2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914094 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

allah kadını yarattı Scarlett johansson  :biggrinking:

Jessica Alba'nın üstüne tanımam.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben aslında en çok oyun görüşüne hayran kaldım.

Olayı sadece topu iyi oyuna sokmak değil 2 saniye içinde boşluğu görüyor ve atıyor geometrisi harika kalecinin.

Zaten oyuna sokmadan kastım o. Boştaki adamı daha topu eline aldığı an farkediyor ve net isabet payı ile oynuyor. Düşünsenize, Şu topların Ne bileyim töreye, konoplyankaya babele ba ya vs atıldığını.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu ne scarlati jessicası, trt de yunus emre aşkın yolculuğu var onu izleyin, güzel iş. Biraz maneviyata yönelin şu mübarek günlerde. Sonra cuppa cuppa yapılır.  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Nani'ye haftalık 140 bin euro verecekmiş diyorlar  :bandit:

Edit : Maç başı parası dahil
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 02:59:39 Samet Ç ]

Çevrimdışı sosyalkartal

scarlet johanson hayırlı olsun  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

Fener Nani'ye haftalık 140 bin euro verecekmiş diyorlar  :bandit:

Edit : Maç başı parası dahil

Haftalık 70-75 olması lazım. 140 ın altından kalkamazlar ramos bile almıyor o paraları.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar hatunları bir kenara bırakıp futbola dönelim artık değil mi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Haftalık 70-75 olması lazım. 140 ın altından kalkamazlar ramos bile almıyor o paraları.
Bana da inandırıcı gelmedi de bir kaç kişi öyle yazmış. :D Ama bu adama yıllık bonus maç başı parasıydı falan 4.5-5 milyon bayılacaklar.

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar hatunları bir kenara bırakıp futbola dönelim artık değil mi :icool:
Jelena Karleuša da mı kurtarmaz :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Günay,Glen,X,Britos,Tosic,Atiba,Töre,Sosa,Tolgay,Konoplyanka,Ba

Seneye beklediğim 11 :)

Çevrimdışı JoseDemba

Jelena Karleuša da mı kurtarmaz :evillol:
Yvonne strahovski kurtarır  :bandit:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı atalay

İyi geceler yada Hayırlı sabahlar. 

:icool:

Çevrimdışı Türkay

Hem bağyan hem futbolcu. Alex Morgan  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Vodafone Arena'da derbi galibiyetlerinden sonra bu çalsın :D

! No longer available

Çevrimdışı TØLGA

fikret ormanın programı sonuna kadar izleyen varmı sonuna kadar önemli birşey söyledimi ben başladıktan 5 dk sonra kapadım sıkıldım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

real madrid sahaya çıkarken bu müzik çok etkileyici oluyor böyle bir şey bulmamız lazım
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Anıl

real madrid sahaya çıkarken bu müzik çok etkileyici oluyor böyle bir şey bulmamız lazım

Üstüne tanımam :icool:

! No longer available
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 03:28:20 Anıl ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler "Men dakka dukka" çok esaslı bir kaidedir :tabe:
Siz burda scarlett jessica diyosunuz ama gelecekte buluşcanız kişide ronaldo, brad, hatta justin diyor olabilir haberiniz olsun :eyes
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

kartal kükremesiyle çıkmak yeterli diye düşünüyorum
gollerde çalan varya o  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Beyler "Men dakka dukka" çok esaslı bir kaidedir :tabe:
Siz burda scarlett jessica diyosunuz ama gelecekte buluşcanız kişide ronaldo, brad, hatta justin diyor olabilir haberiniz olsun :eyes
uykun gelmiş senin uyu sen uyu  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kartal kükremesiyle çıkmak yeterli diye düşünüyorum
gollerde çalan varya o  :biggrinking:

Alın size şunun giriş bölümü yeter :super:

Benim de favorim budur. Hastasıyım ezelden beri :ok:

[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 03:32:19 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 23:58:44 MURAT ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Türkay

Sahaya çıkış bu olmalı  :bandit: 0:45 sonrası

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler