2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12946573 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

demba ba satıldığında arbeloa çalışması var duyumsuz gitmiyor bu forum  :tabe:
Arbeloa ölmedi mi hala ne işleri var arbeloa ile iyice saçmalıyorlar.

Çevrimdışı kartal43

Zaten yönetimde aynı bu zihniyette olduğu için 3 Yıldır her branşta başarı sayısı Sıfır. Ne zaman ki Veli gibi Olcay gibi Serdar Ersan gibi isimleri ilk 11 e yazmayız ozaman şampiyon oluruz.bu adamların yerine daha iyilerini almak için çok para harcamaya gerek yok sadece vizyon ve futbol aklı olan kişiler olsa yeter

Çevrimdışı Strand Jack

Klübün içinde neler neler dönüyor bizde burada nöbet tutuyoruz hey yavrum hey

https://twitter.com/FightForUs1903

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Spor Gündemi ‏@SporGundemi35  50 dk.50 dakika önce
SON DAKİKA l

TRT Spor, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni 3 sezon boyunca şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Çevrimdışı talha

Herkesin yavrusu kendisine kuzgun gözükür derler bizimkiler de yerden yere vurur.  :tabe:

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Klübün içinde neler neler dönüyor bizde burada nöbet tutuyoruz hey yavrum hey

görünen yüzüdür sadece o ya daha neler var neler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Herkesin yavrusu kendisine kuzgun gözükür derler bizimkiler de yerden yere vurur.  :tabe:

kimi yerden yere vuruyoruz gene  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Spor Gündemi ‏@SporGundemi35  50 dk.50 dakika önce
SON DAKİKA l

TRT Spor, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni 3 sezon boyunca şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Abi bu kısmen doğru.

Salı günleri 1 maç- Perşembe günleri 1 maç şeklinde.
Geçtiğimiz 2-3 sezondur, d-smart star ntv yayını gibi düşün.

Misal gs nin salıya denk gelen maçları trt de olacak, çarşambaya denk gelen maçları tivibuda.

Fenerde şampiyonlar ligine giderse, muhtemelen 1 hafta biri diğer hafta bir diğeri trt de olacak.

geriye kalan maçlar tivibuda.

uefa liginde de aynı şey geçerli. mesela bizim maçları star yayınladı ya , trabzonun maçları dsmarttaydı, bu sene de perşembe 1 temsilcimizin maçı trt de olacak diğerleri tivibuda.

Çevrimdışı Onur Can

he veli takımın kilidi arkadaşlar he. He veli olmadığı için şampiyonluk gitti.

Yok arkadaş ben karar verdim, benim tek istediğim stat açılsın, haftasonu etkinliği gözüyle bakacağım. Newcastle taraftarı nasıl maçlara gidiyor, kazansalar da kaybetseler de ne olmuş, ne uzuyorlar ne kısalıyorlar..

Eğlence için güzel seçenek. En temizi.

Abicim bak ikidir soruyorum bu üç oluyor. Desteksiz sallamiyalim yeter. Veli'yi neden yetersiz buldugunu açikla, kimse bisey demeyecek zaten. Senin tek soyledigin: 'Veli çok kötü', 'Veli yetersiz'. Tamam da neden? Neyi yapamiyor bu adam? Ben 'Messi kötü' dersem Messi kötü mü olacak?

Birbirimize argümanlar sunalim, seviyelice tartisalim. Böyle üstü kapali hakaretlerle bir yere varamayiz.

Çevrimdışı talha

kimi yerden yere vuruyoruz gene  :evillol: :evillol:

Dün Töre'yi vuruyorlardı bugün de Veli'yi. Sıra Tolgay'a gelecekte ne zaman merak ediyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

FİKRET BAŞKAN İLE SAHURA DOĞRU
programının çalışmaları başlamıştır
yakında televeziyonda  :bandit:
iyi fikir yaaa aslında BJK tv'de yapsa ya böyle bir program güvenlik kamerasına
bile konuşuyor artık sıkıntı olmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Dün Töre'yi vuruyorlardı bugün de Veli'yi. Sıra Tolgay'a gelecekte ne zaman merak ediyorum.
transfer olmayınca nereye sarıcağını şaşırıyor insan  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Abicim bak ikidir soruyorum bu üç oluyor. Desteksiz sallamiyalim yeter. Veli'yi neden yetersiz buldugunu açikla, kimse bisey demeyecek zaten. Senin tek soyledigin: 'Veli çok kötü', 'Veli yetersiz'. Tamam da neden? Neyi yapamiyor bu adam? Ben 'Messi kötü' dersem Messi kötü mü olacak?

Birbirimize argümanlar sunalim, seviyelice tartisalim. Böyle üstü kapali hakaretlerle bir yere varamayiz.

Ben daha ilk kez veli ile ilgili birşeyler söyledim.

Veli, neden yetersiz bulduğuma dair açıklama yapmaya dahi değmeyecek, sıradan vasat bir futbolcu. Rotasyonda 3.sırada olmalı normal bir takımda.

Çevrimdışı murat_

Klübün içinde neler neler dönüyor bizde burada nöbet tutuyoruz hey yavrum hey ne donuyor              mesela bu tiwitterin sahibi kim  bizi ne ilgilendirir bu bolum ile bu yolladiginin ne alakasi var kusura bakma ama bizene bole sacma sapan seylerden bura transfer basligi bu baslikla bu ne alaka bende simdi yeni bi tiwit acip parali takipciler ayarlasam orda ona buna sallasam sonra onu buraya paylassam onada inanacakmisin

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 22:25:52 murat_ ]

Çevrimdışı TØLGA

şunda hem fikir olalım veli bizim takımda iyi katkı veren bir oyuncu eyvallah ancak ilk11 adamı olmamalı baktığınız zaman
alternatif olmalı ne zaman veliyi yedek bırakıcak bir adam alırız o zaman şampiyonluğa daha çok inanırım saygılar  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

ttnet digiturk dsmart gibi platforma geciyorlar. Platform ile ilgili calismalar bitmek uzere. Fiyatlar hersey belli
Zaten CL ve EL de bir macin sifresiz kanaldan yayinlanma zorunlulugu var.

Çevrimdışı Orhan_

Birsey diyorsaniz, söylediginiz seyi destekleyecek argümanlariniz olsun. Rastgele ortaya bir cümle atiyorsunuz, komik oluyor. Veli anca yedegin yedegi mi olabilir? Veli Real Madrid'de, Barcelona'da yedegin yedegi olur. Soyledigin seye bak.

Karar verdim bu forum trollerle dolu. Sunu söyleyen adam ciddi olamaz çünkü. Hayir, Veli'nin ne eksigi var; ön libero'dan tam olarak ne bekliyorsun desek cevap da veremeyecek. Hizli mi degil? Yeterince savunmaya yardim mi etmiyor? Yoksa oyun kurmaya yardimci mi olmuyor? Allah askina anlatin da anlayalim. Veli'nin suçu gol krali olmamak mi?

Içimi rahatlatan sey ise, Senol Günes'in sizler gibi düsünmedigini bilmek. Çok sansliyiz. Bu sene orta sahamiz Veli-Tolgay-Sosa, siz istediginiz kadar nefret edin çalim atmayan, Korejma gibi oynamayan oyunculardan  :icool:

Mevcut koşullarda Veli gerekli bir futbolcudur sadece. Ama Veli'nin eksiği çok. Öncelikle ayakları iyi olmadığı için oyun akışkanlığını bozuyor. Efektif bir şekilde al ver yapamazsın. Biraz baskı yediğinde çok rahat hata yapıyor. Yaptığı pasların çoğu atak şekillendiren değil, topun ayaktan çıkması üzerine yani Veli oyun kurmuyor, kuramıyor. Oyun yönü değiştiren uzun top sayısı ya da sadece uzun top sayısı kaçtır oynadığı 3 sezonda? Verdiği arapası? Attığı gol sayısı? Veli iyi bir kesici. Hatta şöyle düşünelim, Veli iyi bir kesici olmasaydı onu 11'e yazdıracak özellikleri neler olabilirdi?

Çevrimdışı TØLGA

FİKRET ORMAN:Sabah ola transfer ola  :biggrinking: :biggrinking:
malzeme çıktı bugünde boş bırakmıyor şükür 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

adamın fenerformalı fotosu var bunada inanmıyosan bilmiyorum artık inanmak istemiyondur belki  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı EagleForce

Zaten yönetimde aynı bu zihniyette olduğu için 3 Yıldır her branşta başarı sayısı Sıfır. Ne zaman ki Veli gibi Olcay gibi Serdar Ersan gibi isimleri ilk 11 e yazmayız ozaman şampiyon oluruz.bu adamların yerine daha iyilerini almak için çok para harcamaya gerek yok sadece vizyon ve futbol aklı olan kişiler olsa yeter

Olay bu. Sorun Veli'nin kotu futbolcu olmasi degil, sorun Veli'yi savunanlarin soyledigi gibi Veli'nin bu takimin en iyi oyuncularindan birisi olmasi. Top kontrolu olmayan, rakibe bodoslama dalip her an kart gorme riski olan bir orta sahayi Besiktas'in ilk 11'ne gozu kapali yaziyorsak birseyler cok yanlis gidiyor zaten.

Çevrimdışı Onur Can

Ben daha ilk kez veli ile ilgili birşeyler söyledim.

Veli, neden yetersiz bulduğuma dair açıklama yapmaya dahi değmeyecek, sıradan vasat bir futbolcu. Rotasyonda 3.sırada olmalı normal bir takımda.

Hiçbir neden sunamiyorum, ismi Xeli olsa begenirdim diyorsun yani.

Mevcut koşullarda Veli gerekli bir futbolcudur sadece. Ama Veli'nin eksiği çok. Öncelikle ayakları iyi olmadığı için oyun akışkanlığını bozuyor. Efektif bir şekilde al ver yapamazsın. Biraz baskı yediğinde çok rahat hata yapıyor. Yaptığı pasların çoğu atak şekillendiren değil, topun ayaktan çıkması üzerine yani Veli oyun kurmuyor, kuramıyor. Oyun yönü değiştiren uzun top sayısı ya da sadece uzun top sayısı kaçtır oynadığı 3 sezonda? Verdiği arapası? Attığı gol sayısı? Veli iyi bir kesici. Hatta şöyle düşünelim, Veli iyi bir kesici olmasaydı onu 11'e yazdıracak özellikleri neler olabilirdi?

Hah bunlarla gelin iste. Çok tesekkur ederim :)

En önemli özelliginin kesicilik olduguna ben de katiliyorum. Verdigi çogu pasin geri veya yan pas olduguna da katiliyorum. Oyun acisindan önemli olan paslar 'key passes' ve 'forward passes'. Fakat orta saha'da pas vermek için pas vermek de önemlidir bence. Avrupa Ligi maçlarinda topa daha çok sahip olmamizi sagladi bu sekilde. Bunu Selçuk Inan hatta Busquets de genellikle yapiyorlar. Tabii ki onlar Veli'den daha iyi pas yapan oyuncular.

Gol/asist elestirisine katilmiyorum. Busquets kaç gol atiyorsa, Xabi Alonso ne kadar tabela yapiyorsa (frikik hariç) Veli de o kadar yapiyor.  Fenerbahçe'de Veli=Topal; Süper Lig'te bu sene 2 gol atmis. Galatasaray'da Veli=Melo; 1 gol atmis. Veli Kavlak da 1 gol atmis (Trabzon maçinda ki gol).
Oyunu açan uzun top meselesindeyse, Squawka'nin istatistik karsilastirma matrixini kullandim. Topal, Melo ve Veli'nin ortalama pasi 19 metre. Ki Veli o kadar çok geri pas yapmasina ragmen bu ortalamaya sahip. Yani oyunu açan uzun toplari da mevcut.

Özellikle kesiciliginden çok faydalandigimiz için bence kesinlikle ilk 11'e Töre, Tolgay ve Sosa'dan sonra yazilmasi gereken ilk isim. Bunun yani sira takimin topa daha fazla topa sahip olmasini sagliyor, ve kesici ön libero için yeterince pas dagitimina da destek oluyor. Bizim taraftarin Veli'yi begenmemesinin en büyük nedeni 2 yildir Veli-Atiba izliyor olmalari. Artik Atiba Veli'nin yedegi olacak. Ikisi de oyun kurma konusunda yeteneksiz olduklarindan göze çok batiyordu. Veli'nin yaninda pas alisverisini, topu ileri tasima görevini üstlenecek Tolgay (sirf bu yüzden bile muazzam transfer) olunca, Veli'nin eksikleri daha da önemsiz olacak. Atiba topun rakip kaleye gitmesini saglayamiyordu. Bunu Tolgay yapabilecek, böylece Veli sadece kesici, savasci özellikleri için kullanilacak. Bunun üstüne attigi her pas, çektigi her sut, ileri gönderdigi her top onun için bir arti olacak.

Çevrimdışı Çağatay

Veli nin bizim takimdaki yeri atibanin yedegi olarak ya kitlemek istedigimiz maclarda yani onde olup skoru korumaya yonelik tolgay ile degistrilebilir yada gole ihtiyacimizin oldugu maclarda savunmadan birisi cikarilarak orta sahaya alinir ki rakip savunmanin uzaklastirdigi toplari toplar ve orta sahada presle top kapar ortayi toparlar
baska bir sey icin kullanilmaz
ilk 11 de baslamasi sadece atiba cezali veya sakatsa olabilir çünkü boy dezavantaji vardir kaleci degajlarini alamaz kornerlerde verimi olmaz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Atiba ile oynanılmaz. Tolgay atiba hiç olmaz. Atibayı velisiz oynayınca gördük sezon başındaki oyunundan gram eser yoktu o performansı hiç düşmeyen adamın.

Veliyi çok beğendiğimizden savunmuyoruz. Sanki takımdaki herkes A class oyuncu da veliyi sığdıramıyorsunuz. Velinin ersanın serdarın yedek kalacağı takım kurarlarsa bu tartışılır yoksa veli yedeğin yedeğiymiş falan boş. Gören de real madrid barcelona yız sanacak.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar sadece oyuncuların tarzları ve performansları üzerinden tartışmışsınız.

Bu oyuncular Bilic'in sisteminde böyle oynadılar.

Atiba mesela imkanı olmasına rağmen hücuma çıkmıyordu bir röportaj sonrası söylediği şey Bilic'in ona kesinlikle yerini kaybetmemesini söylediğiydi.

Bu sezon çıkıp 6-7 gol de atabilir aynı Atiba ya da Veli. Sadece oyuncu değil sistem de önemli.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İsmi xeli olsa tabiki beğenirim. Xeli isimli biri kotu olabilir mi ya.