2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934922 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Bu Ochoa'yı istemeyen bir ben mi varım ? Güzel,akrobatik harika kurtarışları var ama saatli bomba herif , her an her şeyi yapabilir canımızı çok yakar.
Çoğunluk istemiyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

1011 sayfa 25,253 yorum elde var Tosiç  :hiho:

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 11:48:05 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Rajtoral FB-Plzen eşleşmesinde çok iyi bir etki yaratmıştı. Bu sene Çek Liginde şampiyon oldular. Ofansa katkısı istatistiklerinden de açık oldukça tempolu, ileriye top taşımada katkı sunacak bir oyuncu gibi görünüyor. En kötü Hilbert düzeyinde katkı verir. Olumsuz bakmıyorum.

Bir de böyle ilginç bir haber var: https://www.milanlive.it/2015/06/22/milan-offerto-mastour-al-besiktas-per-acquistare-frei/

Milan'ın Kerim Frei için Hachim Mastour+3 mil euro önermeye hazırlandığı söyleniyor.
Doğruysa versinler hemen.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ANC hangi kanalda saat kacta arkadaşlar

Çevrimdışı ahmetx

Şişman @Necmi abiye haber yollamış

Çevrimdışı murat_

ya arkadaşlar kafayımı yediniz Rüzgar sağnak bir isim ortaya attı diye on sayfadır yönetime saydırıyorsunuz
adamın derdi zaten yönetime sövdürmek hiç aklınızın ucuna geliyormu böyle bir bilgiyi edinebileceği sıkmıştır
bir tarafından yönetime yakın kaynakların bile bilgi alamadığı dönemde ortaya atılan hiç bir isme inanmayın
birinin alındığını anca adam uçaktan indiğinde öğrenebiliyoruz
abi isin komik tarafi adam besiktas taraftarinin duymak istedigi seyleri soyluyor taraftarinda bir bolumu woooww moowww deyip duruyor adam elinden geldigince yonetime sovdurecek bos beles adamlari yazip duruyor burda bizim futbol engini taraftarlarimiz yonetime saydirmaya basliyor bide burda bazi arkadaslarda ruzgarin futbol aklini cok sever ama dun ruzgar bu sagbeki yazdiginda BENIMDE COK BEYENDIGIM BIR OYUNCU diye yazmis burda bazi arkadaslarin durumuna gulesim geliyor valla delinin biri kuyuya tas atsin sonra burda yaygarasi ciksin  :halay: :halay:

Çevrimdışı musacn1903

1 saat önce bende sordum hala bekliyorum cevap :D

Çevrimdışı ahmetx

lig tv ve ntvsporu takip edin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya arkadaşlar kafayımı yediniz Rüzgar sağnak bir isim ortaya attı diye on sayfadır yönetime saydırıyorsunuz
adamın derdi zaten yönetime sövdürmek hiç aklınızın ucuna geliyormu böyle bir bilgiyi edinebileceği sıkmıştır
bir tarafından yönetime yakın kaynakların bile bilgi alamadığı dönemde ortaya atılan hiç bir isme inanmayın
birinin alındığını anca adam uçaktan indiğinde öğrenebiliyoruz
Sonuna kadar katılıyorum @Necmi abi söylediklerine.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Şişman @Necmi abiye haber yollamış

adam on dakikadan fazla oynayamıyor performans gösterse ne olur çıkar 15 dakikaya :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Anç istifa için yapabilir bence bu basın toplantısını. O zaman korku filmi başlar işte.  :)

Çevrimdışı Necmi

abi isin komik tarafi adam besiktas taraftarinin duymak istedigi seyleri soyluyor taraftarinda bir bolumu woooww moowww deyip duruyor adam elinden geldigince yonetime sovdurecek bos beles adamlari yazip duruyor burda bizim futbol engini taraftarlarimiz yonetime saydirmaya basliyor bide burda bazi arkadaslarda ruzgarin futbol aklini cok sever ama dun ruzgar bu sagbeki yazdiginda BENIMDE COK BEYENDIGIM BIR OYUNCU diye yazmis burda bazi arkadaslarin durumuna gulesim geliyor valla delinin biri kuyuya tas atsin sonra burda yaygarasi ciksin  :halay: :halay:
bence orda dalga geçti yoksa nesini beğenmiş bulamadım ben öyle bir oyuncu alacaksan serdarla devam et ne değişecek para vermemiş olursun sakatlık ceza durumunda atibayı kaydırırsın extra olmayan birine birde extradan ücret ödememiş oluruz. @murat_

Çevrimdışı Fr1xsivE

Saat 13:00 NTVSpor
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Serdkar

bu adamla ilgileniyormuşuz Tolgayın eski kaptanı http://www.transfermarkt.com.tr/heiko-westermann/profil/spieler/1726

http://www.bild.de/sport/fussball/1-bundesliga/transfer-news-aus-der-bundesliga-41453830.bild.html

Westerman cok yavas bir oyuncu...
Arkasina her atilan topda hapu yuttuk..
Franco ile ayni hizda bir oyuncu...
Hava Toplarinda ama müthiis

Çevrimdışı ONUR KOLCU

adam on dakikadan fazla oynayamıyor performans gösterse ne olur çıkar 15 dakikaya :kop: :kop: :kop:

Ömer mustafadan  daha iyidir necmi abi en azından  40 maçta sonradan girer 40 maçın 33ünü sakat geçirmez mustafanın  2 katıda gol atar o 15 dklarla :)  :icool: :D :bandit:

adamı 229 dk oynatmışlar 3 gol atmış bizde oynadıgı sezon :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Yahu :D

Transfer mi oldu da ben bilmiyorum da hiçbir transferi beğenmiyoruz :D

Geçen sene Opare alındığında yıktık burayı tepki koyalım diye al adam döndü neden almadılar o zaman bonservisini? Demek ki onlar da beğenmemiş.

Sosa gibi Ba gibi düzgün transfer yapıldığında herkes çıkıp helal olsun diyor.

Dönüp dolaşıp her şeyin stada gelmesinden gerçekten sıkıldım ben. Hep aynı demagoji. Sanki para harcanmıyormuş gibi stat da stat.

Yahu stadı yapıyorsun evet mükemmel e bunu yaparken transfere bütçe de ayırıyorsun o da mükemmel buraya kadar itirazımız var mı? Fazla para büyük bütçe diyor muyuz? Hayır.

O ayrılan paranın harcanma şekline bu eleştiriler. Bunu hala anlamadı eleştirenleri eleştiren kesim.
Çağrı kendi adına dediklerin doğru ama genel yazılanlara sanırım söylüyor ayaydın. Stat önüne çıkacak. Bitene kadar hatta üç sene daha çıkar. Sonra biter. Doğru harcama günün şartlarına göre değişir ayrıca. Opare altı ay için yeterlidir sonrası için yetmez. Sen oyuncu öneriyorsun ama tespit etsen de gelmeyebilir. Oyuncu istemez. Bin türlü hali var. Görüşmeyi bilmeden buradan sadece yazmış olursun. Geçen sene Demba Ba gelirken Başkan beyaz yalanlar söylemedi mi. Sakat falan filan. 13 milyon olan oyuncu yarı fiyata geldi. Bu sene de güvenin. Ayrıca bak 1000 sayfa yazılmış ama daha transfer başlamadı. Millet tatilde. Oyuncular tatilden döner sonra imzalar atılır. Eylül ayına kadar transfer var. İkincisi burada üslup yanlış. Herkes en iyi bilen. Kimsenin forma giyen adamlara saygısı yok. Sanırım söylenmek istenen bu. Ben çokda haksız bulmuyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Mastour geleceğin en iyilerinden olarak gösteriliyormuş. Milan oyle birşey yapmaz bence. Ha yapsa bile yönetim içinde mastour u bilen bile yoktur. Benim gibi ilk başta mastour kim ya derler geçer gider:)

Çevrimdışı Deniz

tabi böylede bakılabilir yada yönetimdeki en paralı kişi olduğu için bütün transferleri kendisinede kitlemiş olabilir.
belki karar mercihinde o olmasa daha iyi işler yapılacak belkide yapılacak işlerin önüne set çekiyor. kim bilebilir @Deniz şu dışardan bakarak hüküm verme
huyundan vaz geç belkide sen haklısındır ama bu budur diyebilmek yanlış
Kesin hukum vermek yanlis olur tabii ki ama benim genelde duyduklarim transfer isinde anc den başka kimsenin dogru düzgün ilgilenmedigi yonunde.tabi dışarıya bilincli olarak servis edilen bilgilerden de olabilir bu ,ona da birsey diyemem Necmi abimm
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

kıvırma :bandit:
Bayımı parlatacak :bandit:
parlatması gereken oyuncular kadroda duruyor
alsın işte maksimum verimi
Ba gider onun yarı ayarında golcü gelse Şenol hoca üstün yetenekleriyle bir BA çıkarır ondan
Tosiç in nesi varmış yetiştirir işte iddia ettiğin bu değilmi
yıldızları toplarsak onlara bende hocalık yaparım :bandit:
@Deniz
Abi tosic i yetistirse de biae olmaz :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

10 dk sonra mi basliyor toplanti?

Çevrimiçi Samet Ç