2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905222 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı o2bucak

dogru ama su anda ÜC Kalecimiz var. bunlarin hepsi asagi yukari ayni seviyede. yani arada büyük bir rekabet olacak ve bu rekabet performansalrinin artmasini saglayacaktir.

Ücünden biri tutulabilecek toplari da tutsun artik.

Kardeş bende yıllardır böyle düşünüyordum ama öyle olmuyo hepsi yerinde sayıyor. Adam akıllı bir kaleci alsınlar yedek olarak Günay ve alt yapıdan birisi  Cenk ve Tolga satılabilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gökhan onu oynatmaz oynattırmaz.anca sakatlanıcak ya da cezalı falan olucak anca.hasan ali 2 işte.ben anlamıyorum adamlar yedek kalmak için fbye gsye gidiyolar
Gokhan gonul antreman yapmayı sevmeyen hi futbolcu olduğu icin eger yeni teknik direktorleri disiplinli bi adammış gokhan gönül bi tarafini yirtmadan zor görür formayi

Çevrimdışı Deniz

Abiler forum acccaipp derecede yavaş ya çıldırcam :s20:
bende hızlı cacheleri temizle bakalım bir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Akil Emre

Hocam özellikle son 1 aydır hemen hemen her konuda zıtlaşma var.

Bugün cem dizdar da dedi,anc başkanlık düşünüyor dedi.

Belki de bu yüzdendir.Detayları çok fazla ama gerek takım planlaması gerek oyuncu seçimi gerek gönderilecek oyuncular gerek bütçe gibi hiçbir konuda anlaşamıyorlar yani işin özü birçok konuda zıtlar.

Bu yüzden piyasaya çok farklı şeyler sürülebilir temkinli olmak lazım..

Eyvallah, ama işsallah takıma üst düzey oyuncular alınması konusunda fikir birliğine varırlar, ya tutarsa mantığı transferlerle pek biyere varılmadığını görmüşlerdir.

Çevrimdışı Çağrı

Bir de bizde bir hastalık var yenmemiz lazım.

Yahu genç bir çocuk iki ortalama maç çıkarıyor özellikle yerliyse hemen hah 10 yıl garanti o bölge oluyor.

Bunlar hep şampiyonluk gelmemesinden kaynaklı taraftarın kendini mutlu etme çabası maalesef.

Atınç da bu oldu. Günay da bu oldu. Kerim de bu oldu. Oğuzhan da bu oldu.

Sonra bir de o bölgeye adam alınmasın bunlar var diyor aynı kişiler.

Arkadaşlar burası Beşiktaş. Biz şampiyon olacağız. Biz adam değil kupa kazanacağız. O adamlar kupayı kazanan takımda olmak için çırpınacak.

Okan Koç 2004'te çok yetenekliydi o zaman için iyi paraya da alındı ama Luce acımadı Dobra'yı oynattı yine. Şampiyonluk bununla kazanılmaz dedi.

Kulübün büyüklüğünü unutmamak gerek bir oyuncuyu '10 yıllığına' kabullenirken. Bu bağlamda en büyük kazıklardan biri Toraman'dır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Çok iyimsersin Görkem :D

O yüzden seviye artmalı diyoruz ya zaten 3'ü de anadolu takımı seviyesindeler sağolsunlar..

yetenek olarak Günay'i diger ikisinin bir adim önünde görüyorum. dogrusunu söylemek gerekirse Günay oynadigi maclarda cok fazla hata yapmadi. bize gol yedirten hata olarak su an aklima sadece Gencler macindaki korner geliyor. bunun yaninda baya iyi kurtarislari da var.

Çevrimdışı Tolga

Bu takımın kaleciye ihtiyacı var ama kaleci alınacağını düşünmüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Abi sıçrama önemli değil hava toplarına hakim mi değil mi önemli olan bu adamlara havadan top vermiyor sen zıplamıyor diyorsun hava toplarını alıyorsa zıplamasına gerek yok ama falcaonun attığı golde cenk gibi zıplasa bile top verecekse çöp olurdu.
kafayı vurmak hakimiyet değildir dan dun vuruyor top nereye giderse tam bir sokak futbolu oynuyor
bir hamle yaptı topu alamadı duruyor rakibin gidişini seyrediyor geneldede hamle yaptığında kaçırıyor ikili mücadelede hiç yok hantal pozisyon alma bilgisi yok
bazı şeyler tecrübeyle kazanılır ama bazı şeyler tecrübeyle olmaz açık ve net isteyene hemen satılır
ondan bize yar olmaz. Almanlara giderse işte belki gelişmesinde katkı olur oda orta seviyelere gelir.
bizim alt yapı rezil ne yapıyorlar orda anlamadım bir insana pozisyon bilgisi öğretilir bunu alt yapıda öğreneceksin
al muhammeti oda kayıp artık Norveç takımında beğenilmeyen oyuncudan ne hayır gelir geçtim bizde
oynamayı orta seviye süper lig topçusu bile olamayacak yazık @Tuncay Heliya Sîa  zaten Barselona alt yapısında
çalışmak istememesi ne olacağını göstermiş o zaman sana fırsat altın tepsiyle sunulmuş ne diyeyim alt liglerde bulursa kendine
bir takım oynar artık

Çevrimdışı GÖRKEM

Oyle mantık olur mu ya  :evillol: :evillol:

O zaman real madrid kaleye kaleci koymasın?
Adamlar dünyanın en iyi kalecilerine neden bu kadar para ödüyor sanıyorsun  :)

Kaleci bir takımın en önemli bölgesidir.Kalecin iyi olursa kolay kolay sırtın yere gelmez.

öyle deme Dünyanin en iyi Kalecilerinin bile bir macta 6-7 tane Gol yedigi olmustur.

bazen öyle Poziyonlar oluyor ki Kaleci'nin yapacagi hic birsey kalmiyor. kim olursa olsun. zaten Futbolda genelde yenilen Gol sayilarinda en büyük etken her zaman Takimlarin savunmasi'dir.

Kalecilerin biraz fazla abartildigini düsünüyorum. tabi ki cok önemli bir Bölge ama Kaleciligi Oyunculuk kadar zor bir Görev olarak görmüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bende hızlı cacheleri temizle bakalım bir

Düzeldi sağol :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

öyle deme Dünyanin en iyi Kalecilerinin bile bir macta 6-7 tane Gol yedigi olmustur.

bazen öyle Poziyonlar oluyor ki Kaleci'nin yapacagi hic birsey kalmiyor. kim olursa olsun. zaten Futbolda genelde yenilen Gol sayilari en büyük etken her zaman Takimlarin savunmasi'dir.

Kalecilerin biraz fazla abartildigini düsünüyorum. tabi ki cok önemli bir Bölge ama Kaleciligi Oyunculuk kadar zor bir Görev olarak görmüyorum.
Bu sezon Muslera bize bir kalecinin ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

Muslera biz de Tolga ya da Cenk'te Gs'de olsaydı şampiyon biz olurduk :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bazen öyle Poziyonlar oluyor ki Kaleci'nin yapacagi hic birsey kalmiyor. kim olursa olsun. zaten Futbolda genelde yenilen Gol sayilarinda en büyük etken her zaman Takimlarin savunmasi'dir.

Defans da iyi olacak, Kaleci de, Sistemin de, Takım savunması da... :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Bir de bizde bir hastalık var yenmemiz lazım.

Yahu genç bir çocuk iki ortalama maç çıkarıyor özellikle yerliyse hemen hah 10 yıl garanti o bölge oluyor.

Bunlar hep şampiyonluk gelmemesinden kaynaklı taraftarın kendini mutlu etme çabası maalesef.

Atınç da bu oldu. Günay da bu oldu. Kerim de bu oldu. Oğuzhan da bu oldu.

Sonra bir de o bölgeye adam alınmasın bunlar var diyor aynı kişiler.

Arkadaşlar burası Beşiktaş. Biz şampiyon olacağız. Biz adam değil kupa kazanacağız. O adamlar kupayı kazanan takımda olmak için çırpınacak.

Okan Koç 2004'te çok yetenekliydi o zaman için iyi paraya da alındı ama Luce acımadı Dobra'yı oynattı yine. Şampiyonluk bununla kazanılmaz dedi.

Kulübün büyüklüğünü unutmamak gerek bir oyuncuyu '10 yıllığına' kabullenirken. Bu bağlamda en büyük kazıklardan biri Toraman'dır.
işte burda şenolmu luce mi sorusu çıkıyor ortaya şenol oyuncu kazanacak diyorsunuz ya benim anlatmak istediğim tamda buydu
oyuncuyu kazanmaya uğraşmayacaksın o kendini takıma kazandırmaya uğraşacak. yoksa oyuncu pişirmeye uğraşan orta seviye takımı olursun
herkes bursayı örnek gösteriyor ama Beşiktaşın bursa olmadığını kimse kendine sormuyor bakalım bizde Şenol hoca oyuncu yetiştirmeye uğraşacakmı.

Çevrimiçi Samet Ç

Footbolista ‏@footbalista_  2 sa.2 saat önce
Beşiktaş, Ertuğrul Karanlık ile yollarını ayırdı.BJK, sağlık ekibinin başına Milli Takım doktorluğunu da yapan Sarper Çetinkaya getirildi

Böyle bir haber var.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu sezon Muslera bize bir kalecinin ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

Muslera biz de Tolga ya da Cenk'te Gs'de olsaydı şampiyon biz olurduk :icool:

Muslera cok iyi kurtarislar yapti ve gercekten önemli bir Kaleci ancak Sampiyonlukta ki öneminin fazla abartildigini düsünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Kaleciliğin ne kadar önemli olduğunu kalecilik yapan adam bilir.

Sadece refleksten ibaret olsa Cenk zaten Dünya çapında olurdu. Kalecinin uçmadan mümkünse düşmeden top tutanı iyidir.

Buna voleyboldaki deplase olma terimi çok uygundur. Topun düşeceği yere uçmadan manşet alabilen oyuncu pozisyon bilgisi iyi oyuncudur.

Birebir de yatmayı ayakları yere basanı iyidir.  Bunları Şenol hoca çok iyi biliyor zaten Onur demişti röportajında uçunca kızıyor bana onu kandıramıyorum bana uçmadan çıkar diyor diye.

Şunları toplayınca Muslera çıkıyor.

Muslera'dan bu özellikleri çıkarırsak da geriye Tolga ve Cenk kalıyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Defans da iyi olacak, Kaleci de, Sistemin de, Takım savunması da... :tabe:

tabi ki ama bence siralama söyle:

1. Takim Savunmasi

2. Defans

3. Kaleci

Çevrimdışı Deniz

işte burda şenolmu luce mi sorusu çıkıyor ortaya şenol oyuncu kazanacak diyorsunuz ya benim anlatmak istediğim tamda buydu
oyuncuyu kazanmaya uğraşmayacaksın o kendini takıma kazandırmaya uğraşacak. yoksa oyuncu pişirmeye uğraşan orta seviye takımı olursun
herkes bursayı örnek gösteriyor ama Beşiktaşın bursa olmadığını kimse kendine sormuyor bakalım bizde Şenol hoca oyuncu yetiştirmeye uğraşacakmı.
Luceyi getirebildiler de yok mu dedik @Necmi abi  :evillol:

Adam en az 3 kez basına demeç verdi "gelmiyorum arkadaş haberimi yapmayın " diye..

O olmayınca en iyi alternatif şenol güneşti o getirildi,doğru hamle..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  3 dk.3 dakika önce
SON DAKİKA! Antalyaspor, Eto'o ile yapılan transfer görüşmelerine ara verildiğini açıkladı. #Sporxtransfer

Çevrimdışı mellfred

kardesım ben şunada razıyım bak cidden 42 milyon euro gelecekse

Günay

Serdar        Milo             x             Tosic

Atiba           Tolgay

Kerim                    Sosa             Olcay

Tosun

2-3 tane bonservissiz veya kiralık iş yapan adam alırsın 120 milyona stat bitirip maddi feraha çıkıp seneye FB gibi yeni stadına yagdırırsın .
İnan ben buna razıyım 5 kurus transfer geliri gelmedı bu takıma yıllardır .

ama altını çizdim 42 m euro ya bitirecekler.

@Çağrı
altına imzamı atarım. bu satış sonrası stadı tamamlasınlar,borçları yeniden yapılandırsınlar, biz bu kadroyla da mücadele ederiz.sonraki sezon ise tertemiz bir sayfa açar daha güçlü devam ederiz

Çevrimdışı o2bucak

Luceyi getirebildiler de yok mu dedik @Necmi abi  :evillol:

Adam en az 3 kez basına demeç verdi "gelmiyorum arkadaş haberimi yapmayın " diye..

O olmayınca en iyi alternatif şenol güneşti o getirildi,doğru hamle..

Şenol Güneş'i de getiremeseydik kesin Mustafa Denizli gelirdi Allah korudu bizi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu twitter'daki Haber Kartalı kimin acaba :alala:

Çevrimdışı Tolga

Muslera cok iyi kurtarislar yapti ve gercekten önemli bir Kaleci ancak Sampiyonlukta ki öneminin fazla abartildigini düsünüyorum.

Prandelli döneminde Gs felaket bir durumdaydı fark yiyecekleri maçlarda takımı tek başına Muslera sırtladı.

Sivas maçı hatırlarım 4-0 5-0 bitecek maç 2-1 Gs üstünlüğü ile bitmişti.Kasımpaşa maçı da vardı 2-1 bitmişti yine yanlış hatırlamıyorsam.

Muslera sezon başı takım o kadar kötü giderken bile yarışta kalmasını sağladı erkenden kopabilirlerdi.

Gs'nin bu şampiyonluğunda Muslera'nın payı çok çok fazla.

Çevrimdışı Çağrı

Abi Şenol hoca dememizin sebebi her takımda oynamak zorunda olan ama oynayacak potansiyeli olmasına rağmen yeterince iyi oynayamayan oyuncular vardır.

Bizde Oğuzhan, Kerim gibi. Zaten buralara çakabiliyorsan 10 milyon euroluk adamları Şenol hocaya ihtiyacın yok.

Ama iyi transfer yapamayacaksan eldeki kadrodan bir şeyleri çıkarabilecek birine gerek var. O da şuanki hocamız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Sen alkol falan mı alıyorsun mübarek günde  :alala:

Tolga yollansın kaleci alınsın diyorum sen neden tolga yollansın diyorsun ,yollamazsan 4 kalecin olacak :bandit:
La doğmamış çocuga don biçme hele kaleci alalım da Cenk yollarız  :evillol: