2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904720 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Norwich City, Dinamo Kiev'de forma giyen golcü oyuncu Dieudonne Mbokani ile ilgileniyor. (Sky Sports)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/sporx/status/613689455740739586
heyacanlandırdın bir an :D lyon da oynarken çok severdimde yaşlandı ya  :biggrinking:

Michel Bastos: "Beşiktaş'tan çok iyi bir teklif aldım. Ancak Sao Poulo'dan ayrılmayı düşünmüyorum."
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Kabiliyet olarak en basit mevkiyi biraz açabilir misin?

Kalecilinin hareket alani, yapabilecegi hareketlerin zorluk derecesi, ve Oyun icersinde dikkat etmesi gereken seyler bellidir.

Oyunculuk daha cok zorluk tasir ve daha cok Yönlülük gerektirir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

bende şunu anlayamıyorum , biri açarsa sevinirim ;

Şimdi bizim stoperlere atınç 6 , ersan 4.5 , pedroda 5 m euro verıliyor değil mi?

Biz ne yapıyoruz 1.5 m euro ya mesela stoper alıyoruz veya bonservisi elinde stoperlere yöneliyoruz. Ya bize bu paraları veren adamlar gerizekalı mı gidip bu adamları almıyorlar da gelip bizim ıskartaları alıyorlar ? Mantık hatası var burda.

PORTO  :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

heyacanlandırdın bir an :D lyon da oynarken çok severdimde yaşlandı ya  :biggrinking:

Michel Bastos: "Beşiktaş'tan çok iyi bir teklif aldım. Ancak Sao Poulo'dan ayrılmayı düşünmüyorum."
ahaha tıklamadım bile linke  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/sporx/status/613689455740739586

yıllardır beklediğim  haber ummadık bi anda cıktı İnşallah vardır girişim ne diyelim. Konop dan daha etkili olacaktır .

Çevrimdışı GÖRKEM

Rahat 10-12 tanesi yemezdik ve bu da bizi şampiyon yapardı :)

ben pek inanmiyorum. ama kesin söylemek icin Golleri teker teker analiz etmek lazim bir daha.

bir de söyle bakalim olaya. Savunma'daki hata oranini azaltarak o 32 Golde verdigimiz Pozisyonlarin sadece 10 tanesini vermeseydik Kalede kim olursa olsun hic sorun olmayacakti.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adam 2 sene üst üste bir takımda kalmamış  :lol:

farketmez abi Michel Bastos candır :)

Çevrimdışı talha

bende şunu anlayamıyorum , biri açarsa sevinirim ;

Şimdi bizim stoperlere atınç 6 , ersan 4.5 , pedroda 5 m euro verıliyor değil mi?

Biz ne yapıyoruz 1.5 m euro ya mesela stoper alıyoruz veya bonservisi elinde stoperlere yöneliyoruz. Ya bize bu paraları veren adamlar gerizekalı mı gidip bu adamları almıyorlar da gelip bizim ıskartaları alıyorlar ? Mantık hatası var burda.

Ersan neyse o Çin'e gdiyior da.

Çocukların birini Porto istiyor diğerini de Ralf Ragnick. İkisi de futbol piyasasının en iyileri. Söyleyeyim dedim demek ki bizim yanlış yaptığımız birşeyler var.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Doğukan E.

farketmez abi Michel Bastos candır :)
Sao Paolo dan ayrılmayı düşünmüyomuş abi linkte devamı var açıklamanın. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sao Paolo dan ayrılmayı düşünmüyomuş abi linkte devamı var açıklamanın. :)

okumadım okumak istemedim :)

Çevrimdışı Kadir G.

Kalecilinin hareket alani, yapabilecegi hareketlerin zorluk derecesi, ve Oyun icersinde dikkat etmesi gereken seyler bellidir.

Oyunculuk daha cok zorluk tasir ve daha cok Yönlülük gerektirir.

Katılmıyorum. Oyuncularından biri büyük bir hata yapsada bir diğerinin telafi etme şansı az değil. Kalecininse böyle bir durumu yok. Hata yaparsa %99 gol oluyor. Takımda kalecin stoperlerin merkez orta sahan santraforun iyi olmalı diğerlerini onlara göre dizebilirsin.

Santraforun önemini Ba, kalecinin önemini muslera örnekliyor. Muslaranın 1-2 tık altı bir kalecimiz olsa şampiyon olurduk bana kalırsa. Yedikleri golün üçte biri kadar engellediği yüzde yüz pozisyon var. Bizdekilerin öyle kurtarışları çok çok. Hataları onların kat be kat fazlası.

Çevrimdışı msezer

@msezer

Öncelikle geçmiş olsun bu kadar aşil sorunu enteresan yalnız ben hiç rastlamadım meslek hayatımda iki ayakta da sorun yaşayan.

Çok zordur acılı da bir süreçtir lakin dediğin gibi ikisinde de sorun varsa genetik bir yatkınlık da olabilir.

Sarper hoca sporcu konusunda uzmanlaşmış işinde en iyi hocalardandır. Bir de normal şartlarda bana hasta geldiğinde ben daha önce yapılan ile ilgili çok ciddi hata yoksa eleştiride bulunmam.

Geleceğe bakalım iyileşmek istiyorsan derim. Nasıl bir tutumla eleştirdi sonra gittiğin hekim ya da sen mi ısrar ettin yanlış bir şey mi yapıldı diye bilmiyorum tabi ki.

Haber doğru mu bilmiyorum ama bu işler hep zordur. Hele ki sporcu söz konusu olunca hayırlısı olsun.

2 tendonun da koptuğu vakalarla ilgili konuyu ben de merak ettim, araştırdım, Sarper Bey'e de sormuştum. Çok sık olmasa da bu tip vakalar görüldüğünü söylemişti.
Tam olarak ısınmadan spora başlamak  öncelikli hata. İlk tendonu böyle koparmıştım.
Yaklaşık 10 yıllık aradan sonra  şirket takımı koçu olarak çıktığım ama dayanamayıp sahaya girdiğim ilk maçın başlangıcından 5 dk. sonra diğer ayak tendonunu da koparmayı başardım  :)
Özellikle uygun olmayan sahalarda ve ısınmadan başlanan spordan sonra aşil tendonunda en ufak bir ağrı hisseden arkadaşlarımın hemen müsabakayı bırakmasını ve tam olarak iyileşmeden tekrar spor yapmamalarını şiddetle tavsiye ederim.
Biri başarısız 3 tendon ameliyatı, bir de onların öncesinde yine spor yaparken dirseğimden geçirdiğim ameliyatlar sonrasında daha az tehlikeli salon sporları yapmaya başlamam gerektiğini anladım :)
Ameliyat kesiğini görseniz siz de eleştirirdiniz. Diğer bacaktaki tendon ameliyatından kopya çekilse yeterli olurdu doğruyu yapmak için.
Ameliyattan bir süre sonra bu tip ameliyatlardan sonra kullanılan özel bot ile yürümeye başlanılacağını bile bile baldırdan dimdik aşağıya inen bir kesikle topuğa kadar keserseniz, ayak bileğinin arka kısmında hareketli alanın dikişlerinin bu bölgenin hareket etmeye başlamasıyla bir süre sonra açılması kaçınılmaz oluyor.
Yani basit bir ameliyat olarak görülüp özensiz davranıldığını düşünüyorum. Bunu kendisine de söylemiştim.

Çevrimdışı Kadir G.

ben pek inanmiyorum. ama kesin söylemek icin Golleri teker teker analiz etmek lazim bir daha.

bir de söyle bakalim olaya. Savunma'daki hata oranini azaltarak o 32 Golde verdigimiz Pozisyonlarin sadece 10 tanesini vermeseydik Kalede kim olursa olsun hic sorun olmayacakti.

Galatasaray belkide senin 3 katın pozisyon vermiş yedikleri ortada. Sen en riskli maçında dahi 1-2 pozisyon vermişsin hepsi gol olmuş. Kaleciler neden maaş alır? Savunma kale gibi olacak kaleci aten yemez diyorsun ben kalecinin faydasını nerede göreceğim? Bu mantıkla serdar hücum yapamıyor ama onun yerine töre yapsın 10 gol atsın defansı serdara bıraksın aynı mantığa geliyor.

Çevrimdışı Doğukan E.

With best wishes to all Besiktas supporters !
Hilbert paylaşmış  :bawling:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi
Ilk Macda kendini belli eder diyorsun ben buna katilmiyorum...
Genc Oyunculari oynadikca tecübe kazanacak ...
Adam kacirma falan filan bunlar ilk basda heyecandan falan olabilir..
Gencler oynayip özgüven kazanip hala bu hatalar yaparlarsa eyvallah..
100% perfekt oynayan bir Genc oyuncu bulamasin zaten..Oynadakackasin ve o oynadikca acilacak ve kendisini gösterecek..
Almanya ve diger Liglerde oynatipda kazaniyorlar gencleri..
Adamlar birsey gördügü varda o kadar para veriyor bu Atinc..
Gs da Semih örnekigin
Semih Hava Toplari cok zayif ama sans verilip oynatildi...Milli Takima kadar cikdi..
Atinc o sanslari verilseydi simdi durum daha degisikdi
semih gs forması giymeseydi milli maçlara anca bilet alıp giderdi :kop:
Türk milli takımında oynamak için yıldız olmayamı gerek var Beşiktaş forması giymemen yeterli
@Serdar_76   hiç kasmayın bence o iş yaşşş.

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray belkide senin 3 katın pozisyon vermiş yedikleri ortada. Sen en riskli maçında dahi 1-2 pozisyon vermişsin hepsi gol olmuş. Kaleciler neden maaş alır? Savunma kale gibi olacak kaleci aten yemez diyorsun ben kalecinin faydasını nerede göreceğim? Bu mantıkla serdar hücum yapamıyor ama onun yerine töre yapsın 10 gol atsın defansı serdara bıraksın aynı mantığa geliyor.

Zaten yanlış bir mantık bence.
Kale en önemli mevkidir çünkü hatanın telafisi yoktur oyun içinde Kalan her Bölgeyi kapatacak 9 farklı oyuncu varken kaleci hata yaparsa ya da ekstra iş yapmazsa o topu tutacak başkası yok.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Katılmıyorum. Oyuncularından biri büyük bir hata yapsada bir diğerinin telafi etme şansı az değil. Kalecininse böyle bir durumu yok. Hata yaparsa %99 gol oluyor. Takımda kalecin stoperlerin merkez orta sahan santraforun iyi olmalı diğerlerini onlara göre dizebilirsin.

Santraforun önemini Ba, kalecinin önemini muslera örnekliyor. Muslaranın 1-2 tık altı bir kalecimiz olsa şampiyon olurduk bana kalırsa. Yedikleri golün üçte biri kadar engellediği yüzde yüz pozisyon var. Bizdekilerin öyle kurtarışları çok çok. Hataları onların kat be kat fazlası.

her oyuncu 90 dakikada bir cok hata yapar ama bu Takim olarak telafi edilir. yani hatalarin önemi azalir. Kalecilinin hata yapma lüksü  yok fakat Oyuncularla kiyaslarsak zaten daha az hata yaparlar cünkü Görev zorlugu ona göre düsüktür. yanlis anlasilmasin Kalecilerin emegini kücültmek amacinda degilim. benim demek istedigim sadece su: belli bir Bütcem varsa ve tercihimi ya Kaleci ya Oyuncu'dan yana kullanacaksam ben Oyuncu derim.

Çevrimdışı GÖRKEM

hayir olaylari karistirmayalim.

suna bakalim. ne tür Goller yemisiz ve bu golleri nasil en kolay sekilde engelleyebiliriz.

bana göre yedigimiz o Golleri kurtaracak Kaleci arayacagimiza o Pozisyonlari vermeyen bir Defans kurmak daha saglikli olur.

Çevrimdışı GÖRKEM

Zaten yanlış bir mantık bence.
Kale en önemli mevkidir çünkü hatanın telafisi yoktur oyun içinde Kalan her Bölgeyi kapatacak 9 farklı oyuncu varken kaleci hata yaparsa ya da ekstra iş yapmazsa o topu tutacak başkası yok.

iste Olaylara böyle yüzeysel bakmayalim.

Futbol hata oyunudur derler ya. bunda dogruluk payi vardir.

Kalecilik farkli. hata yapmayacaksin.

Oyunculukta hata yapmamak ile Kalecilikte yapmamak arasinda daglar kadar fark vardir.

Çevrimdışı Renton

Bakary kone ersandan kotu stoper 1.5 m euro cok para ona verilmez.Lyon eski kurtlardan birakmazlar adam gibi biri olsa

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yukarıda benze bir soru sorulmuştu. ( Stoperler için ) Ben şimdi aynı şeyi Demba Ba için soruyorum. Açıkçası Çin takımının kadrosunu da merak ediyorum. Demba Ba tek başına bir golcü değil ki !
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yukarıda benze bir soru sorulmuştu. ( Stoperler için ) Ben şimdi aynı şeyi Demba Ba için soruyorum. Açıkçası Çin takımının kadrosunu da merak ediyorum. Demba Ba tek başına bir golcü değil ki !

Bir soru sordum forum durdu  :) İftardan sonra da cevaplayabilirsiniz  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş