Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fikret Orman: "Bir hafta içinde transferler belli olur dediğimde haftaya netleşir diye espri yaptılar. Bir seneye belli olur diyorum artık."Adam hakli herkes agzindan cikan herseyi cimbizla cekip orda burda adamin karakterinden herşeyine kadar laf soyleniyor keske statta 2017 deseydi keske
Konoplyanka'ya en iyi teklifi biz yapmışız diğer teklifleri beğenmezse en sonunda bizimkine tav olur
Bizimkiler çok istiyor ve tamamen anlaşıldı şuan. Artık oyuncunun kararı bekleniyor
Yeni akımSeneye netleşir
Simao Sabrosa, Hindistan Ligine gitmiş. (Veteranlar Ligi)
Veteranlar Derken
Futbol gazileri
Önemli olan Neustädter kacirmamak... Atiba belki Hollanda ligi icin kötu olabilir ama bizim Lig icin iyi Maclar cikardi...Hata Avrupa Maclarinda iyi oynatti...Meunier isteyen bir sürü Klüp var o kadar kolay degil Belcika Milli takim oyuncusunu almak..
Vlaar müzmin sakatsa Tolga ve Mıstafa ne ozaman derim bende Sana , Degaj yaparken ve topa atlarken Kendisini sakatlayan bir kalecimiz var
35 yaş üstü futbolcular birkaç yıl halı saha futbolu oynuyor.Mutu, Del Piero, Elano, Ljungberg, Materazzi vesaire.
35 yaşın altında topçu almıyorlar o ülkeye. Hindistan Federasyonunca kural konmuş yurt dışından yapılacak transferlerin yaş sınırı minimum 35 olmalıdır diye.
Bunu bilmiyordum , İlginçmiş gerçekten
Hayda Atletico devreye girmiş bu sefer gider artık unutalım.
yok be oğlum takılıyorum Ama hangi akıllı 35 yaşın altında adam gider o ülkeye.
Arda İngiltere'ye gidebilir Ardanın yerine düşünüyorlar galiba
http://www.yarisaha.com/rapor-ramiro-funes-mori/yeni stoperimiz