2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887607 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Baskan bugun futboldan cok iyi anlarim ben dedi kendisi yapacak yine transferleri bakalim bu sezon futbol bilgisi beşiktaşi şampiyon yapmaya yetecek mi

3 yıl içinde ne değişti başkan diye sormak lazım kendisine. Adamın geldiği duruma bak. Neydin ne oldun. Bilmiyorum ki başımıza adam akıllı biri hiç gelecek mi bizim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Baskan bugun futboldan cok iyi anlarim ben dedi kendisi yapacak yine transferleri bakalim bu sezon futbol bilgisi beşiktaşi şampiyon yapmaya yetecek mi

Şu söylediin cümle içinde kaç tane dram ve ironi barındırıyor biliyorsun değil mi Mustafa Kemal  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Konoyu sadece yaşı daha genç olduğundan ve 2 sene sonra iyi paralara satabileceğimizi düşündüğümden tercih ederim. Çoğu konuda cucak önde.

Çevrimdışı Türkay

Yönetimin Duzdak'dan haberi var mı ki?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Jukebox

Konoyu sadece yaşı daha genç olduğundan ve 2 sene sonra iyi paralara satabileceğimizi düşündüğümden tercih ederim. Çoğu konuda cucak önde.
Konoplyanka savunma yapmasını da biliyor ve fiziği dzsudzsak'dan daha iyi.

Çevrimdışı Türkay

transferleri baskan yapiyor ona sormak lazim  :evillol:

Baskan kafayı Konop a takmış durumda  :bandit:

Çevrimdışı ALDENYX

şenol hoca kaleci konusunda ilk yarıyı TOLGA ile oynayacak, kazandı kazandı olmazsa devre arasında kaleci transferi yapacak...gibi gözüküyor..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Türkay

şenol hoca kaleci konusunda ilk yarıyı TOLGA ile oynayacak, kazandı kazandı olmazsa devre arasında kaleci transferi yapacak...gibi gözüküyor..

Kamp döneminde kalecilerin durumuna bakacaktır ona göre kararını verir

Çevrimdışı Çağrı

Konoplyanka savunma yapmasını da biliyor ve fiziği dzsudzsak'dan daha iyi.

Skor ve bitiricilik olarak da Dzudzask 2 katı Konoplanka'nın. Biri gelsin de hangisi gelirse süper.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

alternatif bir dusuncede bu buyuk ihtimal dusunce bu olabilir ne olursa olsun yabanci bir kaleci alinmaliydi belki baba gidince alirlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

2 ay önce yazmıştım 6 ay sonra boşa çıkacka Handanovic.

Bir sonraki sene için aklını çelsinler ben bu sene bu 3 kaleciye razı olurum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Skor ve bitiricilik olarak da Dzudzask 2 katı Konoplanka'nın. Biri gelsin de hangisi gelirse süper.
töre sosa kono ondede mitroglu iyimi sizce :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALDENYX

Kamp döneminde kalecilerin durumuna bakacaktır ona göre kararını verir

bence tolgayı kampa göre değil ilk yarı performansına göre değerlendirecek...

Çevrimdışı Anıl

töre sosa kono ondede mitroglu iyimi sizce :icool:
Dalga mı geçiyosun abi iyi mi diye soruyorsun bide :D

Çevrimdışı Türkay

Töre Sosa Konoplyanka Demba Ba da müthiş olurdu be  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Başkan bugün mü dedi bunları hangi kanalda dedi? Link varsa
trt spor ntv spor ve a spor ayrica ntv de butun gun izledim tff secimlerinde konustukca konustu bugun izinliydim konoplanka ve mitrogluyu istiyor cok net bunu suratindan soylemlerinden anlayabiliyorsun ayrica dutboldan cok iyi anlarimida lig tv ye soyledi videosu onceki sayfalarda vardi yanilmiyorsam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Dalga mı geçiyosun abi iyi mi diye soruyorsun bide :D
super dimi olacak bence baskan baya istekli bu 2 oyuncu icin ba satilsin ardi ardina gelir 2 side bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

trt spor ntv spor ve a spor ayrica ntv de butun gun izledim tff secimlerinde konustukca konustu bugun izinliydim konoplanka ve mitrogluyu istiyor cok net bunu suratindan soylemlerinden anlayabiliyorsun ayrica dutboldan cok iyi anlarimida lig tv ye soyledi videosu onceki sayfalarda vardi yanilmiyorsam

Sağol bi izliyim bende neler demiş yine bakayım.

Çevrimdışı ayayhan

Muzzi Ozcan ‏@Muzziozcan  · 1 dk.1 dakika önce 

Who ever is saying Konoplyanka will be coming to Besiktas ! Must be out of there mind ! It's impossible ! Empty stupid Rumours

bu değişik kono hayatta gelmez diyo

Çevrimdışı atalay

Civelli zu Lille.

Basa, Chedjou, Kjaer'den sonra Civelli'yi de parlatırlarsa şaşırmamalı.

Çevrimdışı ALDENYX

bir an aklıma geldi biliç geldiğinde mordriç hayalim vardi..kiralıkta olsa....

Çevrimdışı Çağrı

Muzzi Ozcan ‏@Muzziozcan  · 1 dk.1 dakika önce 

Who ever is saying Konoplyanka will be coming to Besiktas ! Must be out of there mind ! It's impossible ! Empty stupid Rumours

bu değişik kono hayatta gelmez diyo

Aynı adam Nani ihtimalinde Fener'den başka gidecek yeri yok yazmış.

Alışığız böyle tiplere.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

zafer demir ‏@zafer19031969  5 dk.5 dakika önce
dsuzdzak icin dinomo moskovaya teklif yapildi, cevap bekleniyor.
mbokani degil dzeko
Dutşaka Teklif yapılmış :halay: :halay: @Çağrı @Tolga_
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Twitter da menajerlere kulak asmayın. Kendi oyuncusunu pazarlamak için her şeyi yazarlar.

Çevrimdışı murat_

Kono sevillayya hani imza artmisti. Ne sallayan varmis
  zeki abi marco diye bir menajer vardi twitterda kesin bi agizla gecen hafta koni sevillaya imza atti dedi adami yerin dibine soktular yalan haber soledigi icin adam en son twitterini kapadi  :evillol: :evillol: :evillol: