2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884834 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serdkar

Schalke Neustädter satis listesine koydu...
http://www.transfermarkt.de/roman-neustadter/profil/spieler/40478
Kacirmamiz lazim..Atiba sagbek cekebilirsin..Psv oynadi mevkiydi zaten...

Neustädter ...Fabian Ernst etkisi yapabilecek bir oyuncu..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga ve Cenk Çizgi kalecisi , Yan top zaafları var
Gunay tam tersi , Sezgileri çok kuvvetli kaleyi zamanında terkedebiliyor , yan top zaafıda yok tek eksiği tecrübe onuda çozer Sambadeyle birlikte :tabe:
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 12:50:37 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Onur Can

Schalke Neustädter satis listesine koydu...
http://www.transfermarkt.de/roman-neustadter/profil/spieler/40478
Kacirmamiz lazim..Atiba sagbek cekebilirsin..Psv oynadi mevkiydi zaten...

Neustädter ...Fabian Ernst etkisi yapabilecek bir oyuncu..

Hangi Hollandali'ya sorarsan sor, cevabin hep Atiba'nin kötü bir futbolcu oldugu olacaktir. Sag bekte kötü Atiba.

Bizim sag bek'imiz Meunier olmali. Haberleri çikmis zaten. http://www.transfermarkt.nl/thomas-meunier/profil/spieler/100986
Süper Lig'in en iyi sag bek'i olur.

4-5 milyona Meunier'i bitirebiliriz bence, Vlaar bonservissiz, bir stoper daha, ve paranin geri kalaniyla (7-8 milyon) iyi bir golcu al, belki de bir sol kanat, transferi kapat.

Çevrimdışı FARUK

Bari GüNaY oynasa tolga ve cenkten daha çok gelisime acik oldugunu düşünüyorum

önce bunları denicez dedi
kampa bunlarla girecek yani eğer olmazsa düşünücez dedi ama her mevki için geçerli bu dedi
sağ bekte sayısal eksiklik stoperdede sayısal ve verimsel eksiklik var dedi buralara oyuncu alınacak
özellikle stopere iyi oyuncu almayı düşünüyoruz dedi
demba ba basına yansıdı zaten söylemekte bir sakınca yok dedi gitmek istediği konusunda
mali açıdan da faydası olacak dedi o giderse oraya bir oyuncu düşünülebir dedi
ersanlada ilgili konu var dedi

kaleci konusuna üzüldüm açıkçası ama yani free kaleci kalmaz kamp dönemini bitirirsek biz
free dışında da ligler başlamaya yakın kimse bonservisli kalecisini bırakmaz kolay kolay
bence beklemek daha büyük risk ama bekleyip görücez

Çevrimdışı Hicks

Su Vlaar diyenler neye güvenerek diyor allım almıyor...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

önce bunları denicez dedi
kampa bunlarla girecek yani eğer olmazsa düşünücez dedi ama her mevki için geçerli bu dedi
sağ bekte sayısal eksiklik stoperdede sayısal ve verimsel eksiklik var dedi buralara oyuncu alınacak
özellikle stopere iyi oyuncu almayı düşünüyoruz dedi
demba ba basına yansıdı zaten söylemekte bir sakınca yok dedi gitmek istediği konusunda
mali açıdan da faydası olacak dedi o giderse oraya bir oyuncu düşünülebir dedi
ersanlada ilgili konu var dedi

kaleci konusuna üzüldüm açıkçası ama yani free kaleci kalmaz kamp dönemini bitirirsek biz
free dışında da ligler başlamaya yakın kimse bonservisli kalecisini bırakmaz kolay kolay
bence beklemek daha büyük risk ama bekleyip görücez
Tolgadan bişey olmaz bu saatten sonra adam DEGAJ bile yapamıyor , DEGAJ yaparken Kendini sakatlıyor :akuma: :akuma:
Sırf DEGAJ yapamadıgı için UEFA dan elendik bu sene :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bende çok bilmiyorum ama kimse sorsam kötü diyorlar :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Sert , Agrasif ve Sezgileri Kuvvetli bir stoper yani tam ihtiyacımız olan ozellikte bir stoper :ok:

Çevrimdışı uğur07

Ben senol gunese guveniyorum. Ama kalecilere guvenmiyorum. Bu durumda sonuc ne olur onu da bilemiyorum. Sagbek stoper ve forvet kesin gozukuyor. 4.2.3.1 olursa bence forvetten ziyade skorer bi kanat olur herhalde

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serdkar

Hangi Hollandali'ya sorarsan sor, cevabin hep Atiba'nin kötü bir futbolcu oldugu olacaktir. Sag bekte kötü Atiba.

Bizim sag bek'imiz Meunier olmali. Haberleri çikmis zaten. http://www.transfermarkt.nl/thomas-meunier/profil/spieler/100986
Süper Lig'in en iyi sag bek'i olur.

4-5 milyona Meunier'i bitirebiliriz bence, Vlaar bonservissiz, bir stoper daha, ve paranin geri kalaniyla (7-8 milyon) iyi bir golcu al, belki de bir sol kanat, transferi kapat.

Önemli olan Neustädter kacirmamak...
Atiba belki Hollanda ligi icin kötu olabilir ama bizim Lig icin iyi Maclar cikardi...
Hata Avrupa Maclarinda iyi oynatti...
Meunier isteyen bir sürü Klüp var o kadar kolay degil  Belcika Milli takim oyuncusunu almak..

Çevrimdışı Onur Can

Hollanda'da yasadigimdan Hollandali/Belçikali oyunculari iyi taniyorum, takip ediyorum vs.. Vlaar sakatlanmazsa uzun süredir göremedigimiz stoper gibi stoper görmüs oluruz. Meunier de aynen öyle, çok iyi oyuncular.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sert , Agrasif ve Sezgileri Kuvvetli bir stoper yani tam ihtiyacımız olan ozellikte bir stoper :ok:

Ama müzmin sakat, yani gereksiz :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Ama müzmin sakat, yani gereksiz :ok:
Vlaar müzmin sakatsa Tolga ve Mıstafa ne ozaman derim bende Sana , Degaj yaparken ve topa atlarken Kendisini sakatlayan bir kalecimiz var :bandit:

Çevrimdışı Onur Can

Önemli olan Neustädter kacirmamak...
Atiba belki Hollanda ligi icin kötu olabilir ama bizim Lig icin iyi Maclar cikardi...
Hata Avrupa Maclarinda iyi oynatti...
Meunier isteyen bir sürü Klüp var o kadar kolay degil  Belcika Milli takim oyuncusunu almak..

Çok klüp isteyecek tabii adam kaliteli futbolcu. Ama Club Brugge en fazla 5 milyon isteyebilir. Çikip 8 milyon soracak hali yok ya. Ersan'dan gelen parayi komple oraya yatirmak lazim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Başkan değil miydi konoplyankayı gidip izlediğini söyleyen hemde 3 kere?

şimdi hep bir ağızdan sağ bek ve stoper alınacak o kadar deniyor.
Konoplyankayı izlediysen, solda ihtiyaç olduğunu gördüğün için izlemiş olmalısın.

Ben anlamadım arkadaş neler dönüyor. Bunlar para mara harcamayacaktır. Sattığını satacak iki uç max bonservissiz imza parası bile olmayacak denli oyuncularla imzalayacaklar.

Benim fikrim budur. Geçmiş olsun

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vlaar müzmin sakatsa Tolga ve Mıstafa ne ozaman derim bende Sana , Degaj yaparken ve topa atlarken Kendisini sakatlayan bir kalecimiz var :bandit:

Onlar ayrı ama o kadar para verip bide üstüne ikna edip sürekli sakatlanan adamı almak mantıksız :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serdkar

Çok klüp isteyecek tabii adam kaliteli futbolcu. Ama Club Brugge en fazla 5 milyon isteyebilir. Çikip 8 milyon soracak hali yok ya. Ersan'dan gelen parayi komple oraya yatirmak lazim.

Brügge anlasan bile Oyuncu bizemi gelmek ister yoksa Bundesliga mi...
Sportif olarak bizim elimiz bagli...
CL olsaydi durum baska olurdu...
Ama elimizde sirf Maddi Koz var ama her oyuncu parayi secmiyor...

Çevrimiçi Necmi

Şu bütçenin 440 milyon olduğu algısıyla ilgili bir belge paylaşılsa da incelesek. Çağrı'nın dediği gibi bu 440 milyonun gelir kalemleri neledir? 170 milyon dolar gelir nerden geliyor? Benim üç aşağı beş yukarı oluşturduğum kalemler ve miktarlar aşağıda:

-Loca gelirleri: 15 milyon dolar
-Kombine gelirleri: 7 milyon dolar
-Forma satışları : 20 milyon dolar
-Yayın hakkı gelirleri: 27 milyon dolar
-Sponsorluk gelirleri: 20 milyon dolar (stadın açıldığını ve Vodafeno'un ödeme yaptığını dikkate alarak yazdım)
-Avrupa Kupası: 5 milyon dolar
-Kira vb gelirler: 3 milyon dolar

Toplam: 95 milyon dolar civarında bir gelir yapıyor bu da 250-60 milyon tl ediyor. Atladığım veya eksik yazdığımı düşündüğünüz kalemler varsa ilave edebilirsiniz.

bunlar küçük kısmı daha yanında bir sürü kalem var
mesela sportoto gelirleri
tffden aldığın pay
maç başı gelirleri
reklam gelirleri
kombine demişsin ama bilet gelirleride var
avrupa beş derken sadece ayak bastı ve galibiyet primlerini koydun sanırım
avrupa canlı yayın ve maç biletleride var
isim haklarından kaynaklanan bankalardan vs gibi bir çok kalem
birde staddan elde edilecek bir çok kalemde var ama onlar için şimdiden bir rakam koyamayız stadın açılmasına endeksli ama gelirler içinde ön gürülmüştür
yani 440 bütçe bence pek hayali değil elde edilebilir bir bütce gibi duruyor. @Serhat Akkaya
benim eklediklerimde herhalde 150 M u bulur buda senin rakamlarla 400 ü görür ve mutlaka atladıklarımızda vardır

Çevrimdışı Yakup

Biz transfer yapabilecek miyiz? Diyelim ki Gökhan, Demba Ba ve Atınç satıldı gelen parayla kalan günlerde iyi bir fiyata nasıl oyuncu bulacağız? Bunun garantisi mi var başkanda bunu anlamış değilim? :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Millet gelen transferin KAP bildirimini beklerken biz gidecek adamların KAP bildirimini bekler olduk  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALBATROS

3 yada 4 transfer olacak. Demba gidici ama Töre kalıyor.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bugün bir Beşiktaş haber sitesinde bir yazı okudum. İçeriğinde başkanın derneklerle ikram, yemek, iftar, ziyafet her ne ise fotografları var ve bunların masraflarının Beşiktaş'ın kasasından çıkıp çıkmadığını sorguluyor. Acaba gerçekten bu masraflar Beşiktaş'ın kasasından mı ödeniyor yoksa başkan bunları kendi cebinden mi ödüyor? Bu konuda net bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi?
Doğruysa Beşiktaş'ın parasının yöneticilerin veya derneklerinin lüksüne gitmesine istemem. Buna benzer lüks harcamalar yüzünden kulübümüz çıkarcı insanlarla doluşuyor ve tek işleri herkese kafa sallayıp pastadan pay almak olabiliyor. Dernek borçlarını da göz önünde bulundurunca bunların bile sorgulanma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Asla karalama, çamur atma amacıyla sormuyorum, öğrenelim böyle bir yazı var aslı astarı nedir diye merak ediyorum.

Çevrimdışı FARUK

Fikret Orman söylediklerinden aklımda kalanlar
demba ba transferi hem oyuncu hem kulüp menfaatleri açısından olumlu sonuçlanacak gibi duruyor
ersin düzen ufak pürüzler ne peki dedi başkan oda bizde kalsın dedi
Gökhan töreyi satmayacağız dedi yurtdışından teklifler var ama henüz 23 yaşında ve mukavelesi uzun
ilk olarak stoper ve sağbekolmak üzeri 3-4 transfer yapacağız
dembaba peki neden satmayı düşündünüz
demba ba 30 yaşında ve bu sene kalırsa mukavelesinin son senesine giriyor
bir daha bu performansı veremeyebilir ve bu şekilde teklif gelmeyebilir
ayrıca fernandes olayını hatırlattı
teklifi reddettik ve kaldığı senede takıma birşey vermeden gitti dedi
forvet girişimi olacakmı diye soruldu
oda demba nın durumuna göre niyetimiz var dedi
ersan a teklif var düşünülüyor dedi
pedro bizle kalacak dedi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fikret Orman söylediklerinden aklımda kalanlar
demba ba transferi hem oyuncu hem kulüp menfaatleri açısından olumlu sonuçlanacak gibi duruyor
ersin düzen ufak pürüzler ne peki dedi başkan oda bizde kalsın dedi
Gökhan töreyi satmayacağız dedi yurtdışından teklifler var ama henüz 23 yaşında ve mukavelesi uzun
ilk olarak stoper ve sağbekolmak üzeri 3-4 transfer yapacağız
dembaba peki neden satmayı düşündünüz
demba ba 30 yaşında ve bu sene kalırsa mukavelesinin son senesine giriyor
bir daha bu performansı veremeyebilir ve bu şekilde teklif gelmeyebilir
ayrıca fernandes olayını hatırlattı
teklifi reddettik ve kaldığı senede takıma birşey vermeden gitti dedi
forvet girişimi olacakmı diye soruldu
oda demba nın durumuna göre niyetimiz var dedi
ersan a teklif var düşünülüyor dedi
pedro bizle kalacak dedi

Eline sağlık abi :claps:

Çevrimdışı Akil Emre

Pedronun kalmasına sevindim, zaten 1 tane stoper alacaklar . O stoperde üst düzey ıolursa pedroyla iyi ikili olabilirler.

Benim tercihim ise 2 tane sağlam stoper alınıp milo ve pedronun onları yedeklemesi ve Atıncında ersanla beraber satılmasıdır.