2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894953 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Konoplyanka ile ilgili insanların %50 sinin hevesi ya kırıldı yada kırılmak üzere.

bu haftada boş geçerse, %50 rakamları da geçilecek.

Yahu bunun hevesi mi olur. İsterse 1 ay sürsün bu olay sonunda gelecekse zaten ekstra bir adam bu.

Belli ki o gelmezse oraya transfer zor gözüküyor zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim hevesim çoktan kırıldı zaten.

Orda Dzsudzsak var, 28 yaşında. Hem gol hem asist olarak sana çok katkısı olacak adam.

O dururken bunu almanın tek sebebi olabilir; "ilerde satarım" düşüncesi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Yahu bunun hevesi mi olur. İsterse 1 ay sürsün bu olay sonunda gelecekse zaten ekstra bir adam bu.

Belli ki o gelmezse oraya transfer zor gözüküyor zaten.
böyle transferlerde kolay olmuyor
her transfer demba gibi olsa hem kalite hem gizlilik olarak  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

e tabi ki heveslik iş bu.

Show Business işidir bu biraz. Geldiği gibi forma satışın artar vs vs. Örnek yani

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Mazi kalbimde yaradır ...

Çevrimdışı TØLGA

Kim göndermiş bu formayı?
gökhan töre gönderdi twitterda bjkığdır hesabının sahibi murat hasrasın kızı kendisi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Benim açımdan sıkıntı yok. 1 ay daha beklerim.

Yeter ki ona bağlı kalmayalım B PLanı olsun. Yoksa Ukraynalı gelirse gerçekten çok büyük fark yaratır burada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Konoplyanka işi fazla uzadı gelmek istemiyorsa daha da beklemeye gerek yok.

Dünyada tonla kanat oyuncusu var başkasına yönelsinler işte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

babel mi istiyon sen abisi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Akten

Gökhan  :tabe:

Harbi adam ya. Pırıl pırıl  :D

Gökhan gittiğinde Türkiye'de transfer rekoru kırarak gidecek bence. 1 sene şampiyonlar liginde boy göstermesi yeter.

Çevrimdışı Çağrı

Alın bunu buradan @Tolga suyu ısınmış bunun uzaklaştırın biraz kendine gelsin  :kop: :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alın bunu buradan @Tolga suyu ısınmış bunun uzaklaştırın biraz kendine gelsin  :kop: :biggrinking:

Cudşak'ı tercih ederim abi Kono gol-asist oranında onun kadar faydalı olmaz, ki bize de zaten onlar lazım :biggrinking: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

iki dakikada yok ederim yerine talibim aramızda bir ''_'' fark var kimse anlamaz  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

babel mi istiyon sen abisi  :evillol: :evillol:
Babel'den başka oyuncu mu yok kardeşim ama haklısın en sonunda olacağı o tabi :icool:

:money: :money: :bandit:

Çevrimdışı FARUK

abilerim kardeşlerim geçen sene son gün gece 24 e kadar haber bekledik ne çabuk unuttunuz
 onun için bu kadar erken üzmeye başlamayın kendinizi
sonu gelmez yoksa bu dönemin

abilerim kardeşlerim geçen sene son gün gece 24 e kadar haber bekledik ne çabuk unuttunuz

1 transfer bitirsinler, insanlar zaten 10 gün 15 gün oyalanacak, diyecek ki tamam bunlar çalışıyor eksikleri belirlemişler vs. Oda yok.

Çevrimdışı Çağrı

Ztaen başkan bugün Ağustos sonuna kadar zamanımız var dedi, sonra o kadar beklemeyeceğiz de dedi ama bekleriz :D

Ben bu cümle ne zaman gelecek diyordum bu şu demek bir transfer oralara bir yere kalacak gibi yine muhtemelen stoperlerden biri olacak bu :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

1 transfer bitirsinler, insanlar zaten 10 gün 15 gün oyalanacak, diyecek ki tamam bunlar çalışıyor eksikleri belirlemişler vs. Oda yok.
aaa abi tosiç geldi ya bu adamı hep unutuyonuz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ztaen başkan bugün Ağustos sonuna kadar zamanımız var dedi, sonra o kadar beklemeyeceğiz de dedi ama bekleriz :D

Ben bu cümle ne zaman gelecek diyordum bu şu demek bir transfer oralara bir yere kalacak gibi yine muhtemelen stoperlerden biri olacak bu :)
Sağ bek son güne kadar belli olmaz diyorum ben de :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Aslında bu da böyle değil bizim sabırsızlığımız da var.

Avrupa'da transfer sezonu 1 temmuz'da açılıyor düşünün daha 1 imza bile atılmadı dışarıda.

1 haftaya baya hareketleneceğiz gibi duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sağ bek son güne kadar belli olmaz diyorum ben de :kop: :kop:

Ulan yine Opare geliyormuş  :sevinc :kop: :kop: :drunkard: :yerlerde:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

1 tane temmuzda adam alırlar 2 tane de son güne sıkıştırırlar transfer dönemi biter fazla bir beklentim yok.

Aslında bu da böyle değil bizim sabırsızlığımız da var.

Avrupa'da transfer sezonu 1 temmuz'da açılıyor düşünün daha 1 imza bile atılmadı dışarıda.

1 haftaya baya hareketleneceğiz gibi duruyor.

Transfer yasağı, parasızlık, freelerin kaçması yaratıyor bu sabırsızlığı.  :ok: