2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902208 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Dzutsak der Susarım :tabe:

6 aylık free konoyla işi bitiremeyenler sözleşmesi bitecek olsada sıfırdan cucakı bitiremezler. Sanmıyorum. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

KONOPLYANKA VE MENAJERİNİN BİTMEK BİLMEYEN İSTEKLERİ

Konoplyanka genç ve çok yetenekli olmasına rağmen transfer görüşmeleri çok uzun süren ve görüştüğü takımları canından bezdiren bir oyuncu durumuna düştü. Ukraynalı oyuncunun menajeri ile birlikte imza parası olarak 4  kendisine de yıllık 3.5 milyon Euro istemesi ve hiç bir şekilde taviz vermemesi bu transferin oldukça zorlaşmasına sebep oluyor. Genç oyuncu ve menajeri ile ücret konusunda anlaşılsa bile bu kezde istediği bonuslar, serbest kalma bedeli ve sonraki satıştan istediği paylar ile adeta karşısındakileri adeta çıldırtıyor.
Yuuuhhhh bu kadar da olmaz be kardeşim , Bu adam kendisini C.Ronaldo falan mı sanıyor?????
Görüştüğü kulüplerden bir kulübün TAPUsunu istemediği kalmış , Ben bu saatten sonra bu adamı istemem zaten , Yarın birgun 2 Ay parasını alamadımmı UEFA da alır soluğu :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun  1 dk.1 dakika önce
İSTİHBARAT - ÖZEL: Fenerbahçe, Bursaspor'dan Volkan Şen ile anlaştı. Bonservis pazarlığında ufak pürüzler kaldı. Yakında açıklanır...

Hadi inşallah yılın balonu geliyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kolayını zorunu bilmem.

ayew de gignac da resmi olarak 30.06.15 bitişli kontratlardı, ne oldu? biri swensea de diğeri tigreste. Alakası yok diyorum sözleşme ile.

Ayew dediğin adam  8 milyon imza parası digeri 4.5 milyon Euro ya gitti şimdi  oluru olan var olmayan  var armagan.

parayı verdiğin zaman bazı  şeyler önemsiz kalıyor .

Çevrimdışı Türkay

Yuuuhhhh bu kadar da olmaz be kardeşim , Bu adam kendisini C.Ronaldo falan mı sanıyor?????
Görüştüğü kulüplerden bir kulübün TAPUsunu istemediği kalmış , Ben bu saatten sonra bu adamı istemem zaten , Yarın birgun 2 Ay parasını alamadımmı UEFA da alır soluğu :akuma: :akuma:

Zaten teminat da istiyordu bizden
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Futbol Çokça Psikoloji işidir.

Rakiplerinden biri, Şampiyon olmuş, kupayı almış. Psikolojik olarak senden fersah fersah önde.

Rakiplerinden diğeri, öyle bir yapılanmaya girmiş ki, gözünü karartmış ve "Doğru " hamleler üsüne hamleler yapıyor.

Sen ise sünepe çocuklar gibi çekilmişsin köşene, önüne atılacak yemeği bekliyorsun.

Arkadaş tamam beşiktaşın parası kıymetlidir, 50 bin euro dahi önemlidir, ama futbol dediğim gibi psikolojik bir iştir. Sen zaten seni her sene yenen rakiplerine, saha sezon başlamadan psikolojik üstünlüğü çoktan verdin.

Aksini iddia eden varsa da sabaha kadar tartışırım. İnsanlar feneri görünce morali bozuluyor, geçen senenin şampiyonu galatasaraylılar bile tedirgin ve sinirli.

Sen hala kalkmış, beşiktaşın parası kıymetli, pazarlık yapmamız lazım, ağustosa kadar süre var ama tabi o süreyi kullanmayacağız(Muallak) dersen, insanlar iyice psikolojik olarak ezilecek.

Sonra kombine satamıyorum falan filan. İnsanlar memleketlerine, tatillerine gitmeden sattın sattın, yoksa eylüle kadar unut sen satış matış.

Kalk fenerbahçe gibi tek tek isim açıkla demiyoruz, ama bariz işte en az 3-4 transfer lazım sana, 1 tanesini alacaksın. Taraftarına rekabette bende varım diyeceksin. Ya onu da geçtim, 15 gündür sattık satıyoruz deyip hala satamamışsın kimseyi, iyi kötü birini satıyorsan sat, insanlara evet satışı yaptım şimdi oyuncu arayışındayım mesajını ver.

Cüneyt tanmanı dinliyorum bugün, o parasızlıkla ciddi ciddi RVP ile ilgilenmişler, podolski ile ilgileniyorlar, 5-6 oyuncu alacağız diyor. Adamlar şampiyon ya. Sen ne başarı elde etmişsin de hala sessiz sedasız takılıyorsun arkadaş.

Bakın klasik olacak ama, Gelen oyuncuların nöbetini tutmaktan, gidecek olan oyuncuların nöbetini tutmaya başladık, bunun adı dramdır.

Çevrimdışı Çağrı

6 aylık free konoyla işi bitiremeyenler sözleşmesi bitecek olsada sıfırdan cucakı bitiremezler. Sanmıyorum. :)

Cucakı almak daha kolay yahu bu adamı kulübünden para verip alsak bu kadar şey isteyemezdi free diye suyunu çıkardılar artık :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İşin kötüsü Babel de Arabistana gidiyor. Konop olmayınca Babel olabilirdi yani en azından bildiğimiz biri şimdi gidip getirirler adı sanı duyulmamış birini  :s20:
Bakary Sakho yu getirebilirler ki getirirlerse Tam FİYASKO olur , Keşke Babel gelseydi diye aglarız burada NET ........

Çevrimdışı atalay

Konoplyanka genç ve çok yetenekli olmasına rağmen transfer görüşmeleri çok uzun süren ve görüştüğü takımları canından bezdiren bir oyuncu durumuna düştü. Ukraynalı oyuncunun menajeri ile birlikte imza parası olarak 4  kendisine de yıllık 3.5 milyon Euro istemesi ve hiç bir şekilde taviz vermemesi bu transferin oldukça zorlaşmasına sebep oluyor. Genç oyuncu ve menajeri ile ücret konusunda anlaşılsa bile bu kezde istediği bonuslar, serbest kalma bedeli ve sonraki satıştan istediği paylar ile adeta karşısındakileri adeta çıldırtıyor.

Bu haber sahte.

Ama herhalde 2 hafta önce filan yazmıştım; 4 milyon imza parası istediği doğru. Maaş 3,5 milyon euro değil.

Çevrimdışı Kadir G.

Volkan Şeni alsınlar bursasakinin 3 te 1 ini veremez. Havası söner.

Çevrimdışı Efe

ortamı dağıtıyim biraz stada yeni tır gelmiş mavi renk olaraktan :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Cucakı almak daha kolay yahu bu adamı kulübünden para verip alsak bu kadar şey isteyemezdi free diye suyunu çıkardılar artık :)

Adı daha yeni yeni ortaya atıldı 6 ay önce görüşmelere başlasak kesin biter derdim. :D

Ayew dediğin adam  8 milyon imza parası digeri 4.5 milyon Euro ya gitti şimdi  oluru olan var olmayan  var armagan.

parayı verdiğin zaman bazı  şeyler önemsiz kalıyor .

Onur, yazılanları okumuyorsun, yada benim kime ne konuda cevap verdiğimi okumuyor, sadece cevabımı belli bir mantık çerçevesinde yorumluyorsun diye düşünmeye başladım.

Diyorum ki, 30.06.2015 i beklemeye gerek yok transferler de, Bak fernandao 30.06 idi ne oldu? geldi imzayı attı diyorum. Tarih marih yok diyorum. İsteyen istediği oyuncu ile görüşür kuluple görüşür anlaşır açıklar, sözleşmesi bitmiş, ama kağıt üzerinde 30.06 yazan adamlar ile zaten 6 ay öncesinden oturup anlaşabiliyorsun diyorum.

Adı daha yeni yeni ortaya atıldı 6 ay önce görüşmelere başlasak kesin biter derdim. :D
Haftaya Netleşir :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Transfer istiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen Bakary Sako hiç ama hiç uymaz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Ne zaman psikolojik üstünlük sağlarız?

Şimdi ba atınç ersandan 25 milyon bekleniyor ya.

Gidersin 8 milyonu koyarsın masaya ozan tufanı alırsın, o zaman dersin ki rekabette varım bende. (Bayern bunu hep yapar, ihtiyacı olsun olmasın, parlayan yıldızı gider alır)

Tufan öyle de değil, potansiyel büyük, bugün 8  e alırsın, 2 seneye en kötü yine 8 e piyasa bulursun.

veliye talip varsa da yollarsın 1-2-3 ne ise ederi.

Ancak böyle rekabet edersin.

Çevrimdışı Çağrı

Futbol Çokça Psikoloji işidir.

Rakiplerinden biri, Şampiyon olmuş, kupayı almış. Psikolojik olarak senden fersah fersah önde.

Rakiplerinden diğeri, öyle bir yapılanmaya girmiş ki, gözünü karartmış ve "Doğru " hamleler üsüne hamleler yapıyor.

Sen ise sünepe çocuklar gibi çekilmişsin köşene, önüne atılacak yemeği bekliyorsun.

Arkadaş tamam beşiktaşın parası kıymetlidir, 50 bin euro dahi önemlidir, ama futbol dediğim gibi psikolojik bir iştir. Sen zaten seni her sene yenen rakiplerine, saha sezon başlamadan psikolojik üstünlüğü çoktan verdin.

Aksini iddia eden varsa da sabaha kadar tartışırım. İnsanlar feneri görünce morali bozuluyor, geçen senenin şampiyonu galatasaraylılar bile tedirgin ve sinirli.

Sen hala kalkmış, beşiktaşın parası kıymetli, pazarlık yapmamız lazım, ağustosa kadar süre var ama tabi o süreyi kullanmayacağız(Muallak) dersen, insanlar iyice psikolojik olarak ezilecek.

Sonra kombine satamıyorum falan filan. İnsanlar memleketlerine, tatillerine gitmeden sattın sattın, yoksa eylüle kadar unut sen satış matış.

Kalk fenerbahçe gibi tek tek isim açıkla demiyoruz, ama bariz işte en az 3-4 transfer lazım sana, 1 tanesini alacaksın. Taraftarına rekabette bende varım diyeceksin. Ya onu da geçtim, 15 gündür sattık satıyoruz deyip hala satamamışsın kimseyi, iyi kötü birini satıyorsan sat, insanlara evet satışı yaptım şimdi oyuncu arayışındayım mesajını ver.

Cüneyt tanmanı dinliyorum bugün, o parasızlıkla ciddi ciddi RVP ile ilgilenmişler, podolski ile ilgileniyorlar, 5-6 oyuncu alacağız diyor. Adamlar şampiyon ya. Sen ne başarı elde etmişsin de hala sessiz sedasız takılıyorsun arkadaş.

Bakın klasik olacak ama, Gelen oyuncuların nöbetini tutmaktan, gidecek olan oyuncuların nöbetini tutmaya başladık, bunun adı dramdır.

Parça parça gidersek psikolojik olarak durumdan etkilenen sensin bence Armağan :)

En başta böyle ifadeler için kesin emin olmak lazım. Biz ise hiçbir şey bilmiyoruz. Kim ile görüşülüyor bilmiyoruz yok yani.

Bu cümleleri kurabilmek için işin içinde ve kimse ile ilgilenilmediğine emin olmak gerek, bu imkan yoksa bu direk tahmin oluyor o da anlam ifade etmez maalesef.

Kombine işindeyse işin ilginç yanı yıllardır öğrenciler isyan eder şu satışları ekim'e kadar devam ettirin diye. Yeni üniversiteye gelen çocuk kombine alamıyor tarihi geçtiği için o yüzden o da biraz çürüyor bence.

Galatasaray ise bizden beter durumda. Açıkladıkları oyuncuları biz açıklasak burada yangın çıkardı. Niasse ve Bilal. Podolski ile adımız geçse mesela bizim ben kıyameti koparırım burada gelmesine karşı tepki olarak.

Free oyuncuları alamadık, ilgilendik ama gelmedi adamlar durum bu. Diğerleri için ise para gerekiyor ve o para henüz gelmedi gelmezse zaten alamıyorsun e para gelmeden de isim açıklamanın mantığı yok.

Hepimiz beklemekten sıkılıyoruz bu tepkiler bundan ama sakin düşününce şuanki süreç aslında normal işliyor bulunduğumuz şartlara göre.

Haftaya 25 milyon euro koy kasana bir anda hareketlenir ortalık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Gelmesin bu adam ya. Valla sıktı artık.  Premierde görüşüp görüşüp son kapı bizi görmesi de rahatsız ediyo beni. Önce futbolcu da gelmeyi istemeli arkadaş. Istemiyorum ben bu adamı.  Daha gelmeden soğuttu kendinden.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Okul numaram. Selam olsun Ümit Altay Anadolu OTML'ye :bye: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Glen johnsonı bile bildirsek millet mutlu olacak o durumdayız. Bir oyuncunun bu kadar üstünde durmak kulübe yakışmıyor. Aslında pazara kadar imzalayın yoksa güle güle diyeceksin iş bitti. Peşinde dolanıp duruyorlar. Keskin kararlar yok belki gelir mantığıyla hareket ediyorlar.

Çevrimdışı Türkay

Konop transferinden vazgeçsek bile eminim bu taraftar daha mutlu olur. Bir hareketlilik en azından

@Çağrı

Ben beşiktaş taraftarıyım ve yalnız değilim. Sizin gibi optimist insanlar ne kadar varsa, karamsar insanlar da o kadar var.

Banane kardeşim, kimle ilgileniyorlar napıyorlar, ne pazarlığındalar. Ben işin psikolojisi tarafındayım. Elbette birilerini alacaklar, ama görmek istiyorum rekabet gücümüzü.