2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920641 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Balotelli'yi sevmiyorum.
Futbolunuda,tavırlarınıda sevmiyorum adamın.
Gelirse ki sanmıyorum beni mutlu edecek tek şey şu fenere falan yapacağı atar.
Bu arada yeni gördüm biri bilgilendirir mi şaka maka ersan'ı 5m'e çine mi gönderdik  :alala:
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 22:43:13 Jukebox ]

Çevrimdışı Hamahakki

Serdar Sarıdağ Başkan büyük bir isimle uğraşıyor gelirse Türkiye sallanır dedi Hakan Gündoğar da söylemişti kim olaki

Edin dzeko zannetmiyorum adamın zaten bonservisi 24m €
Ya aslında negredo boşta değil mi şu an ben mi yanlış biliyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dzeko, Soldado, Balotelli vesaire bunları 3 büyüklere yazanlara gülüyorum.

Minumum 10-15 milyon bonservisleri, yıllık 4 milyon euro asgari maliyetleri ve piyasaları var.

Bu arada Balotelli'yi bir takım neden ister?  :kop:

Bence Agger de hayalden öteye gitmez  adam  ülkesine dönmek için Liverpoolu bıraktı diye  biliyorum bize geleceğini zannetmiyorum . yani sorun parası olmaz bence  Agger gelmeyi kabul etmez  Keşke gelse.

Çevrimiçi Samet Ç

Demba giderse Mbokani yeter. Dzeko falan uçmayalım :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı muhalefet

Antalyasporun Eto'o masrafları tamamiyle 3 tane iş adamının cebinden çıkacak. Koskoca Beşiktaş'ın yönetimi 2 tane iş adamı bulamıyorsa yazıklar olsun

Çevrimdışı atalay

Bence Agger de hayalden öteye gitmez  adam  ülkesine dönmek için Liverpoolu bıraktı diye  biliyorum bize geleceğini zannetmiyorum . yani sorun parası olmaz bence  Agger gelmeyi kabul etmez  Keşke gelse.

Agger mevzusu karışık. 3 yıl önce Barca istiyordu. Liverpool satmadı; gözden düştü. Duygusal bir tercih yaptı, Brondby'e döndü.

Yeniden üst düzey bir rekabet istiyor ise biz ya da başka bir Avrupa takımına gidebilir.

2 yıllık kontrat yaptı; kaldı 1 yılı. Yüksek maliyeti yok.

Çevrimdışı Anıl

Antalyasporun Eto'o masrafları tamamiyle 3 tane iş adamının cebinden çıkacak. Koskoca Beşiktaş'ın yönetimi 2 tane iş adamı bulamıyorsa yazıklar olsun
Zaten normali iş adamıyla transfer yapmamak. Anormal olan Antalyaspor onlar eleştirilmeli.

Çevrimdışı TØLGA

Ertem Şener ‏@_ertemsener  2 dk.2 dakika önce
1 saat sonra bu gece 24:00'da  Beşiktaş Başkanı Fikret Orman TRT Diyanet'te " Sabah Ola Hayrola " Programında konuk olacak ..
bekleriz efendim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

1 saat sonra bu gece 24:00'da  Beşiktaş Başkanı Fikret Orman TRT Diyanet'te " Sabah Ola Hayrola " Programında konuk olacak ..
Telefonla bağlanabiliyor muyuz soru sormak için ? :D

Çevrimdışı TØLGA

Telefonla bağlanabiliyor muyuz soru sormak için ? :D
yayın başlasın bakarız  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  7 sn.7 saniye önce
Başakşehir de Epureanu'nun Milli Takımda ön ön çapraz bağları kopmuş.

oooo severdim yazık olmuş
geçmiş olsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

La ben bunu espri sanıyodum :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Subliminal bir mesaj olabilir.  :eyes

Sabah KAP mı var yoksa ?  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

La ben bunu espri sanıyodum :kop: :kop:
yok oğlum boşuna mı dedik
FİKRET ORMAN: sabah ola tranfer ola diye 
ramazanın kalan günlerinde bjk tvde bu program  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yok oğlum boşuna mı dedik
FİKRET ORMAN: sabah ola tranfer ola diye 
ramazanın kalan günlerinde bjk tvde bu program  :biggrinking:

:lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

balotelli uçuk değil dzeko gibi bonservisi şu an 8 mil euro civarında pazarlık yapılıyor zaten ben gelmesini istiyorum
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

Şaka sandım yeminle.. gerçekmiş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

balotelli uçuk değil dzeko gibi bonservisi şu an 8 mil euro civarında pazarlık yapılıyor zaten ben gelmesini istiyorum
Balotelli'nin kendisi uçuk fiyatının uçuk olup olmaması önemli değil. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Balotelli'nin kendisi uçuk fiyatının uçuk olup olmaması önemli değil. :)
:tabe: :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Balotelli gelirse ikinci tombala vakasını tekrar yaşarız verdiğimiz para da boşa gider. :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Bilal Selcuk
Yasin ____Sneijder__ Güray
Burak

Ne kadro kurmuslar ama. Nazar degmesin :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Balotelli iyi bir Golcü olmamasına rağmen kariyeri boyunca hep büyük takımlarda oynadı , İnter , Milan , M.City , Liverpool
Bu takımlar Balotellide ne gorduler cidden anlamıyorum :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık