2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12941203 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Opare'ye de iyi diyorlardı. Dünyanın en şanslı adamı Serdar'dır herhalde. 35 yaşına kadar bizde sağ bek oynarsa şaşırmam.  :D

Çevrimdışı Tolga

Birşey yapıp bu transferi engellemeliyiz hakilaten can sıkmaya başladı artık.

Opare geldiği zamanda burada bas bas bağırdık Serdar'ı kesemez diye öyle de oldu.

Yine söylüyorum Rajtoral gelirse gelecek sezon yine sağ bek pozisyonunda Serdar'ı izleriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu adamlarla sittinsene şampiyon olamazsın..

İlgilenilen futbolcular sene başı Kim Kardashian seviyesindeydi, düştük Berfu Öngören seviyesine.. Ne ismini biliyorsunuz nede resmine bakınca iyi diyeceksiniz eminim. Arada bir kaç kişi aslında güzelmiş der bu kadına, bunun gibi  oyuncuyada aslında iyi oyuncu diyenlerde olacaktır..

Kendimizi biraz daha kandıralım bakalım..

Umarım Rüzgar Sağnak yalan konuşuyordur. Fiyasko bir transfer olur

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı atalay

Menajerler çakacak yakında istedikleri birini.

Bekleyin...

Menajerler çalışıyor.

Kitleyecekler; kaçış yok.  :bandit:

irreversible  :eyes
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 01:11:56 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Birşey yapıp bu transferi engellemeliyiz hakilaten can sıkmaya başladı artık.

Opare geldiği zamanda burada bas bas bağırdık Serdar'ı kesemez diye öyle de oldu.

Yine söylüyorum Rajtoral gelirse gelecek sezon yine sağ bek pozisyonunda Serdar'ı izleriz.
Şimdi Ciddi ciddi düşündüm de , Gökhan toreyle Cicinhonun arkalı önlü oynadığını hayal ediyorum , ligin Asist Rekorunu kırarız heralde :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Rajtoral'ı fenerbahçeye karşı oynadığında izlemiştim.iyi futbolcu diyemem ama kötü de diyemem.vasatın birazcık üstü dersek yeridir..

edit:aradığımız tip oyuncu değil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kimse kusura bakmasın ama seneye Fb-Gs hatta Bursa yanında bile esamemiz okunmayacak.Bunun adı rezilliktir başka hiçbir şey değil.Adam sahur programlarına katılıyor yav iyice işi şova döküyorlar.Ağızlarından da Seba eksik olmaz.

Çevrimdışı JoseDemba

@yagiz1903  12 sn.12 saniye önce
Gerçekten iç yüzünü bilseniz alkışlarsınız. Konoplyanka için çok uğraşıyorlar. Laz inadına dönüştü iş ... ama Çebi cinsinden
Çebi gibi yöneti gelmez bidaha kıymetini bilelim Konopu alır getirirse  :super:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkes opare kalsın diye konusuyordu sezon bitti kamyon devrildi herkes Demba ba ya bile salladı yani sorun oparede değildi ne oynadıgı belli olmadı adamın ..

Çevrimdışı Tolga

Gerçekten iç yüzünü bilseniz alkışlarsınız. Konoplyanka için çok uğraşıyorlar. Laz inadına dönüştü iş ... ama Çebi cinsinden
Şimdi birşey derdim de neyse yav kardeşim senin sağ bekin Rajtoral olacaksa Konoplyanka'yı alsan ne olacak neyse :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

He he zaten bir biziz kıymet bilmeyen.İnsanların sabrını sınıyorlar 2 senedir artık yeter saçmalamasın kimse!

Çevrimdışı Kutay

en azından şu konoyu alsalarda mutlu olsak bari  kono-töre oturur arkamıza izleriz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Anıl

Haksız mıyım @Anıl
İsmi geçen adamlara bak Allah aşkına :bawling: :bawling:
Nesi var Babelin nesi var Cicinhonun ???
Aaaaa pardon onlar Anadoluda oynuyor alırsak Anadolu takımına doneriz dimi ??
Geçin bu işleri....
Beğenmediğiniz Adam bu ligin tartışmasız En iyi sagbeki hatta turkiyeye gelmiş geçmiş en iyi sagbeklerden biri ve Son 2 Sezonun asist kralı :tabe:
Haksızsın abi, ilk olarak ben hiçbir oyuncu için Anadoluda oynuyor falan demedim hatta Babel gelirse ciddi katkı verir diyenlerden biriyim. 2. si de çok asist yapması çok iyi bek olduğunu göstermez.

Daha önce yazmıştım.Çebi dışından yöneticimiz yok.

Babel bu takıma lükstür dedik dinletemedik beğenmeyenler nerede?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yok yani madem o piyasalardan adam getirme nıyetınız var KADAREBEK gibi adamı ne diye kaçıyoruz ..

artık akıl sır ermiyor mantık kalmamı . plan  proje  yok.  rastgele.

yani ben  sadece topcu kötü topcu değil dedim iş yapabiliri var bu ligde .

ama  Aradıgımız adam değil Glen Johnsunu hala istememezlik yapmayız heralde.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu anlayışla başarı gelmez. Stad bitince iyi yaptıkları bir şey de kalmayacak. Kulübü düşünüyorlarsa giderler umarım. Transferi geçtim artık yönetenler değişsin.

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi birşey derdim de neyse yav kardeşim senin sağ bekin Rajtoral olacaksa Konoplyanka'yı alsan ne olacak neyse :D
:claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bence sağ beke Glen Johnson, sol kanada da Konoplyanka gelecek :)

Çevrimdışı sosyalkartal

yarın 2 tane kap bekliyorum :lol: sakın 2 tane kap resmi atmayın bayatladı o  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı GÖRKEM

:claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Futbol aklı olmadan bir şey olmaz futboldan anlamıyorum dedi şu anda transferlere karar veriyor kendisi. Basketten anlarım dedi play off un dışında kaldık. Kısacası anladığı işi bile batıran bir adam kendisi. Tek iyi yaptığı iş inşaat hakkını veririm o konuda.

Çevrimdışı Kadir G.

Bırak konoplyankayı sağ bek iki stoper birde neto al rahat maç izleyelim. Kerim frei oynar solda en kötü.