2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935092 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Fener seneri acikladi gecmis olsun bu da gitti.
benim içimmi fesat banamı öyle gelio basın toplantısı sırasında açıklanması manidar değilmi??  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Çok fazla belirsizlik var ve her an kıyamet kopacakmış gibi bir ortam var.

Kulübüne geleceğini iyi görmüyorum maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim anlamadığım; Erdal Torunoğulları da görevi bıraktıysa transferleri kim yapacak :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Şener bizde olsa sağ kanat kevgire dönerdi,benim için bir bekde defans öncelikdir 4-4-2 de.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Benim anlamadığım; Erdal Torunoğulları da görevi bıraktıysa transferleri kim yapacak :alala: :alala:
göreve hazırım başkanım  :naughty: :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca  :D

Çevrimdışı ensdndr

şenol güneş
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ahmetx

göreve hazırım başkanım  :naughty: :naughty:
sportif direktör olacak Gökhan Keskin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Strand Jack

Transfer beklemeye lüzum yok herkes çizmesini giysin beyler.Nede olsa şantiyede işler varmış  :kop: :s20:

Çevrimdışı TØLGA

Çok fazla belirsizlik var ve her an kıyamet kopacakmış gibi bir ortam var.

Kulübüne geleceğini iyi görmüyorum maalesef.
bugün ile beraber eşbaşkanlık dönemi başlamıştır Beşiktaş'da
seneye seçimde de karşısına çıkıp aday olabilir ahmet nur çebi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kartal43

Bu kadar belirsizlik içinde transferler nokta atışı yapılacak,stad açılacak üstüne şampiyon olunacak.Ütopyadan öteye gitmez bu düşünce kusura bakmasınlar.

Çevrimdışı JoseDemba

İyi olmadı bence bu zaten ne iyi gidiyoki  :bawling:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı MumbLe

Belki de üstü kapalı "transfer olmayacak" mesajı veriyorlardır  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Bundan sonra ne oyuncu satılır ne de oyuncu alınır. Adam alırlarsa da çöp olur zaten.  :)

Çevrimdışı ahmetx

şaka gibi Şenere 5 milyon verdiler bu fener gerçekten enayi.

Çevrimdışı Tolga

bugün ile beraber eşbaşkanlık dönemi başlamıştır Beşiktaş'da
seneye seçimde de karşısına çıkıp aday olabilir ahmet nur çebi
ANÇ aday olacak gibi bir hava sezdim ben de.

Çevrimdışı TØLGA

bu akşam sahur programını merakla bekliyorum fikret ormanda ahmet nur çebiye gider yapar belki  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav açın açın izdivaçı açın..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Senol gunes takimi mi kursun transfer mi yapsin maclara mi ciksin bu ne bicim karar?

Resmen birbirlerine düştüler hodri meydan diyerek ellerini futboldan cektiler.

Basarisizlik olursa da orada suç atilacak bir hoca var zaten sorumlusu senol güneş derler olur biter.

Tunelin sonu karanlik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Nartallo

Altınsay'ı gönder, Özen'i gönder, ondan sonra futbol şubesini kapatıyoruz, profesyonel yapıya geçiyoruz bilmem ne...

Çocuk kandırıyor arkadaşlar...

Çevrimiçi Samet Ç

şaka gibi Şenere 5 milyon verdiler bu fener gerçekten enayi.
1.7 milyon euro verdiler enayi falan da değiller. Sen de gidersin Nyom'a 2 verirsin.

Çevrimdışı Jukebox

Gelecek pek hayırlı değil gibi böylece tüm suçu da Şenol hocaya da attılar .
Futbol her şeyiyle Şenol hocaya kaldı.
Transferler de dahil..  :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

bu akşam sahur programını merakla bekliyorum fikret ormanda ahmet nur çebiye gider yapar belki  :evillol: :evillol:
Numara falan verirlerse soru sormak için arayacağım :D

Çevrimdışı ahmetx

Anlaşılan Başkan Çebinin işine çok karışmış futbolcu ve td transferlerinde oda istifayı bastı ve sizde bende bu işin içinden çıkalım bu işi profesyonellere bırakalım demiş.

Çevrimdışı Tolga

1.7 milyon euro verdiler enayi falan da değiller. Sen de gidersin Nyom'a 2 verirsin.
Şimdi ben diyecektim.

Şener 1.7 m euro biz de gideriz Rajtoral'a ya da Nyom'a 2-2.5 arası maaş veririz.