2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905925 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

fifa 16 kapak fotoğrafı

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

Abi kimse kusura bakmasında Fernandao ve Şenerin yıldız transferi diye lanse edildiği bir ülkede benim Atıncımda Cenkimde yıldızdır
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

kafayı vurmak hakimiyet değildir dan dun vuruyor top nereye giderse tam bir sokak futbolu oynuyor
bir hamle yaptı topu alamadı duruyor rakibin gidişini seyrediyor geneldede hamle yaptığında kaçırıyor ikili mücadelede hiç yok hantal pozisyon alma bilgisi yok
bazı şeyler tecrübeyle kazanılır ama bazı şeyler tecrübeyle olmaz açık ve net isteyene hemen satılır
ondan bize yar olmaz. Almanlara giderse işte belki gelişmesinde katkı olur oda orta seviyelere gelir.
bizim alt yapı rezil ne yapıyorlar orda anlamadım bir insana pozisyon bilgisi öğretilir bunu alt yapıda öğreneceksin
al muhammeti oda kayıp artık Norveç takımında beğenilmeyen oyuncudan ne hayır gelir geçtim bizde
oynamayı orta seviye süper lig topçusu bile olamayacak yazık @Tuncay Heliya Sîa  zaten Barselona alt yapısında
çalışmak istememesi ne olacağını göstermiş o zaman sana fırsat altın tepsiyle sunulmuş ne diyeyim alt liglerde bulursa kendine
bir takım oynar artık

@Çağrı ve sen de böyle dediğinize göre ben Atınçı gözümde büyütmüşüm @Necmi  abi :ok:
Demirciyi konuşmaya gerek yok zaten.

Çevrimdışı Deniz

Pektemek de Avustralya vatandaşlığı alsa keşke onu da yollardık Çin'e :kop:
Anne tarafindan çin li desek kitleyemez miyiz ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

@Hasan Tahsin abi evet o konuda haklısın :D

Ligdeki takımlara baktığımızda ortalama ve ortalama üstü hücum oyuncusu fazla yok bu da Muslera'nın daha da yıldızlaşmasını sağladı.

Ş.Ligi'nde Muslera'nın performansı da yetmedi çünkü orası başka bir platform :icool:

Ş.Ligi'nde bir kaleci bir yere kadar seni tek başına sırtlar :evillol:

ha iste aynen bu. 

bu yüzden diyorum ki Kaleci'nin etkisi bir yere kadar'dir.

Muslera Sampiyonlar Liginde ortalama 3 Gol yedi.  :D

Çevrimiçi Necmi

Luceyi getirebildiler de yok mu dedik @Necmi abi  :evillol:

Adam en az 3 kez basına demeç verdi "gelmiyorum arkadaş haberimi yapmayın " diye..

O olmayınca en iyi alternatif şenol güneşti o getirildi,doğru hamle..
onu bana değil Çebiye soracaksın getirebiliyormuyduk getiremiyormuyduk diye
konuşmanın anlamı yok artık adam Şenolu getirmek için nasıl savaş verdiğini anlatıyordu.
Vardarın nasıl destek olduğunu vs peki sormak lazım şenol güneş savaşını hangi hocaya
karşı verdiler. Başkan kimi getiriyorduda ona karşı böyle bir savaş verildi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu sezon Şenol hocayla beraber , Özellikle hücum anlamında daha farklı ve Verimli bir Atiba izleyeceğiz , Çünkü Biliç efendi Atiba ya İleri çıkma , Pozisyonunu kaybetme diyordu :akuma: :akuma:
Ayrıca Konop veya Cudşak alınamzsa , Solda Sosa , Forvet arkasında da Ozie yi izleyebilriz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Baggies demba için rekor teklife hazırlanıyor beyler.

West Brom to offer Demba Ba top salary.

http://www.birminghammail.co.uk/sport/football/transfer-news/west-brom-offer-demba-ba-9514858
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

O degil de bugun fernandao da aciklanacak diyorlar.herifler ciddi ciddi para saçıyor transfere.
Fernandao gelmiş İstanbul'a :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ahmetx

kaleci işini fazla uzatmayalım bence , bir takımın omurgası (kaleci, tandem , ön libero ve santrafor) kaliteliyse ,diğer mevkiler omurgayla  uyumlu ve koşuyorsa başarı gelecektir.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimiçi Necmi

@Çağrı ve sen de böyle dediğinize göre ben Atınçı gözümde büyütmüşüm @Necmi  abi :ok:
Demirciyi konuşmaya gerek yok zaten.
hımm aklın yolu bir demekki
gerçi benim pek oyuncu tahlili konusunda bilgim yok
tamamen gördüğümü söyler duygusal konuşurum
ben pek tutmuyorum onu ama @Çağrı da söylediğine göre
demek doğru düşünmüşüm  @Tuncay Heliya Sîa

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Baggies demba için rekor teklife hazırlanıyor beyler.

West Brom to offer Demba Ba top salary.

http://www.birminghammail.co.uk/sport/football/transfer-news/west-brom-offer-demba-ba-9514858

Rekor teklif derken Beşiktaş'a yapılacak teklifin değil, Ba'ya ödenecek maaşın takımdaki en yüksek ücret olmasından bahsetmişler yazıda.

Bu arada ne zaman imzanızı görsem dikkatimi çekiyor, stadın kapasitesi 41903 olması gerekmiyor mu?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ahmetx

Fernandao gelmiş İstanbul'a :)
brezilyalılar hayretlerdeler bu adamı nasıl bu kadar para etti diye  :D

Çevrimdışı ahmetx

Rekor teklif derken Beşiktaş'a yapılacak teklifin değil, Ba'ya ödenecek maaşın takımdaki en yüksek ücret olmasından bahsetmişler yazıda.

Bu arada ne zaman imzanızı görsem dikkatimi çekiyor, stadın kapasitesi 41903 olması gerekmiyor mu?
evet onlar için 10 m sterlinlik bonservis  rekor değildir zaten.43903 kapasite izinler alınırsa stadın olması gereken kapasitesi.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 14:55:28 ahmetx ]

Çevrimdışı Çağrı

Gs maçındaki Hatayı söylıyorsunuz o pozisyonu dikkatli izleyin , O poziyonda hatanın %60 ını Sivoka , %40 ınıda Atınça yazarım@Çağrı

:kop: :kop:

Kalene 30 metre mesafe var, Atınç ki 10 metreyi 5 saniyede koşar ne işin var da dalıyorsun topu almaya.

Yerinde kalsan en kötü oyuncu alır döner sende basarsın üstüne geçemez.

Sen adama dal, topu alama üstüne alanın boşalsın ve gol ye sonra Sivok'a yükle.

Hayır Sivok da zaten kötü stoper ben bunu 5 yıldır söylüyorum ama Atınç'ı savunacağım diye Sivok'a yıkamazsın ihaleyi o gol Atınç'ın  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Galatasaray maçındaki kutu

Necip Atiba Atınç Sivok

Şöyle bir 4lü ile göbekte oynadık stoper de ortasahada. Acınacak halde orta hat.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi ergin

Başlangıçtaki hastaya yaklaşım konusunda aynı fikirdeyim ama başımdan geçen bir olayı anlatacağım kararı siz verin.
Sporcu sakatlıkları konusunda  iyi referensları olduğunu öğrendiğim bu adam 2010 yılında  benim de sağ ayak aşil tendonu ameliyatımı yaptı. Ameliyat sonrasındaki kontrollere başladığımda her kontrole gittiğimde ameliyat bölgesindeki dikişler biraz daha aralanmaya açılmaya başladı. Birkaç kontrolden sonra bu tür ameliyatlarda % 2-3 gibi başarısızlık ihtimali var ve o ihtimal gerçekleşti,  artık benim yapacağım bir şey yok, estetik cerrah bir şey yapabilirse o yapsın diyerek sıyrılmaya çalıştı. Epeyce de tartıştık.
Bu konularda çok iyi birkaç doktora göründüm. İlk gördüklerinde ameliyat kesiğinin çok tercih edilmeyen bir teknikle ve yeteri önem gösterilmeden yapılmış olabileceğini söylediler.  Daha sonra bir estetik cerraha 2. kez ameliyat oldum ve normalde birkaç ayda bitecek bir iyileşme süreci yaklaşık 1 yıl boyunca devam etti.
Bu olaydan 10 yıl önce sol ayak aşil tendonum  da kopmuştu ve ameliyattan birkaç ay sonra  yürümeye başlamıştım.
Bu yüzden önyargılı olabilirim ama bugün anlaşma haberini alınca üzüldüm açıkçası.

Aşil tendon ameliyatları sorunlu ameliyatlardan. burada futbolcuların sakatlıklarının tedavi yönetimini gerçekleştirecek bir ekip oluşturulması söz konusu. bu bakımdan doktorun cerrahi becerisinden ziyade tercih ettiği medikal tedavi seçenekleri ve yönlendirmeleri önem kazanıyor.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 18:13:14 ergin ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada Galatasaray maçındaki kutu

Necip Atiba Atınç Sivok

Şöyle bir 4lü ile göbekte oynadık stoper de ortasahada. Acınacak halde orta hat.

bu nedir ya bu adamlar böyle bi maça  cıkılırmı arkadaş..

necip 10 metre sag tarafa pas atamayan hayatımda izlediğim en yeteneksiz oyunculardan biri kafa saman dolu.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi
Oyuncu kendisini gelistirmesi icin oynamasi lazim...
Bazi Seyler sirf Idmanlar ögrenilmiyor..
Gencler oynadikca tecübe kazaniyor..
Biz Atinc begenmiyoruz ama Almanlar tutmus buna 5-6 Mio para veriyorlar..
Neden Acaba.
Almanlar Scouting bizim Türkiye Scoutlar gibimi acaba. :D
Bilic Efendi gecen Sene Franco ve Ersan cok sans verdi ama bir Atinc oynatmadi..
Ersan yas 28 ve hala bir sürü hatasi oluyordu maclarda..Atinc olsa bari dersin Gencdir ögrenir ama Ersan en iyi yasinda yapiyordu bu hatalari...
Biraz elimizdeki degerleri kullanmasini bilmiyoruz.
Ayni Konu Pekto ile Cenk de gecerli...Cenkde dogru dürüst oynatilmadi ..
her elindeki değerli olacak diye bir kuralmı var iyi oyuncu oynadığı ilk maçta kendini belli eder kardeşim.
onun yaşındaki bir gencinde zıpkın gibi olması gerekir. O büyük anneden hallice duruyor.
ben dünkü çocuk değilimki nerdeyse Beşiktaşın alt yapıdan çıkardığı her oyuncuyu gördüm.
olanınada şahit oldum olmayanınada tecrübeyle iyi olunmaz iyi oyuncu gömleği varsa iyidir
tecrübeyle ancak hatalarını giderir daha iyi olur bununki hata değilki adamda öyle bir yetenek yok
adamını kaçırıyor arkadan kaleye gidişini seyrediyor o boyuna bakmadan yere yatıyor hep ama bir daha kalkması zaten asır geçiyor
Beşiktaşta olmaz pişecekse bunu Beşiktaşta yapamaz bize çok fazla şeye mâl olur kiraya verirsin olursa
orda olur sen inanıyormusun  5-6 M verildiğine sen o paraya ne stoperler alırsın  @Serdar_76

Çevrimdışı Çağrı

Başlangıçtaki hastaya yaklaşım konusunda aynı fikirdeyim ama başımdan geçen bir olayı anlatacağım kararı siz verin.
Sporcu sakatlıkları konusunda  iyi referensları olduğunu öğrendiğim bu adam 2010 yılında  benim de sağ ayak aşil tendonu ameliyatımı yaptı. Ameliyat sonrasındaki kontrollere başladığımda her kontrole gittiğimde ameliyat bölgesindeki dikişler biraz daha aralanmaya açılmaya başladı. Birkaç kontrolden sonra bu tür ameliyatlarda % 2-3 gibi başarısızlık ihtimali var ve o ihtimal gerçekleşti,  artık benim yapacağım bir şey yok, estetik cerrah bir şey yapabilirse o yapsın diyerek sıyrılmaya çalıştı. Epeyce de tartıştık.
Bu konularda çok iyi birkaç doktora göründüm. İlk gördüklerinde ameliyat kesiğinin çok tercih edilmeyen bir teknikle ve yeteri önem gösterilmeden yapılmış olabileceğini söylediler.  Daha sonra bir estetik cerraha 2. kez ameliyat oldum ve normalde birkaç ayda bitecek bir iyileşme süreci yaklaşık 1 yıl boyunca devam etti.
Bu olaydan 10 yıl önce sol ayak aşil tendonum  da kopmuştu ve ameliyattan birkaç ay sonra  yürümeye başlamıştım.
Bu yüzden önyargılı olabilirim ama bugün anlaşma haberini alınca üzüldüm açıkçası.

Bu yüzden

@msezer

Öncelikle geçmiş olsun bu kadar aşil sorunu enteresan yalnız ben hiç rastlamadım meslek hayatımda iki ayakta da sorun yaşayan.

Çok zordur acılı da bir süreçtir lakin dediğin gibi ikisinde de sorun varsa genetik bir yatkınlık da olabilir.

Sarper hoca sporcu konusunda uzmanlaşmış işinde en iyi hocalardandır. Bir de normal şartlarda bana hasta geldiğinde ben daha önce yapılan ile ilgili çok ciddi hata yoksa eleştiride bulunmam.

Geleceğe bakalım iyileşmek istiyorsan derim. Nasıl bir tutumla eleştirdi sonra gittiğin hekim ya da sen mi ısrar ettin yanlış bir şey mi yapıldı diye bilmiyorum tabi ki.

Haber doğru mu bilmiyorum ama bu işler hep zordur. Hele ki sporcu söz konusu olunca hayırlısı olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Atınç içinde başlamış kesinlikle satılmasınlar. 6 milyon gerçekse şehre inene kadar refaket edersin. O parayla taş gibi stoper alınır bu takıma.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK