2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12917765 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Bu haberler yalan olmazsa gerçekten vurgun yapıcaz gibi.
Ersan 5
Atınç 6
Demba Ba 14..Buradan zaten 25M avro para geliyor.
Töre 12
Ozi 5
Sosa 5
Pedro 5-6
Frei 3.5...
Pektemek-Motta-Miloseviç 1er milyona yollansa zaten 55-60M avro para yapıyor.Bakkal hesabı oldu ama oluruda var.
Paranın %60 30-35M'u transfere harcansa zaten parayı iyi kullanırsak aynı ayar kadro yapılabilir.
sosaya kim 5 milyon veriyor?? :D estudientes ise onlardan çıkmaz o para  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mbokani'yi izledim. Gelirse Demba Ba'dan daha çok gol atar benden söylemesi :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat

İbrahim Altınsay şöyle iyi böyle iyi diyorsunuz ama getirdiği oyunculara çöp diyorsunuz.nasıl bir çelişki.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

sosaya kim 5 milyon veriyor?? :D estudientes ise onlardan çıkmaz o para  :biggrinking:

Veron amca başkan olmuş kirli çıkıdır o Manchester United'tan yüzyılın vurgununu yapmıştı  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı asi_kartal

Biz de seni anlamadık :olmaz

Her şey açık ve net yapılması gereken transferler belli neyi niçin tartışıyoruz ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Strand Jack

Çevrimdışı atalay

Bu arada Firmino, Liverpool'a gitti.

Kono, için güçlü adaydı Liverpool, artık ihtimal yok gibi.

Sevilla, Kakuta'yı aldı; Vitolo ve Reyes de var.

Lazio, o paraları veremez.

Geriye Stoke, Tottenham ve biz kalıyoruz.

Oyuncu gelirim diyor; ama haklı EPL'de.

En fazla parayı da biz veriyoruz.

İbrahim Altınsay'ı ben çok severim yalnız böyle kusursuz gibi göstermek de anlamsız. Çok hatalı transferleri de oldu kulübe Altınsay'ın 2002'de ve 3 yıl önce.

Van Gaal yönetim yüzünden reddetmedi bizi. Ödemeleri zamanında yapabilir misiniz dedi adam bizimkiler de yalan söylemedi adama elimizden geleni yaparız dediler ve adam o zaman gelmem dedi durum bu.

Ragnick ise sağlık sebeplerinden ötürü reddetmişti o zaman.

Altınsay 60 yaşını geçti. Artık hizmet etmek istiyorsa gelmeli ama sabırlı da olmalı çekip gitmemeli. 70 yaşında mı geleceksin hizmete? Gel artık gel bir şekilde.

Dediklerine kısmen katılıyorum. Şöyleki;

Şunda çok haklısın:
Altınsay çok pasif kalıyor. En ufak zorlukta kaçıp gidiyor. Kendince haklı olabilir. Fakat biraz elini taşın altına koyması gerekiyor, bunu yapmıyor. Ama şunu düşünüyorum Altınsay akıllı,entellektüel, basiretli yani vizyon sahibi biridir. Fikret Ormanla olmayacağını o zamandan görmüş ve çekilmiş olabilir. Çünkü bu yönetimle birşey olmayacağı aşikar. İtiraf edeyim ben de çok umutluydum Fikret Orman'dan. Demirören'den sonra rüya gibi gelmişti sözleri. Ama, olmadı, olmayacağını da sonradan anladım. (2012 yılı falan)

Fakat şunda sana katılmıyorum. Altınsay hata yapmış olabilir, hiç kimse kusursuz değildir.
Ama İbrahim Altınsay'ın yapacağı hatayı, Fikret Orman yada başka birinin yapacağı her hamleye tercih ederim. Çünkü onun yapacağı hamleler bu riski almaya değer. Varsın hatayı altınsay yapsın. Emin olun F.Ormanın yapacaklarından çok daha iyi olacaktır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben gideyimde Beşiktaş-Liverpool maçının başlığına bakayım tam da o elediğimiz anda yazılanlara :naughty: :D

edit:başlık uçmuş :bawling: :bawling:
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 00:46:52 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Veron amca başkan olmuş kirli çıkıdır o Manchester United'tan yüzyılın vurgununu yapmıştı  :D
valla bilmiyorum sıfırdan takım mı kuracaz arkadaş bu ne böyle
sampiyon olan basketbol takımımız gibi herkesimi istiyolar abiiiiiiiiiiiii  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tottenham da verir sanki yani bizden biraz az versede Tottenhamı tercih eder diye düşünüyorum

Çevrimdışı Çağrı

Firmino'yu sola almadılar ki.

İkinci forvet oynayacak Suarez gibi.

Konoyplanka ihtimalini bilmiyorum da Sterling'i yarın satsınlar hemen alırlar Ukraynalıyı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Çok büyük satış yapılsa seneye 10 gol atan oyuncunu   daha rahat satarsın. Transfer pazarında tanındıkça gerisi gelir. Biraz da kazanan taraf olmak lazım.

Çevrimdışı sosyalkartal

konoplyanka bize gelecek diyorum hala ya efsane olurum yada oktay derelioğlu  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı atalay

Firmino'yu sola almadılar ki.

İkinci forvet oynayacak Suarez gibi.

Konoyplanka ihtimalini bilmiyorum da Sterling'i yarın satsınlar hemen alırlar Ukraynalıyı.

Sol kanatta oynar. Kanat/Forvet. Coutinho, santrafor arkası.

Çevrimdışı Çağrı

Ama İbrahim Altınsay'ın yapacağı hatayı, Fikret Orman yada başka birinin yapacağı her hamleye tercih ederim. Çünkü onun yapacağı hamleler bu riski almaya değer. Varsın hatayı altınsay yapsın. Emin olun F.Ormanın yapacaklarından çok daha iyi olacaktır.

Kesinlikle katılıyorum.

Sezer,Eneramo gibi bir transfer asla görmeyiz.

Hata olursa genç oyuncu üzerinden, potansiyelini iyi okuyamadığı için olur olacaksa ki bu fazlasıyla makuldur gözümde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

Kardesler oyuncularamiza  bole teklifler geliyorken acikcasi aklima baskanin 3 yil onceki aciklamalari geliyor yanlisim varsa duzeltirsiniz baskan surekli oyuncu alan deyil satan olmak istiyoruz ve son yillarda transfer politikasi gencler uzerinden oldu tore tolgay frei milo franco olcay oguzhan tosun gunay alt yapidan atinc sirada eslem var ve bu oyuncularin coguna iyi teklifler geliyor demekki bu konuda basarili olabilmis secilirken bi sozude vardi baskanin 3yil bizden pek bisey beklemeyin stadimizla birlikte besiktas yeniden yukselise gececektir ve alt yapi ve tesisler konusunda atilimlar yapacaz onlarda yapiliyor  sonuc olarak soylemler ve icraatlarda suana kadar bi basarisizlik yok gibi  :bandit: :money:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kesinlikle katılıyorum.

Hata olursa genç oyuncu üzerinden, potansiyelini iyi okuyamadığı için olur olacaksa ki bu fazlasıyla makuldur gözümde.

Abi Atınç'a ne diyosun gider mi?

Çevrimiçi murat

Kesinlikle katılıyorum.

@Çağrı az önce birşey yazdım.altınsay çok iyi vs diyorsunuz ama getirdiği oyunculara çöp deniyor.bu bir çelişki değilmi.

Çevrimdışı Çağrı

Sol kanatta oynar. Kanat/Forvet. Coutinho, santrafor arkası.

Sanmıyorum ben zaten orada oynadığında rakamları çok düşük kaldı Bundesliga'da.

Bu adam yeni Rivaldo. Tarz o yani. Sola atarsan öldürürsün atmayacaktır da zaten Suarez gittiği için döndü bu sisteme Liverpool şimdi eskiye geri döneceklerdir.

Sağda Sterling çift forvet Sturridge ve Firmino.

Sola kaçan devamlı Coutinho olacaktır hücumda. Savunma pozisyonu alırkense Sturridge. Böyleydi en azından 2  yıl önce.

Sol açıkken 4 gol 3 asist 2. forvetken inanılmaz tabel yaptı Firmino. Zamanında Carlos Eduardo heba oldu bundan baya bir şeyler olacak diye tahmin ediyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Hachim Mastour haberi doğru ise hiç düşünmesinler.

Müthiş potansiyel.

Açıkçası nasıl böyle bir haber yapmışlar; şaşırdım.

edit: Bu haberi gerçek dışı buluyorum lakin haberi yapan Türk medyası değil.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı az önce birşey yazdım.altınsay çok iyi vs diyorsunuz ama getirdiği oyunculara çöp deniyor.bu bir çelişki değilmi.

@MURAT Abi getirdiği oyunculara çöp demedim ben kim demişse de yanlış konuşmuş.

Ben hatalı transferleri de oldu kusursuz değil dedim yani tek çare oymuş ilahmış gibi davranmaya gerek yok.

Ama mevcut yönetimdeki tüm yöneticileri alt alta koyar toplar 3 ile çarpar futbol üzerine vizyonuyla o farklı konu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli