Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konoplyanka ile ilgili insanların %50 sinin hevesi ya kırıldı yada kırılmak üzere.bu haftada boş geçerse, %50 rakamları da geçilecek.
Yahu bunun hevesi mi olur. İsterse 1 ay sürsün bu olay sonunda gelecekse zaten ekstra bir adam bu.Belli ki o gelmezse oraya transfer zor gözüküyor zaten.
Bunu paylaşmak lazım http://twitter.com/mehmedevic/status/563005263410896896
Kim göndermiş bu formayı?
Konoplyanka işi fazla uzadı gelmek istemiyorsa daha da beklemeye gerek yok.Dünyada tonla kanat oyuncusu var başkasına yönelsinler işte.
Gökhan
Alın bunu buradan @Tolga suyu ısınmış bunun uzaklaştırın biraz kendine gelsin
babel mi istiyon sen abisi
abilerim kardeşlerim geçen sene son gün gece 24 e kadar haber bekledik ne çabuk unuttunuz onun için bu kadar erken üzmeye başlamayın kendinizi sonu gelmez yoksa bu dönemin
1 transfer bitirsinler, insanlar zaten 10 gün 15 gün oyalanacak, diyecek ki tamam bunlar çalışıyor eksikleri belirlemişler vs. Oda yok.
Ztaen başkan bugün Ağustos sonuna kadar zamanımız var dedi, sonra o kadar beklemeyeceğiz de dedi ama bekleriz Ben bu cümle ne zaman gelecek diyordum bu şu demek bir transfer oralara bir yere kalacak gibi yine muhtemelen stoperlerden biri olacak bu
Sağ bek son güne kadar belli olmaz diyorum ben de
Aslında bu da böyle değil bizim sabırsızlığımız da var.Avrupa'da transfer sezonu 1 temmuz'da açılıyor düşünün daha 1 imza bile atılmadı dışarıda.1 haftaya baya hareketleneceğiz gibi duruyor.