Futbol Çokça Psikoloji işidir.
Rakiplerinden biri, Şampiyon olmuş, kupayı almış. Psikolojik olarak senden fersah fersah önde.
Rakiplerinden diğeri, öyle bir yapılanmaya girmiş ki, gözünü karartmış ve "Doğru " hamleler üsüne hamleler yapıyor.
Sen ise sünepe çocuklar gibi çekilmişsin köşene, önüne atılacak yemeği bekliyorsun.
Arkadaş tamam beşiktaşın parası kıymetlidir, 50 bin euro dahi önemlidir, ama futbol dediğim gibi psikolojik bir iştir. Sen zaten seni her sene yenen rakiplerine, saha sezon başlamadan psikolojik üstünlüğü çoktan verdin.
Aksini iddia eden varsa da sabaha kadar tartışırım. İnsanlar feneri görünce morali bozuluyor, geçen senenin şampiyonu galatasaraylılar bile tedirgin ve sinirli.
Sen hala kalkmış, beşiktaşın parası kıymetli, pazarlık yapmamız lazım, ağustosa kadar süre var ama tabi o süreyi kullanmayacağız(Muallak) dersen, insanlar iyice psikolojik olarak ezilecek.
Sonra kombine satamıyorum falan filan. İnsanlar memleketlerine, tatillerine gitmeden sattın sattın, yoksa eylüle kadar unut sen satış matış.
Kalk fenerbahçe gibi tek tek isim açıkla demiyoruz, ama bariz işte en az 3-4 transfer lazım sana, 1 tanesini alacaksın. Taraftarına rekabette bende varım diyeceksin. Ya onu da geçtim, 15 gündür sattık satıyoruz deyip hala satamamışsın kimseyi, iyi kötü birini satıyorsan sat, insanlara evet satışı yaptım şimdi oyuncu arayışındayım mesajını ver.
Cüneyt tanmanı dinliyorum bugün, o parasızlıkla ciddi ciddi RVP ile ilgilenmişler, podolski ile ilgileniyorlar, 5-6 oyuncu alacağız diyor. Adamlar şampiyon ya. Sen ne başarı elde etmişsin de hala sessiz sedasız takılıyorsun arkadaş.
Bakın klasik olacak ama, Gelen oyuncuların nöbetini tutmaktan, gidecek olan oyuncuların nöbetini tutmaya başladık, bunun adı dramdır.