2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936783 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu belki bu sefer görüştükleri adamları açıklayacaklar? :evillol: :evillol:

-Konoplyanka
-Mbokani
-Nyom
-Dzsudzsak
 :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Hoşbulduk dostum Braunschweig'dan selamlar herkese.
hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı talha

Demba ba da AhmetNurÇebi devreye girip transferi bitirmişti

şöyle bir düşün şimdiye kadar ses getiren tüm transferlerde kim devrepe girip bitirmişti?  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Yahu belki bu sefer görüştükleri adamları açıklayacaklar? :evillol: :evillol:

-Konoplyanka
-Mbokani
-Nyom
-Dzsudzsak
 :biggrinking:
açıklayamazlar arada söylüyolar isim ama
böyle aleni bir şekilde söyleyemezler çökerler üzerlerine
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Akten

Ukrayna basinina gore Mbokani icin resmi gorusmeler baslamis D.Kiev ile.

Insallah dogrudur

Güney sahilinde tatil yapıyormuş şu anda. Haftaya Antalya'da olacağım oralardaysa giderim yanına  :D

Şaka bir yana bu adam gelirse bir Pascal Nouma etkisi yaratacakmış gibi hissesiyorum.

Çevrimdışı Deniz

Yarin kap gelecektir evet.gidenlerden oyuncunun kap i olacak.toraman ve sezer birlikte aciklanabilir.

Gelenler konusunda hic umitli degilim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

şöyle bir düşün şimdiye kadar ses getiren tüm transferlerde kim devrepe girip bitirmişti?  :lol:
fikret ormanın bitirdiği tek transfer sezerdir heralde :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:evillol: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Bugün @atalay da söyledi bizden haber bekliyormuş :)

Bu adam bu ligi dagitir. Sevildigi, guven aldigi bir ortamda cok is yapar.

Seneler once, daha Witselli Mbokanili Lieg'i hatirliyorum, baya ilerlemislerdi ozaman yanilmiyorsam Avrupa Liginin Uefadan sonra ilk senesiydi, Hamburg ile oynuyorlardi gruptan cikip. Ozamanki hamburgun defansini ne dagittiydi.

Anderlecht doneminide oyle. Anderlecht ozaman SL'de cok iyi oynamasina ragmen bir turlu 3 puan alamiyordu. Milan deplasmaninda defansi dagittiydi Mbokani.

Senelerdir cok begendigim futbolcu. Alip giden, ikili mucadelelerde guclu oyuncu. 

Çevrimdışı talha

hacı olay kimsenin bitirip bitirmemesi değil ama ANÇ bu olaya bayılıyor adam her trasnfere damgamı vurayım istiyor. :lol:

Töre,Demba,Sosa,Tolgay. hep aynı senaryo.

Çevrimdışı Onur Can

Yok ya Konoplyanka olmaz. Imkansiz. Bir kanatta Kono, digerinde Töre, ortalarinda Sosa ve geriden Tolgay bize fazla gelir. Sistem çöker. Sevilla'ya imzalar zaten. Bize niye gelsin? Sampiyonlar ligi'nde bile oynamiyoruz..

**yazar burada içinden dua ederek mutlu mutlu uyuyacagini haber ediyor**  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sezercik demedik laa muhallebi cocuğu  :biggrinking: :biggrinking:

Valla benim aklıma direk o geldi birader :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

hacı olay kimsenin bitirip bitirmemesi değil ama ANÇ bu olaya bayılıyor adam her trasnfere damgamı vurayım istiyor. :lol:

Töre,Demba,Sosa,Tolgay. hep aynı senaryo.

bu egosu olmasa iyi aslında iş bitirici  :evillol: :evillol:
yönetimde oda olmasa hiç çekilmez bu yönetim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

yarın kap gelicek haberimi unutmadınız değil mi  :lol:

Glen geliyormuş.Kono iş yatalı çok oldu.

Çevrimdışı sosyalkartal

Konoplyankaya tüm kulüplerin verdiği süre dün dolmuştu bugün uzatmaları oynuyor anlayacağınız dua edelim sevilla beşiktaş derken cincon bildirmesin  :tabe: şu an tüm haber kaynakları kesildi duyumda gelmiyor bu olumluya işaret ve gs saçma sapan haberlerle işin içine sokuluyor buda olumlu bir hareket (transfer çalımı attık demek için ) bakalım hayırlısı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

Valla acik konusim q7 malzemecilerin ustune isedi diye salladiginda anc yi silmiştim.

Simdi bakiyorum herkes anç ye saydiriyor ama yigidi öldür hakkini yeme su an o da olmasa transfer isinde oyuncularla masaya bile oturamayiz.basarilidir basarisizdir orasini tartismiyorum ama su an anc mevcut yonetimde is bitirme konusunda umut vaad eden tek kişi. Yani bir nevi onun eline bakiyoruz.insallah iyi şeyler basarabilir yoksa bu transfer donemi cok can yakar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Valla acik konusim q7 malzemecilerin ustune isedi diye salladiginda anc yi silmiştim.

Simdi bakiyorum herkes anç ye saydiriyor ama yigidi öldür hakkini yeme su an o da olmasa transfer isinde oyuncularla masaya bile oturamayiz.basarilidir basarisizdir orasini tartismiyorum ama su an anc mevcut yonetimde is bitirme konusunda umut vaad eden tek kişi. Yani bir nevi onun eline bakiyoruz.insallah iyi şeyler basarabilir yoksa bu transfer donemi cok can yakar..
valla futbol şubesinin başına fikret orman geçtiyse eğer haberler doğru ise ahmet nur çebinintı eline bakmıyor olabiliriz
yarınki basın toplantısı eğer doğru ise bu konu hakkında olabilir ondan istifa olabilirmi dedim ahmet nur çebi çıksın bu yönetim kurulundan
dağılır bu yönetim sene sonunu göremez nett
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı forzatunga

kono'nun babası istanbulda diye haberler dolaşıyor.(%90 fake tabi şahsi düşüncem)

Çevrimdışı Deniz

kono'nun babası istanbulda diye haberler dolaşıyor.(%90 fake tabi şahsi düşüncem)
Ucak numarasina kadar vermisler ama flight radardan cok rahat bakiliyor ucak nosuna linneste de vermislerdi opare indi

Ben piyasadaki duyumlarin nasil ciktigini,cikarildigini bildigim icin duyum konusunda epey temkinliyimdir.o yüzden bu habere de zerre inanmiyorum..

Çevrimdışı Deniz

valla futbol şubesinin başına fikret orman geçtiyse eğer haberler doğru ise ahmet nur çebinintı eline bakmıyor olabiliriz
yarınki basın toplantısı eğer doğru ise bu konu hakkında olabilir ondan istifa olabilirmi dedim ahmet nur çebi çıksın bu yönetim kurulundan
dağılır bu yönetim sene sonunu göremez nett
Anc nin ayrilacagi aylardir konusuluyor bakalim ne olacak..

Çevrimdışı Baba1903

Ben Rajtoral'i bizim ve Fener'in Plzenle yaptığı maçlarda beğenmişitm seneye 40 maç oynasın en az 4 gol 8 asist yapar :D
Yarın açıklanacak 2 transfer Rajtoral ve Konoplyanka olcak görürsünüz :)
Sevilla ihtimali ortadan kalktı adam fesetmiş ön protokolü ya biz yada gs alcak

Çevrimdışı Necmi

tabi böylede bakılabilir yada yönetimdeki en paralı kişi olduğu için bütün transferleri kendisinede kitlemiş olabilir.
belki karar mercihinde o olmasa daha iyi işler yapılacak belkide yapılacak işlerin önüne set çekiyor. kim bilebilir @Deniz şu dışardan bakarak hüküm verme
huyundan vaz geç belkide sen haklısındır ama bu budur diyebilmek yanlış

Çevrimdışı TØLGA

Anc nin ayrilacagi aylardir konusuluyor bakalim ne olacak..
ayrılır ise mayıs 2016 başkan adayı kenarda dursun  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Ya bırakın ayrılsın ANÇ öyle çok büyük bir kayıp olmaz.  :lol: