2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909485 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Geldiklerinden beri 34 milyon euro harcadılar transfere.

Transferden Maddi olarak zarara uğramamış oluruz ancak boşalan 5 pozisyonumuz ve giden 3 yılımız olur abi.

Beklenti o kadar düştü ki Demirören'den sonra sen de haklısın tebrik konusunda  :)

kardesım ben şunada razıyım bak cidden 42 milyon euro gelecekse

Günay

Serdar        Milo             x             Tosic

Atiba           Tolgay

Kerim                    Sosa             Olcay

Tosun

2-3 tane bonservissiz veya kiralık iş yapan adam alırsın 120 milyona stat bitirip maddi feraha çıkıp seneye FB gibi yeni stadına yagdırırsın .
İnan ben buna razıyım 5 kurus transfer geliri gelmedı bu takıma yıllardır .

ama altını çizdim 42 m euro ya bitirecekler.

@Çağrı

Çevrimdışı Deniz

Senol hoca eldekilerden maksimum verim alir da once elde bir oyuncu toplulugu olmali.3 senedir sag beki yok bu takimin.

Sag bek
Sag stoper
Sol stoper
Sol acik
Forvet (ba satilacaksa)
Kaleci (tolga satilmali)

Transferleri yapilmali.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Abi sıçrama önemli değil hava toplarına hakim mi değil mi önemli olan bu adamlara havadan top vermiyor sen zıplamıyor diyorsun hava toplarını alıyorsa zıplamasına gerek yok ama falcaonun attığı golde cenk gibi zıplasa bile top verecekse çöp olurdu.

Kardeşim sorun da orada. Burak zaten kafa vurabilen bir adam değil de yarın öbür gün başkası rezil eder.

Üst sınıf oyuncu demek için stopere 6-7 tane özellik arıyoruz değil mi? Atınç'da bunların sadece 1'i var. O birine de çok iyi hakim değil.

Bu 1 özellik de adamı büyük takımda büyük stoper yapmaz yapmamalı da.

1.73'lük Ivan Cordoba deli futbol oynadı stoperde yıllarca çünkü çok kaliteliydi.

Atınç'ın markajı çok kötü, pozisyon bilgisi çoktan da çok kötü özette görebilirsiniz zaten. Ayakları kötü, teknik zaten yok, hız ve hızlanma hiç hiç yok sertlik orta seviye.

Şimdi yukarıda saydığım eksilerden sonra gerçekten bir stoper üst düzey olabilir diyebilir miyiz?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hocam aynı adamlar geçen sene 25 milyon euro harcadılar Leipzig'e.

Ve transfere 25 bin euro harcayan Darmstadt'ı bile geçemeden 5. olarak Bundesliga'ya çıkamadılar. Aldıkları adamlar da boş çıktı.

Yani ya onlar çok yanlış görüyor ya biz göremiyoruz.

Ben geliştirebileceğini sanmıyorum maalesef Gökhan Zan 2 en iyi ihtimal benim gözümde ama umarım siz haklı çıkarsınız.
bencede neden bi futbolcunun gelişmesini bekliyoruz satıp o paralara olmuş futbolcu almak lazım taraftar camia olarak bekleyecek tahammülümüz kalmadı artık

Çevrimdışı Akın

Fenerbahçe ben kendimi bildim bileli bunu yapar. Şener'i rakipleri kapmasın diye almış olabilir.
Şener'in yedekte sürünmesini umursamazlar. Sonuçta çok düşük bonservisle 1,5m Euro ya aldılar.

Çevrimdışı o2bucak

Ben hep Real Madrid gibi Barcelona gibi alt ligde 2. takımı olan bir takım olsak daha iyi diye düşünüyorum. Real Madrid'in Castilla diye bir takımı var Barcelona nın Barcelona B diye takımları var genç ve parlamasını istediği oyuncuları orda oynatıyor. Bu durum kiralık ile aynı gözüksede değil kiralıkta adamı oynatırlar oynatmazlar karışamazsın adamı istediğin pozisyonda oynatmazlar vs. Şimdi bizim öyle bir takımımız olsa 21 yaş altında oynatacağımıza orda oynatsak adamların hem düzgün bir lig tecrübesi olur hemde düzgün 11 şansı alabilirler.

Atınç, Muhammet, Ümit karaal altyapıda parlayıp A takımda düzgün iş yapamamalarının sebebi bu bence 21 YA maçları ile PTT 1.lig maçları arasında fark var hem Atınç ve Muhammet 21 yaşına gelene kadar düzgün lig tecrübesi olmadı yabancı liglerde bu yaşta ki futbolcular 50 maç baraşını geçmiş oluyorlar nerdeyse.

Birde Uefa Kadro kuralları neler altyapıdan kaç oyuncu olması gerektiği gibi?

Çevrimdışı Kemal

Kardeşim sorun da orada. Burak zaten kafa vurabilen bir adam değil de yarın öbür gün başkası rezil eder.

Üst sınıf oyuncu demek için stopere 6-7 tane özellik arıyoruz değil mi? Atınç'da bunların sadece 1'i var. O birine de çok iyi hakim değil.

Bu 1 özellik de adamı büyük takımda büyük stoper yapmaz yapmamalı da.

1.73'lük Ivan Cordoba deli futbol oynadı stoperde yıllarca çünkü çok kaliteliydi.

Atınç'ın markajı çok kötü, pozisyon bilgisi çoktan da çok kötü özette görebilirsiniz zaten. Ayakları kötü, teknik zaten yok, hız ve hızlanma hiç hiç yok sertlik orta seviye.

Şimdi yukarıda saydığım eksilerden sonra gerçekten bir stoper üst düzey olabilir diyebilir miyiz?

@Çağrı , Totheam maçı ?

Çevrimdışı Çağrı

kardesım ben şunada razıyım bak cidden 42 milyon euro gelecekse

Günay

Serdar        Milo             x             Tosic

Atiba           Tolgay

Kerim                    Sosa             Olcay

Tosun

2-3 tane bonservissiz veya kiralık iş yapan adam alırsın 120 milyona stat bitirip maddi feraha çıkıp seneye FB gibi yeni stadına yagdırırsın .
İnan ben buna razıyım 5 kurus transfer geliri gelmedı bu takıma yıllardır .

ama altını çizdim 42 m euro ya bitirecekler.

@Çağrı

Abi ben bunu doğru bulmuyorum işte. Fikret Orman'ı bu kadar eleştirme sebebim de bu.

Önce bi şurayı halledeyim sonra oraya yağdırırım mantığını hiçbir zaman mantıklı bulmadık. Her şey aynı oranda gelişmeli.

Önce stadın bitecek diye 5 yılda kaybettiklerinin haddi hesabı yok. 5 yılda kupa koyamaman itibar zedelenmesi, taraftar kaybı, motivasyon ve para kaybı demek.

Geçen Volkan güzel örnek vermişti önce bir yapılanayım sonra saldırırım diyen her zaman oyunu kaybeder. Yapılanırken yapılandığı ölçüde saldıran kazanır.

Çünkü sen yapılanayım diye kabuğuna çekildiğin her an rakiplerin büyüyor. Senden taraftar çalıyor. Şampiyonluk ile senin yayın gelirini çalıyor.

Senin şampiyonlar ligi gelirini, senin market gelirini, senin her şeyini çalıyor. Her sene senden 70 milyon dolar çalıyor yani en az.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı , Totheam maçı ?

Maç maç bakmıyorum be abi önemli olan geneli. Yoksa Pektemek de senede 1 maç harikalar yaratabiliyor  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Abi ben bunu doğru bulmuyorum işte. Fikret Orman'ı bu kadar eleştirme sebebim de bu.

Önce bi şurayı halledeyim sonra oraya yağdırırım mantığını hiçbir zaman mantıklı bulmadık. Her şey aynı oranda gelişmeli.

Önce stadın bitecek diye 5 yılda kaybettiklerinin haddi hesabı yok. 5 yılda kupa koyamaman itibar zedelenmesi, taraftar kaybı, motivasyon ve para kaybı demek.

Geçen Volkan güzel örnek vermişti önce bir yapılanayım sonra saldırırım diyen her zaman oyunu kaybeder. Yapılanırken yapılandığı ölçüde saldıran kazanır.

Çünkü sen yapılanayım diye kabuğuna çekildiğin her an rakiplerin büyüyor. Senden taraftar çalıyor. Şampiyonluk ile senin yayın gelirini çalıyor.

Senin şampiyonlar ligi gelirini, senin market gelirini, senin her şeyini çalıyor. Her sene senden 70 milyon dolar çalıyor yani en az.

42 milyona zaten bjk transfer geliri yapıp kapatamayacagına gore kardesım aslında bizim bunu tartısmamızda mantıksız oluyor.

Çevrimdışı Çağrı

Ben hep Real Madrid gibi Barcelona gibi alt ligde 2. takımı olan bir takım olsak daha iyi diye düşünüyorum. Real Madrid'in Castilla diye bir takımı var Barcelona nın Barcelona B diye takımları var genç ve parlamasını istediği oyuncuları orda oynatıyor. Bu durum kiralık ile aynı gözüksede değil kiralıkta adamı oynatırlar oynatmazlar karışamazsın adamı istediğin pozisyonda oynatmazlar vs. Şimdi bizim öyle bir takımımız olsa 21 yaş altında oynatacağımıza orda oynatsak adamların hem düzgün bir lig tecrübesi olur hemde düzgün 11 şansı alabilirler.

Atınç, Muhammet, Ümit karaal altyapıda parlayıp A takımda düzgün iş yapamamalarının sebebi bu bence 21 YA maçları ile PTT 1.lig maçları arasında fark var hem Atınç ve Muhammet 21 yaşına gelene kadar düzgün lig tecrübesi olmadı yabancı liglerde bu yaşta ki futbolcular 50 maç baraşını geçmiş oluyorlar nerdeyse.

Birde Uefa Kadro kuralları neler altyapıdan kaç oyuncu olması gerektiği gibi?

Altyapıdan 4 oyuncu bulundurman gerekiyor. 4 tane de sende en az 3 yıldır oynayan oyuncu zorunluluğu var diye kalmış aklımda yalnız şöyle bir durum var.

Bu bir zorunluluk değil. Uefa ya bunu böyle yapacaksın ya da o adamın yeri boş kalacak diyor.

Yani 22 oyuncu bildireceğiz 4'ü altyapıdan olmak zorunda ise hiç altyapıdan oyuncun yoksa 18 oyuncu bildirip liste verebiliyorsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Atınç ersan franco oğuzhan kerim pektemek necip serdar motta ismail cenk tolga olcay hepsi çöp. töre karaktersiz ba yetersiz.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 12:29:25 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Çağrı

Atınç yaşı itibariyle Trde en kaliteli stoper değil mi? Hem Atınçı hem de onu isteyen takımı küçümseyen arkadaşlar Türkiyede 93lü ve atınçtan daha iyi bir stoper biliyorsa söylesin biz de öğrenelim.

http://www.transfermarkt.com.tr/ahmet-calik/profil/spieler/182395

Ahmet Çalık çok daha iyi komple bir stoper yakın zamanda büyüklerden birine yol alacaktır gelişimini sürdürürse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bi kaç kanalda fenerbahçenin bir kaç bankayla büyük bir kredi anlaşması yaparak bu transferleri yaptığı yapacağı söylendi.
boş ver kardeşim alsınlar sorun değil demekki paraları yok dedikleri gibi yöneticiler ceplerinden vermiyor
130 M € kredi çekmek o kadar kolay bir şey değil bir stad yaparsın o paraya o krediyi vermesi için bankanın
senden şırıngayla kan çekmesi lazım öyle bir borç onları bitirir o yüzdende transfer için böyle bir hamle yapmazlar.
yada aziz yıldırım gider ayak bir kurşun sıkar benden sonra gelen düşünsün der stadın isim hakkını verseler on yıl o krediyi ödeyemezler
geleceklerini ipotek altına alır  o borç  @Serhat Akkaya  renklilerin derdi bizim derdimiz değil beter olsunlar.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

http://www.transfermarkt.com.tr/ahmet-calik/profil/spieler/182395

Ahmet Çalık çok daha iyi komple bir stoper yakın zamanda büyüklerden birine yol alacaktır gelişimini sürdürürse.

Vazgeçtim forumdaki genel havaya ters düşmemeye karar verdim.  :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

Vazgeçtim forumdaki genel havaya ters düşmemeye karar verdim.  :ebebe:

Kardeşim uç olmaya gerek yok ki ben düşündüğümü yazıyorum :)

Takımda çok potansiyelli oyuncular da var arkasında durulması gereken ama hiç durulmaması gerekip satılması gerekenler de var.

Çünkü biz böyle hataları çok yaptık. Hemen büyüsüne kapılıp satmayalım etmeyelim diyip oyuncuları kaybettik.

Serdar Özkan 5 milyon euro teklifi reddettik adam bitti.

Serdar Kurtuluş Tigana zamanı 7 milyon euro teklif geldi reddettik al sağ bekte oynuyor işte.

O kadar fazla örnek var ki..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı o2bucak

Kardeşim uç olmaya gerek yok ki ben düşündüğümü yazıyorum :)

Takımda çok potansiyelli oyuncular da var arkasında durulması gereken ama hiç durulmaması gerekip satılması gerekenler de var.

Çünkü biz böyle hataları çok yaptık. Hemen büyüsüne kapılıp satmayalım etmeyelim diyip oyuncuları kaybettik.

Serdar Özkan 5 milyon euro teklifi reddettik adam bitti.

Serdar Kurtuluş Tigana zamanı 7 milyon euro teklif geldi reddettik al sağ bekte oynuyor işte.

O kadar fazla örnek var ki..

Bu konuda tamamen haklısında üstüne şu da var

Oyuncuda potansiyel görüyorsun ama bakmışsın lig boyu 4 maç anca 11 çıkabilmiş 3-5 tanede yedekten oyuna girmiş bu futbolcudan gelişim beklenemez bence.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Deniz efendi Tolga neden yolluyorsun ?

Çevrimdışı Çağrı

Ben bu transfer döneminde büyük para kaldırabilirsek milat olacağını düşünüyorum.

Ba, Atınç, Ersan 20 milyon euro bırakırsa bize bunun tadını alan yönetim bundan sonra bu konuda hata yapmayacaktır; umarım.

Artık alacağımız oyuncuda sadece yetenek değil 23 yaş altı ve Avrupa pasaportu olmasına da dikkat etmemiz gerek.

Anderletch'in bir felsefesi vardır. Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak kazandıysa çok uçuk teklif gelmedikçe adam satmazlar, sene sonu değerlenince satarlar.

Ama Şampiyonlar ligine gidemediyse o sene Uefa'dan alacağı gelir kadar oyuncu satar. 20 milyon euro civarı yani.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Atınç'ın satılıp satılmamasını düşünmek çok yanlış..

Eğer öyle bir teklif varsa Atıncın evini arabasını bir senelik yemek parasnıda kulubümüz karşılasın yollasın..

6 milyon euro..

Beşiktaş'ın eti ne budu ne ? Kaça oyuncu satacaksın. Bu ülkede ki en parlak yerli oyuncu Arda Turan 14 e gitti.

Atınç harika bir oyuncu olsa (ki asla değil ve olamazda çünkü belli) edeceği rakam 8 eder başka da etmez..

Hayal kurmanın anlamı yok

Gökhan Töre için 6 7 milyon euro verildiği yerlerde Atınç için verilen parayı ret etmek hiç bir akıllı yöneticinin yapacağı iş değildir.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı asi_kartal

Senol hoca eldekilerden maksimum verim alir da once elde bir oyuncu toplulugu olmali.3 senedir sag beki yok bu takimin.

Sag bek
Sag stoper
Sol stoper
Sol acik
Forvet (ba satilacaksa)
Kaleci (tolga satilmali)

Transferleri yapilmali.
hay agzina saglik 2 aydir bunu soyluyorum. Kemik kadro kurmadan varsayimlarla elde ki oyuncularin performansiyla yola cikiyoruz sonra ahlar vahlar. Bu takima kaleci, saglam takimi arkadan yonetecek konuskan bir stoper ve bekleri yenile ondan sonra bakalim yolumuza..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Ersandan başka adam satabileceğimizi zannetmiyorum.Satarsak bir de Ba yı satarız o da Çine değil EPL ye aldığımız fiyata gider eğer ben artık burada kalmam der ise.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Atınç'ın satılıp satılmamasını düşünmek çok yanlış..

Eğer öyle bir teklif varsa Atıncın evini arabasını bir senelik yemek parasnıda kulubümüz karşılasın yollasın..

6 milyon euro..

Beşiktaş'ın eti ne budu ne ? Kaça oyuncu satacaksın. Bu ülkede ki en parlak yerli oyuncu Arda Turan 14 e gitti.

Atınç harika bir oyuncu olsa (ki asla değil ve olamazda çünkü belli) edeceği rakam 8 eder başka da etmez..

Hayal kurmanın anlamı yok

Gökhan Töre için 6 7 milyon euro verildiği yerlerde Atınç için verilen parayı ret etmek hiç bir akıllı yöneticinin yapacağı iş değildir.
@Volkan Başaran BİZİMKİLER fUTBOL MANAGER Oynamaktan orada ne fiyat veriyorlarsa gerçek hayatta da veriyorlar bol keseden atıyorlar
Atınç yıldız etmeyin önce atınç kademe öğrensin atınç hızlı koşmayı öğrensin...! boy pos var ama para etmiyor  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atınç = 6

Ersan = 5

Töre = 12

Ba = 14

Pedro = 5

-------------------+

42 m euro

konusulan rakam bunlar , 120 milyon lira yapar

bunu sağlasın yönetim ben tüm sözlerimi geri alıp bir taraftar olarak tebrik etmeye Akatlara giderim .
bu rakamın yarısı bile büyük başarıdır. Kulübün sıcak paraya ihtiyacı var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."