Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Baskan bugun futboldan cok iyi anlarim ben dedi kendisi yapacak yine transferleri bakalim bu sezon futbol bilgisi beşiktaşi şampiyon yapmaya yetecek mi
Konoyu sadece yaşı daha genç olduğundan ve 2 sene sonra iyi paralara satabileceğimizi düşündüğümden tercih ederim. Çoğu konuda cucak önde.
transferleri baskan yapiyor ona sormak lazim
şenol hoca kaleci konusunda ilk yarıyı TOLGA ile oynayacak, kazandı kazandı olmazsa devre arasında kaleci transferi yapacak...gibi gözüküyor..
Konoplyanka savunma yapmasını da biliyor ve fiziği dzsudzsak'dan daha iyi.
Skor ve bitiricilik olarak da Dzudzask 2 katı Konoplanka'nın. Biri gelsin de hangisi gelirse süper.
Kamp döneminde kalecilerin durumuna bakacaktır ona göre kararını verir
töre sosa kono ondede mitroglu iyimi sizce
Başkan bugün mü dedi bunları hangi kanalda dedi? Link varsa
Dalga mı geçiyosun abi iyi mi diye soruyorsun bide
trt spor ntv spor ve a spor ayrica ntv de butun gun izledim tff secimlerinde konustukca konustu bugun izinliydim konoplanka ve mitrogluyu istiyor cok net bunu suratindan soylemlerinden anlayabiliyorsun ayrica dutboldan cok iyi anlarimida lig tv ye soyledi videosu onceki sayfalarda vardi yanilmiyorsam
Muzzi Ozcan @Muzziozcan · 1 dk.1 dakika önce Who ever is saying Konoplyanka will be coming to Besiktas ! Must be out of there mind ! It's impossible ! Empty stupid Rumours bu değişik kono hayatta gelmez diyo
zafer demir @zafer19031969 5 dk.5 dakika öncedsuzdzak icin dinomo moskovaya teklif yapildi, cevap bekleniyor.mbokani degil dzeko
Kono sevillayya hani imza artmisti. Ne sallayan varmis