2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922523 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fr1xsivE

Cine5 te 90+3 programı var izlemek isteyenler digiturk kanal 60
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimiçi murat

abi ersan değil çine aya gitse piyasası 5 milyon € etmez  :evillol: :evillol:
semih kaya 8.5 milyon ediyorsa kjaer 7.6 ediyorda ersana çinden gelen teklif gayet normal.yeterki verecek biri olsun.bizde adanadan az paraya almamıştık.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ahahaha hayirdir abi gaza gelmis goruyorum seni fren tutmuyor :) sen demiyor muydun yapamazlar edemezler bence o dediklerin utopik

Yahu ben hala iddialıyım satılamayacakları konusunda ama artık oyuncu satabilir hale gelmemiz gerektiğinide biliyorum.

Yapılamaz edilemez diyorsunuz, fenerde de şuan 1 tane stoper kaldı, bruno
Yanına kjaer aldılar. 1 isim daha alacaklar maicon ve bence bir tanede potansiyel alacaklardır.

Bizim için ismi geçmiyormu bu britosun zambranonun. Alınabilir oyuncular olduklarını düşünüyorum, hele hele paralandıktan sonra.

Çevrimdışı TØLGA

Trt'nin resmi sitesinde var  :)
fikret başkanım iki vaaz versin bakalım  dinliyelim :D
parasızlıktan transfer yapamıyoruz dua ile yaparız belki
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

a spor kesin anlaşma sağlandı diyor ersan için valla ciddi ciddi gitti adam :icool:
transfermarkt bile onaylamış  :ishock:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Atınç'a söylenen paralar doğruysa direkt satılması lazım hem bizim için hem de oyuncu için çok iyi olur :)

Savunmanın ortasında radikal bir değişiklik yapma şansımız doğmuş olur aynı zamanda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

transfermarkt bile onaylamış  :ishock:
yarın resmi açıklama gelebilir bu transfer için büyük iş yaptılar tabi il bi açıklama gelsin resmi o zaman  tebrikler yönetime ve ersana
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Atınca o paranın verildiğine ihtimal dahi vermiyorum ama eğer doğruysa atınc + ersan =11 milyon € yapıyor ki bu paraya ne adamlar gelir bee  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Atınç'a söylenen paralar doğruysa direkt satılması lazım hem bizim için hem de oyuncu için çok iyi olur :)

Savunmanın ortasında radikal bir değişiklik yapma şansımız doğmuş olur aynı zamanda.
atınç ersan muhtemelen pedroda gitti diyelim :D stopere 4 tane transfer lazım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

a spor kesin anlaşma sağlandı diyor ersan için valla ciddi ciddi gitti adam :icool:

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Efe

atınç ersan muhtemelen pedroda gitti diyelim :D stopere 4 tane transfer lazım  :biggrinking:
pedro ve miloseviç gitmez yine atınçta gitmez giderse o paraya büyük iş yapar yönetim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Miloseviç var 2 bonservisli 1 tane de kiralık stoper alınabilir :icool:

Çevrimdışı TØLGA

yarın resmi açıklama gelebilir bu transfer için büyük iş yaptılar tabi il bi açıklama gelsin resmi o zaman  tebrikler yönetime ve ersana
büyük iş değil aslında abi ben yönetimin bir payı olduğunu düşünmüyorum belki parayı onlar belirlemiştir o kadar
çin ligi için biçilmiş kaftan ersan avustralya pasaportuda var rüzgar sağnak yazmış kısmet diye  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fr1xsivE

Yahu ben hala iddialıyım satılamayacakları konusunda ama artık oyuncu satabilir hale gelmemiz gerektiğinide biliyorum.

Yapılamaz edilemez diyorsunuz, fenerde de şuan 1 tane stoper kaldı, bruno
Yanına kjaer aldılar. 1 isim daha alacaklar maicon ve bence bir tanede potansiyel alacaklardır.

Bizim için ismi geçmiyormu bu britosun zambranonun. Alınabilir oyuncular olduklarını düşünüyorum, hele hele paralandıktan sonra.

Fenerde 4 stoper var suan
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimiçi murat

miloseviç duruyor ama onada bir teklif geldi diye duymuştum.

Çevrimdışı Kutay

atınç,ersan büyük ihtimal gitti eğer  pedro da  giderse bir tek milosevic kalacak şaka gibi sivokta gitti neredeyse bütün stoperlerimiz gitmiş olacak
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Efe

büyük iş değil aslında abi ben yönetimin bir payı olduğunu düşünmüyorum belki parayı onlar belirlemiştir o kadar
çin ligi için biçilmiş kaftan ersan avustralya pasaportuda var rüzgar sağnak yazmış kısmet diye  :biggrinking:
sana göre zaten yönetim hiç bişey yapmıyor zaten futbolcu gitmiş anlaşmış bjk yada 5 milyoncuk verirsiniz demiz öyle kolay mı işler bakkal mı yönetiyorsun @Tolga  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Miloseviç var 2 bonservisli 1 tane de kiralık stoper alınabilir :icool:
Yani sözleşmesi sona eren Britos alınıp yanına çok kaliteli bir stoper alınabilir.

Bir de Abdoulaye Ba gibi kiralık bir oyuncu alınsa tamamdır :super:

Çevrimdışı TØLGA

miloseviç duruyor ama onada bir teklif geldi diye duymuştum.
:evillol: :evillol:
oda giderse stoper kalmıyor toroman bırakmasamıydı keşke yaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

diyanet tvyi açtım fikret orman hoca kaçta çıkacak  :D
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi murat

yıldırım demiröreni tebrik et istersen tolga galiba onun döneminde alınmıştı.satanı tebrik edemiyorsan bari alanı tebrik et.

Çevrimdışı Deniz

atınç,ersan büyük ihtimal gitti eğer  pedro da  giderse bir tek milosevic kalacak şaka gibi sivokta gitti neredeyse bütün stoperlerimiz gitmiş olacak
İyi de takımın en kötü bölgesi zaten savunması.Bunları parayla satabiliyorsak ne mutlu bize yerleri her türlü dolar..

Çevrimdışı TØLGA

sana göre zaten yönetim hiç bişey yapmıyor zaten futbolcu gitmiş anlaşmış bjk yada 5 milyoncuk verirsiniz demiz öyle kolay mı işler bakkal mı yönetiyorsun @Tolga  :bandit:
giderse tebrik ederiz büyük iş okadarda değil pek rol oynadıklarını düşünmüyorum bu transferde ama iyi başarı :D
yeri geldimi hakkını veriyoruz abi hakkımızı yeme  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kutay

ersan ve atınçtan gelecek parayla skrtel gelse efsane olur hiç ihtimal yok mu acaba  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı muhalefet

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  2 dk.2 dakika önce
Ersan Çin'e gitmek istemiyormuş yönetim de kadro dışı bırakmakla tehdit etmiş. Iş inada binecek sanırım.

Geçmiş olsun.