Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serdar Sarıdağ Başkan büyük bir isimle uğraşıyor gelirse Türkiye sallanır dedi Hakan Gündoğar da söylemişti kim olaki
Dzeko, Soldado, Balotelli vesaire bunları 3 büyüklere yazanlara gülüyorum.Minumum 10-15 milyon bonservisleri, yıllık 4 milyon euro asgari maliyetleri ve piyasaları var.Bu arada Balotelli'yi bir takım neden ister?
Demba giderse Mbokani yeter. Dzeko falan uçmayalım
Bence Agger de hayalden öteye gitmez adam ülkesine dönmek için Liverpoolu bıraktı diye biliyorum bize geleceğini zannetmiyorum . yani sorun parası olmaz bence Agger gelmeyi kabul etmez Keşke gelse.
Antalyasporun Eto'o masrafları tamamiyle 3 tane iş adamının cebinden çıkacak. Koskoca Beşiktaş'ın yönetimi 2 tane iş adamı bulamıyorsa yazıklar olsun
Ertem Şener @_ertemsener 2 dk.2 dakika önce1 saat sonra bu gece 24:00'da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman TRT Diyanet'te " Sabah Ola Hayrola " Programında konuk olacak ..bekleriz efendim
Telefonla bağlanabiliyor muyuz soru sormak için ?
yayın başlasın bakarız
La ben bunu espri sanıyodum
yok oğlum boşuna mı dedikFİKRET ORMAN: sabah ola tranfer ola diye ramazanın kalan günlerinde bjk tvde bu program
balotelli uçuk değil dzeko gibi bonservisi şu an 8 mil euro civarında pazarlık yapılıyor zaten ben gelmesini istiyorum
Balotelli'nin kendisi uçuk fiyatının uçuk olup olmaması önemli değil.