2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921126 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Yalan haber 2. lig takımının 6 milyonu olsa atınca mı verir.ismaile de 7 milyon dolar teklif var yalanını attılar bugün  :evillol:
teklif gerçekmiş.redbul salzburgun inorganik bağı varmış bütçeleri 30 milyon muş.tabi yönetim sallıyor haberine inanmak daha kolay.oğuzhana italyadan teklif varmış.şenol güneş bırakmıyormuş doğruda yapıyor.yönetim çok iyi isimlerle temas halindeymiş.iki ayaklarını bir pabuca sokturmayalım adamların.

Çevrimdışı Deniz

ersanı 5 e okutabilirsek ne kazık atmış oluruz bee  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Herkese teklif gelir İsmail'e gelmez kim teklif yapmış haber var diyordunuz. :D

Çevrimdışı Renton

transfermarkt ersanın satışını gerçekleştirmiş 4.5 mil euroya bu da vikipedi gibi herkesin değiştirdiği bişey değil demi la 
5 milyon yaziyor
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; tecrübeli futbolcunun bu teklife yanıtını yarın vereceği ve bu transferin olumlu ya da olumsuz bir şekilde sonuçlanacağı bilgisine ulaşıldı.

Teklifi kabul etmesi halinde kısa süre içinde Çin'e gidecek olan Demba Ba, yeni takımının formasını giymeye başlayacak.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yalnız haberler doğruysa, bu hafta içi 3 futbolcu satışından 25 milyon euro kazanabiliriz. Pedroyuda katarsak 30 milyon euro demek bu. aman allahım.  :ishock:

Çevrimdışı talha

Takım çıldırdı arkadaş. Bildiğin son 8 yılın patlamasını yapıyoruz. Lan bunları 3 sene önce yapsaydık şuan kral durumdaydık.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Durun hemen gaza gelmeyin önce bir satalım  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

İnşallah olur satışlar olur ama elimize yüzümüze bulaşmaz. O kadar parayı görüp sıvayadabiliriz. Akıllı hamleler olursa ilk ikide oluruz.

Çevrimdışı asi_kartal

Bu takımı yönetenleri gerçekten anlamıyorum. Resmen başı kesilmiş tavuk gibiyiz kimin ne yaptıgı belli değil böle amatörce takım mı yönetilir  :alala:

Geçen seneden belli kardeşim bu takımın neye ihtiyaç duyduğu ;

1- Kaleci
2- Sağlam tecrübeli takımı arkadan yönetebilecek bir Stoper
3- Sağ bek
4- Sol bek

Bunlardan sonra olabiliyorsa atiba nın mevkisine daha hırslı pozitiv bir ortasaha.

Neden bu kadar kasılıyor anlamış değilim. Tartışılacak bir şeyde yok ki geçen sene gördük neden şampiyonlugu verdiğimizi neden avrupada turu geçemediğimizi göz var nizam var maceramı arıyolar anlamadım valla.

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı JoseDemba

@Efsanespors  24 sn.24 saniye önce
SON DAKİKA: Liverpool, Roberto Firmino'nun transferi konusunda Hoffenheim ile anlaştı! Gelsin Konop Cisse Vlaar Zambrano Glen/Nyom  :ishock: transfer konusunda umutlandım birden  :super:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Renton

Yalnız haberler doğruysa, bu hafta içi 3 futbolcu satışından 25 milyon euro kazanabiliriz. Pedroyuda katarsak 30 milyon euro demek bu. aman allahım.  :ishock:
3 stoperi birden satmazlar satamazlar ki elinde milosevic kalıyor yerine adam gibi birini alip almayacagin mechul 1 tanesini satarlar.

Çevrimiçi Samet Ç

SON DAKİKA: Liverpool, Roberto Firmino'nun transferi konusunda Hoffenheim ile anlaştı! Gelsin Konop Cisse Vlaar Zambrano Glen/Nyom  :ishock: transfer konusunda umutlandım birden  :super:
Liverpool'un ilk kez yaptığı bir transferi tebrik ediyorum. Firmino iyi oyuncudur.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

3 stoperi birden satmazlar satamazlar ki elinde milosevic kalıyor yerine adam gibi birini alip almayacagin mechul 1 tanesini satarlar.
İkisini satarlar.

Çevrimiçi murat

ersanı 5 e okutabilirsek ne kazık atmış oluruz bee  :bandit: :bandit:
niye kazık olsun adamlar demba baya 14 milyon euro vermeye razılar.adamlarda piyasa normalin yüzde 50 fazlası.ersan ayarında avrupadan buraya getirmek için vereceğiniz para beşiktaş ise 3 civarı fenerbahçe ise 7 milyon.bizim taraftarı anlamak zor gökhan töreyi 10 milyona oğuzu 3-4 e vermeye olcayı bedavaya göndermeye hazır.getirmeye çalışın bakalım bonservisli bu kalibrede adamları kaça geliyorlar veya geliyorlarmı? 1.5 milyon euroya oynayan bu adamları beğenmiyorsunuz 2.5 ten aşağı bu etkide adamları getiremezsiniz.

Çevrimdışı TØLGA

izleriz diyordukta diyanet tv bile digitürkteymiş :D :D
internetten yayın buluruz inşallah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Liverpool taraftari olsaydim artik deli olurdum genc oyunculara paralari bayilmaktan olmayacagini anlayamadilar bizim icinse saydiklarindan 3 tanesi gelsin kafaya direk

Çevrimdışı talha

2.Lig takımı gözüyle baktım ama tkaıma hiç bakmamıştım.

RALF RANGNICK beyler bu isme dikkat edin bu adam boşa gitmez. Ayrıca bu adam bir ismi istiyorsa o isim de boş değildir.  :busted_cop: Seneye bunlar kesinlikle Bundesliga'ya çıkarlar. Atınç biraz akıllıysa bu adamın peşinden gider. Bu adam boş adamı kolay kolay seçmez.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

izleriz diyordukta diyanet tv bile digitürkteymiş :D :D
internetten yayın buluruz inşallah
Trt'nin resmi sitesinde var  :)

Çevrimdışı Deniz

niye kazık olsun adamlar demba baya 14 milyon euro vermeye razılar.adamlarda piyasa normalin yüzde 50 fazlası.ersan ayarında avrupadan buraya getirmek için vereceğiniz para beşiktaş ise 3 civarı fenerbahçe ise 7 milyon.bizim taraftarı anlamak zor gökhan töreyi 10 milyona oğuzu 3-4 e vermeye olcayı bedavaya göndermeye hazır.getirmeye çalışın bakalım bonservisli bu kalibrede adamları kaça geliyorlar veya geliyorlarmı? 1.5 milyon euroya oynayan bu adamları beğenmiyorsunuz 2.5 ten aşağı bu etkide adamları getiremezsiniz.
abi ersan değil çine aya gitse piyasası 5 milyon € etmez  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Alayını satarlar alayını.. Hepsinin toplamı 16-17 milyon euro ediyor, nereye satmıyorlar. 2 free 1 bonservisli adam alırlar, bonservisli adam potansiyel isim olabilir ilerde satılabilecek yine.

Misal zambrano-Britos Yanına 3-4 milyon bonservisli iyi izlenmiş bir gelecek vaad eden isim.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Atınca 6m€ veren varsa tereddüt etmek hata olur.
Al şu paranın yarısını altyapıya harca 10 tane atınç çıkar.

Çevrimdışı Renton

2.Lig takımı gözüyle baktım ama tkaıma hiç bakmamıştım.

RALF RANGNICK beyler bu isme dikkat edin bu adam boşa gitmez. Ayrıca bu adam bir ismi istiyorsa o isim de boş değildir.  :busted_cop: Seneye bunlar kesinlikle Bundesliga'ya çıkarlar. Atınç biraz akıllıysa bu adamın peşinden gider. Bu adam boş adamı kolay kolay seçmez.  :tabe:
Bu adami fm sayesinde ogrendim futbol direktoru ariyordum girdim baktim ozelliklerinin hepsi top seviye adamin sonra arastirdim ettim adam anliyor bu isten

Çevrimdışı Efe

a spor kesin anlaşma sağlandı diyor ersan için valla ciddi ciddi gitti adam :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Renton

Alayını satarlar alayını.. Hepsinin toplamı 16-17 milyon euro ediyor, nereye satmıyorlar. 2 free 1 bonservisli adam alırlar, bonservisli adam potansiyel isim olabilir ilerde satılabilecek yine.

Misal zambrano-Britos Yanına 3-4 milyon bonservisli iyi izlenmiş bir gelecek vaad eden isim.
Ahahaha hayirdir abi gaza gelmis goruyorum seni fren tutmuyor :) sen demiyor muydun yapamazlar edemezler bence o dediklerin utopik