2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12941115 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Benim kızdığım nokta hala bu sezonun tam anlamıyla muhasebesinin yapılamamış olmasıdır.

Şampiyonluğun kaçmasının asıl sebebi geri 5'limizin vasat olmasıydı ve en azından 3-4 takviyeyle burada kalite arttırılmalı.

Ama bu kaliteyi arttırmak yerine idare edecek oyuncular transfer edilecekse seneye de bu sezonkinden farklı olmaz.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 01:23:43 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Siz niteliğe hiç bakmıyorsunuz. Maalesef sayınızda az değil.

İsim çok önemli değil; lakin isimle gidelim.

Opare'nin en az 8-9 maçını izlemişimdir. Belçika'da muazzam bir performans gösteriyordu.

Tamam da. Konjonktür bilir misiniz?

6 aylık sağ bek transferine ihtiyacınız var. Ve 6 ay sakatlığından dolayı top oynayamamış bir oyuncuyu tercih ediyorsunuz.

Şaka olmalı bu.

Nitekim ne oldu?

Bir 2 ayda bizde sakatlandı.

Şimdi Rajtoral'ı izledim; devşirme bir sağ bektir. Hatta winger diye tabir edebiliriz.

Bunu izlediyseniz Kaderabek'i nasıl göremediniz.

Aslında izlemediniz biliyorum da...

O menajerler ile devam edin siz... 

Çevrimdışı Celestine Babayaro

yarın 2 tane kap bekliyorum :lol: sakın 2 tane kap resmi atmayın bayatladı o  :lol:
Kim?

Çevrimiçi Samet Ç

yarın 2 tane kap bekliyorum :lol: sakın 2 tane kap resmi atmayın bayatladı o  :lol:
:D

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

Mendesin yediği paralar quaresmaya fernandese ertanın yediği paralar bunlara gidiyor işte. Burda bile gideni arattılar hakikaten büyük başarı.

Çevrimdışı Ersoy

Her hafta 1-2 gün sonra belli olur deniyor. 3 haftadır bir bize geliyor bir Sevilla'ya gidiyor. Şu iş kesin sonuca ulaşırsa savunma hattına takviyeler hız kazanır. Birde Ba 14 M'ye satılırsa rahatlarız.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ergin1903

SosyalKartal umarim yarin bu da mi gol degil demeyiz  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Solda Tosic, sağ da Rajrotal

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sosyalkartal

ba satılırmı felan demeyin artık olmuş bitmiş bu iş gözden çıkarıldı yerine adam bakılıyor  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Yıllardır içimi acıtan bir şey var. Zaten o olmasa hiç umudum da olmayacak.

Türkiye'de bir şeyler bir gün değişecekse, sistem değişecekse bunu yapabilecek tek takım Beşiktaş'tır.

Diğer iki takım da popülizm ile yürüyen büyük iş adamlarının kucağında olan ve düşük profilli transfer gelecek vadeli planlar yapılamayacak kulüpler.

Buna yapısı gücü bütçesi ve beklenti baskı ile en uygun tek takım biziz.

Ama bizde menajerlerin rezalet yönetimlerin kucağındayız yıllardır.

Hani proje takımı diyorlar ya, evet olursun 2 yılda bir de şampiyon olursun ama böyle asla değil. Bu mantıkla yönetilen kulüpten beklentimiz olamaz.

Yolun sonu bu. Bu transfer dönemi son kez rezalet olacaktır. 2016'da neler olacak göreceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

Bu arada arkadaslar sakin olun. Rajtoral'in gelecegini zannetmiyorum. Listenin son siralarindadir muhtemelen.

Çevrimdışı sosyalkartal

bunun dışında bir haberim var barcelonadan bir sağbek kiralama isteğimiz reddeilmiş

Çevrimdışı Deniz

bunun dışında bir haberim var barcelonadan bir sağbek kiralama isteğimiz reddeilmiş
kabul edilse şaşardım  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Önünde kocaman 3 yıl vardı. İlk sene laf demedik. İkinci sene yine demedik. Üçüncü sene Allah var çok yerinde transferler oldu lafım yok. Ama sen ne zaman şu 3 sendir akıl aldığın adamları kaybettin s.çmaya başladın.

Mesela bek alacaksın.

İsmi geçenler Linnes,Kaderabek ve İvo Pinto. Üçü de iyi güzel adamlar. Bizim kalibremizzde olan adamlar ama üçüde birbirinden tamamen farklı oyuncular.Ha sonra noldu gittin Opare'yi aldın. Opare'ye neyse lafım yok. Ama şimdi çok daha büyük saçmalık dönüyor.

İsmi geçenler

Glenn Jonhson
Micah Richards
Allan Nyom
ve Rajitoral.

bunlar ne senin yarana derman olur ne de ilaç.

Şuan bildiğin bir adam getirelim kafasındalar. Kimi nasıl getirecekler nasıl özelliklere sahip gram düşünmeden hareket ediyorlar.

Daha iki gün önce Şener'i veto ettin maaşı fazla diye tamam maaşı fazla da getirmek istediğin adam Glenn bağlamaya çalıştığın maaş 2.8M komedisiniz valla.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Bunu çakacaklar; hazırlanın!

Çevrimdışı Hasan Akten

Ortaokulda önüne gelen kıza çıkma teklif edip hepsi tarafından reddedilen ergenlere döndük yemin ederim

Çevrimdışı Tolga

Ortaokulda önüne gelen kıza çıkma teklif edip hepsi tarafından reddedilen ergenlere döndük yemin ederim
:biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı Ergin1903

Bence de en kötü nyom olur. Daha kötüsü olmaz zannetmiyorum.

Çevrimdışı Deniz

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Ben 20 yıldır tutuyorum bu takımı.

2002'den beri bilinçli olarak izliyorum transfer dönemlerini.

Bu kadar kafası kesik tavuk gibi dolandığımız bir dönem hatırlamıyorum. Resmen el kol bağlı aç tavuk gibi neyi görürsek saldırıyoruz amaçsızca.

Bunun yanında  da öyle kötü bir gururları var ki yardım istemiyorlar. Geçen hafta dedik ayıp değil yardım isteyin ama Beşiktaşlılardan isteyin menajerlerden değil.

1 sene daha başlamadna çöpe gidiyor yazık günahtır. 2016'da çarpık kongre düzeniyle ne olsa seçimi kazanırım mantığıyla hareket ettiğini bu kadar belli etmez, etmemeli insan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

o bu değilde tam bir kiralama kulübü olduk fikret başkanımız yakında messiyi kiralamaya çalışırsa şaşırmayın  :kop: