İbrahim Altınsay'ı ben çok severim yalnız böyle kusursuz gibi göstermek de anlamsız. Çok hatalı transferleri de oldu kulübe Altınsay'ın 2002'de ve 3 yıl önce.
Van Gaal yönetim yüzünden reddetmedi bizi. Ödemeleri zamanında yapabilir misiniz dedi adam bizimkiler de yalan söylemedi adama elimizden geleni yaparız dediler ve adam o zaman gelmem dedi durum bu.
Ragnick ise sağlık sebeplerinden ötürü reddetmişti o zaman.
Altınsay 60 yaşını geçti. Artık hizmet etmek istiyorsa gelmeli ama sabırlı da olmalı çekip gitmemeli. 70 yaşında mı geleceksin hizmete? Gel artık gel bir şekilde.
Dediklerine kısmen katılıyorum. Şöyleki;
Şunda çok haklısın:
Altınsay çok pasif kalıyor. En ufak zorlukta kaçıp gidiyor. Kendince haklı olabilir. Fakat biraz elini taşın altına koyması gerekiyor, bunu yapmıyor. Ama şunu düşünüyorum Altınsay akıllı,entellektüel, basiretli yani vizyon sahibi biridir. Fikret Ormanla olmayacağını o zamandan görmüş ve çekilmiş olabilir. Çünkü bu yönetimle birşey olmayacağı aşikar. İtiraf edeyim ben de çok umutluydum Fikret Orman'dan. Demirören'den sonra rüya gibi gelmişti sözleri. Ama, olmadı, olmayacağını da sonradan anladım. (2012 yılı falan)
Fakat şunda sana katılmıyorum. Altınsay hata yapmış olabilir, hiç kimse kusursuz değildir.
Ama İbrahim Altınsay'ın yapacağı hatayı, Fikret Orman yada başka birinin yapacağı her hamleye tercih ederim. Çünkü onun yapacağı hamleler bu riski almaya değer. Varsın hatayı altınsay yapsın. Emin olun F.Ormanın yapacaklarından çok daha iyi olacaktır.