2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894085 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Temel sorun maalesef beslenme. Acı gerçek.

İstedikleri kadar çalışsınlar hiçbir zaman Avrupa seviyesine çıkamazlar araştırmasını çok yaptım zamanında.

7 yaşında altyapıya alınan çocuğun daha o zamandan beslenme planı düzenli olarak değiştirilmesi gerekiyor.

Çünkü bazı şeyler belli yaşlardan sonra gelişmiyor.

Klasiktir Hollanda U16 takımlarına kadar bize hep kaybeder biz de u17'den sonra hep kaybederiz.
:D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

fifa 2016 da vodafone arena diolar özür konu dışı yaptım bir seferlik  :busted_cop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Hamahakki

fifa 2016 da vodafone arena diolar özür konu dışı yaptım bir seferlik  :busted_cop:

Allah derim ben buna.inşallah erken biter ve artık mabedimize kavuşuruz.
Çok özledik be abi

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben öyle düşünmüyorum pek.

Kimisi iyi oyuncu seçemez ama çok iyi oynatır.

Derby County ve sonrasında N. Forest efsanesi Brian Clough mesela kendi hiç transfer yapmamış yapmaya kalktığında hep başarısız olmuştur.

En yakın arkadaşı Peter Taylor'a hep kafasındaki oyuncuyu söylemiş oyuncuyu Peter bulmuştur ama ikisi de birbirine dahi gözüyle bakmışlar hep.

Sonuç : Premier lig ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları.

Brian Clough arası bozulunca Peter ile transferi kendi yapmak zorunda kalıyor ve 1 şampiyonluk dahi alamıyor kalan kariyerinde.

Var çok örneği. Başkası seçsin Şenol Hoca oynatsın. Şenol hoca kafasındaki oyuncuyu anlatsın biri de bulsun.

bana göre hersey birbiriyle baglantilidir. Oyuncunun neler yapabilecegini hic anlayamayan birisinin kafasinda taktiksel derinlik anlayisi cok sinirli'dir cünkü Oyun Anlayisi her zaman Oyuncularin yapabileceklerine göre ayarli olmalidir.

bunun farkli örnekleri de olabilir ama bu baglantiyi kurmak icin etkenleri tam olarak bilmek lazim. yani bunun karsi örnegi olmasi öyle bir Kayde oldugunu kanitlamaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu fifa15. Birisi yapmıştı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben öyle düşünmüyorum pek.

Kimisi iyi oyuncu seçemez ama çok iyi oynatır.

Derby County ve sonrasında N. Forest efsanesi Brian Clough mesela kendi hiç transfer yapmamış yapmaya kalktığında hep başarısız olmuştur.

En yakın arkadaşı Peter Taylor'a hep kafasındaki oyuncuyu söylemiş oyuncuyu Peter bulmuştur ama ikisi de birbirine dahi gözüyle bakmışlar hep.

Sonuç : Premier lig ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları.

Brian Clough arası bozulunca Peter ile transferi kendi yapmak zorunda kalıyor ve 1 şampiyonluk dahi alamıyor kalan kariyerinde.

Var çok örneği. Başkası seçsin Şenol Hoca oynatsın. Şenol hoca kafasındaki oyuncuyu anlatsın biri de bulsun.

Filmi  cok guzel herkesin izlemesini tavsiye ediyorum :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

İstedikleri kadar çalışsınlar hiçbir zaman Avrupa seviyesine çıkamazlar araştırmasını çok yaptım zamanında.

7 yaşında altyapıya alınan çocuğun daha o zamandan beslenme planı düzenli olarak değiştirilmesi gerekiyor.

Klasiktir Hollanda U16 takımlarına kadar bize hep kaybeder biz de u17'den sonra hep kaybederiz.
Tigana  boşuna  balık  yedirmiyordu  desene.  :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

meçhul kono defteri çoktan kapandı diyor.Ben de aynı görüşteyim boşuna ümitlenmemek lazım gelmeyeceği çok belliydi başından beri.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

meçhul kono defteri çoktan kapandı diyor.Ben de aynı görüşteyim boşuna ümitlenmemek lazım gelmeyeceği çok belliydi başından beri.
Gözünü  seveyim  şu  ucubik  duyumcuyu  taşıma  buralara.Zehirlenmesin  millet.  :D

Çevrimdışı Mehmet57

Beslenme cok onemli, ama bence bu yaslarda futbolcu, hele oyle 20 yas civarina olan Oguzhan gibi, artik kendileri de dusunebilmeliler.

Ben senelerdir salonda calisirim. Antremanima gore beslenirim. Kilo almak isterem ona gore, vermek istersem ona gore. Proteinlerimi sayarim, yag/karbonhidrat/protein macro'slara dikkat ederim. Duzenli olarak haftada 5 kez her gun iki kas grubunu calistiririm. Ben 24 yasindayim, bizim oraya 16-17 yasinda cocuklar da geliyor.

Ortalama, siradan bir hayat yasiyan, ust seviyede profesyonel olarak sporculuk yapmayan insanlar bile vucuduna, fizigine dikkat edip, gelistirmesini akil edebiliyorsa, bunu oyuncular da yapmali. O sorumlulugu onlar da gosterebilmeliler.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 23:51:50 Mehmet57 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gözünü  seveyim  şu  ucubik  duyumcuyu  taşıma  buralara.Zehirlenmesin  millet.  :D

Futbolun fuatAvni si:)

Zehirlenmesin de adamın transfer hakkında yazdıklarının çoğu çıkıyor.Burada millet Skrtel tartışırken adam geçen haftalarda boşuna tartışmayın kiralık stoper kovalıyoruz demişti geçen gün çıktı kiralık haberi:)

Çevrimdışı Çağrı

Beslenme cok onemli, ama bence bu yaslarda futbolcu, hele oyle 20 yas civarina olan Oguzhan gibi, artik kendileri de dusunebilmeliler.

Ben senelerdir salonda calisirim. Antremanima gore beslenirim. Kilo almak isterem ona gore, vermek istersem ona gore. Proteinlerimi sayarim, yag/karbonhidrat/protein macro'slara dikkat ederim. Duzenli olarak haftada 5 kez her gun iki kas grubunu calistiririm. Ben 24 yasindayim, bizim oraya 16-17 yasinda cocuklar da geliyor.

Ortalam, siradan bir hayat yasiyan, ust seviyede profesyonel olarak sporculuk yapmayan insanlar bile vucuduna, fizigine dikkat edip, gelistirmesini akil edebiliyorsa, bunu oyuncular da yapmali. O sorumlulugu onlar da gosterebilmeliler.

Kesinlikle haklısın.

Lakin şu var, burada da etken para. Adam zaten hayatımı kazandım neden geliştireyim kendimi diyor.

Gökhan Gönül Avrupa Çapında sağ bek olabilecek tüm özelliklere sahipti. Sadece çalışmadığı için burada kaldı.

Adamın cevabı ise basit. 7 sülaleme yetecek parayı kazandım düzenimi neden bozayım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Geçen sene  verdim ben ona  notunu.Yeter.  :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Zehirlenmesin de adamın transfer hakkında yazdıklarının çoğu çıkıyor.Burada millet Skrtel tartışırken adam geçen haftalarda boşuna tartışmayın kiralık stoper kovalıyoruz demişti geçen gün çıktı kiralık haberi:)
Abicim  Kap  var mı  Kap?  Sen  bana  onu  de.Islak imza  varmı.Geç  sen  gerisini.

Çevrimdışı Kadir G.

Nesi çıkıyor salladıkça sallayan ergenin teki.

Abicim  Kap  var mı  Kap?  Sen  bana  onu  de.Islak imza  varmı.Geç  sen  gerisini.
Eyvallah da burda konuşulanların %99.99'unu kapta görmeyeceğiz zaten hiç tartısmayalım o zaman :)

Çevrimdışı Mehmet57

Kesinlikle haklısın.

Lakin şu var, burada da etken para. Adam zaten hayatımı kazandım neden geliştireyim kendimi diyor.

Gökhan Gönül Avrupa Çapında sağ bek olabilecek tüm özelliklere sahipti. Sadece çalışmadığı için burada kaldı.

Adamın cevabı ise basit. 7 sülaleme yetecek parayı kazandım düzenimi neden bozayım.

Soyledigin gibi paranin bizim futbolcularimizin gelisiminde cok buyuk bir (yan)etki ettigi dogru. Kendilerini gelistirme istegi yok oluyor, daha ust seviyede oynama istegi de oyle. Hollanda'da her oyuncunun soyledigi belirli sozler vardir. "Kendimi gelistirip daha yuksek seviyeye cikmam icin buyuk bir sans benim icin bu transfer", "Kendimi gelistirip en buyuk liglerde forma giymek istiyorum", "Bu transfer benim icin cok iyi bir ziplama tahtasi olacak", "Artik daha yuksek seviyede futbol oynmaya hazirim, gitmek istiyorum bu yuzden".  Bir Turk futbolcusu en son nezaman soyledi bunlari, hic hatirlamiyorum acikcasi. Para yuzunden futbolcularimizda hirs, spor ahlaki kalmadi. Kazanma metantelitesi kayboldu.

Çevrimdışı atalay

Fiziksel açıdan beslenme, kas gruplarına göre yanlış antrenman teknikleri daha bilumum sebep sayarım lakin; asıl sorun çocuklara bu işin geometrisini öğretmiyorlar. Alan oyun becerisi kısıtlı, fundamentals becerileri sınırlı, oyun ezberi basit; hayal gücünden, kreatif düşünceden uzak futbolcular yetiştiriyorlar.

Aynı okullarda ki eğitim müfredatı gibi.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eyvallah da burda konuşulanların %99.99'unu kapta görmeyeceğiz zaten hiç tartısmayalım o zaman :)
Babayaro   senin  savunduğun  adamın patlak  haberleriyle şiştik  geçen  sene.Saçmalayıp  durdu.Tartış  tamam da..........

Çevrimdışı Deniz

ondan olsa olsa futbolun enayisi olur @ONUR KOLCU  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALDENYX

şenol güneşe sol açiğa gol yüzdesi yüksek orta açmak için çizgiye giden değilde ceza sahasına girip gol şutu deneyecek (bakambu) tarzı biri lağzım bence bursada penaltıları bakambu atsaydı ve golle sonuçlandırsaydı gol kralı o olacaktı.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Anıl

Çok değişik şeyler olabilir 1 hafta içinde :D Sanki fırtına öncesi sessizlik gibi...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ondan olsa olsa futbolun enayisi olur @ONUR KOLCU  :evillol:

Yok sürekli baskan boyle dedi bu boyle oldu  falan flan her konusulandan haberi var gibi konusuyor o yuzden dedim Fuatavninin söyledikleri cıkıyor . Fuatavni gibi duyumcu olsa  suan herseyden haberimiz olurdu :) @Deniz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok değişik şeyler olabilir 1 hafta içinde :D Sanki fırtına öncesi sessizlik gibi...
Sen bişeyler mi biliyosun bakıyım :money:
Dökül ne var ne yok :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık