluşmamıştı.

Dikkat edin son 3-4 yıldır Beşiktaş ve West Ham'ın ilgilendiği oyuncular hep aynı.

Menajerler ortak iş yapıyor.
Bilic komisyon alacagi menejerlerle calistigi icin  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Baba1903

Sağ beke;
1-Brice Dja Djedje
2-Silvan Widmer
3-Aissa Mandi
4-İvo Pinto
5-Bruno Peres
6-Diogo Figueiras
Seç beğen al  :D

Çevrimdışı Çağrı

ersanin gitmesiyle ilk olarak kono transferi aciklanacak atınc ile birlikte toloi, samba ve maxi acıklanir

Bunlar olsa buralar yıkılır zaten  :kop:

Fikret Orman tam olarak şöyle olur :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Biri samba mı dedi? :D

Çevrimdışı TØLGA

o abiye burdan selamlar bu adamlar gelsin kono maxi samba foruma girmiyorum birdaha  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Bilic komisyon alacagi menejerlerle calistigi icin  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Komisyon aldı mı; almadı mı bilemem. Suçlayamam, yakışıksız olur.

Lakin West Ham her zaman cepteydi; hiç yalan söylemesin.

Çevrimdışı Anıl

Sağ beke;
1-Brice Dja Djedje
2-Silvan Widmer
3-Aissa Mandi
4-İvo Pinto
5-Bruno Peres
6-Diogo Figueiras
Seç beğen al  :D
Seçtim :D

Çevrimdışı Baba1903

Fikret Orman ateşli Beşiktaş taraftarını coşturuyo :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Yalana gerek yok zaten.

Kim Londra'da uzun yıllar çalışıp öyle kaliteli bir şehirde yaşamayı istemez.

Adamı suçlamıyoruz sadece dürüst olsun.

Aama devre arasında bizi satması asıl mesele burada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bunlar olsa buralar yıkılır zaten  :kop:

Fikret Orman tam olarak şöyle olur :D

MHYSA MHYSA :kop: :kop:

Çevrimdışı Baba1903

Seçtim :D
Devre arası yine gündeme gelmişti defansı muazzam ileriside çok iyi bir sağ bek kesinlikle serdarda 3-4 level üstün

Çevrimdışı talha

West Ham ile bizim iler Bilic'in öncesini de bulur. Adamlar bence direk bizi takip ediyor niye anlamadım ama var bir dertleri.  :lol:

Ama Bilic her zaman gitmek istedi buna yalan yok. Ama keşke Şampiyon yapsaydı gitseydi. Ve buna kesnilikle kapasitesi vardı. Sadece şampiyon yaparsam beni zorla tutarlar diye korktu ve sonunu getiremedi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ZEKI

soyle bir sey var UEFA kriterleri geregince para harcamada sikintimiz var satis olmadan transfer zor. Bence mantikli yazmis bu arkadas. Maxi hala cepte ise super.

Çevrimdışı Anıl

soyle bir sey var UEFA kriterleri geregince para harcamada sikintimiz var satis olmadan transfer zor. Bence mantikli yazmis bu arkadas. Maxi hala cepte ise super.
Tamam @ZEKI abi laf söylemedik sana :D Ama bence 2. kısım Atınç gidince değil de Ba gidince daha mantıklı sanki :)

Çevrimdışı Anıl

zafer demir ‏@zafer19031969 32 sn.33 saniye önce

besiktasarena daki genclere selam olsun, millet sevillaya imza atti dedi ben daha bitmedi dedim. Kono 1 temmuza kadar olmazsa bitmistir o is

Aleyküm selam abi inşallah dediğin gibi olur :)

Çevrimdışı ZEKI

Tamam @ZEKI abi laf söylemedik sana :D Ama bence 2. kısım Atınç gidince değil de Ba gidince daha mantıklı sanki :)
Ba dan gelecek para sanki catiya gidecek  :akuma:

Çevrimdışı Anıl

Ba dan gelecek para sanki catiya gidecek  :akuma:
İnşallah gitmez...

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar Konoplyanka transferinde iki aday kaldı Beşiktaş ve Tottenham (bizim kadar istekli değiller) Stoke city (Bizim verdiğimiz fiyata asla çıkamazlar vergide var)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar Konoplyanka transferinde iki aday kaldı Beşiktaş ve Tottenham (bizim kadar istekli değiller) Stoke city (Bizim verdiğimiz fiyata asla çıkamazlar vergide var)
TFC kono transferinden cekildi diye bir twitt okudum sanki

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yalana gerek yok zaten.

Kim Londra'da uzun yıllar çalışıp öyle kaliteli bir şehirde yaşamayı istemez.

Adamı suçlamıyoruz sadece dürüst olsun.

Aama devre arasında bizi satması asıl mesele burada.

Keşke devre arasında M.Denizli ile yarım yıllık anlaşsaydık şampiyon olurduk.

Çevrimdışı Deniz

Atletico da devreye girdi.stoke city de hala devrede
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Totti'ye gitsinde bir sağlık taramasından geçsinde yine kalsın.  :kop:

Ya çocuk ya da babası çocuğun kapasitesini tam bilemiyor. Adamlar İngiltere'de ki tempoyu kaldıramayacağını alenen göstereiyorlar bunlarda inadına orayı tercih ediyor. Anla be çocuğum sen anca masada konuşursun takımlarla ama iş sağlık taramasına gelince patır patır dökülüyorsun.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Baba1903

TFC kono transferinden cekildi diye bir twitt okudum sanki
Bende okudum aynı twitti ama çoğu ingiliz hala gelip sağlık kontrolunden geçecek diyo