2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948164 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

O çok kıymetli serdar azizi birebirde patates eden, helva gibi dağıtan babel de beğenilmiyor, bitik deniyor bilmem ne. Hey gidin hey. :lol:

Çevrimdışı atalay

Ochoa'yı tanıyalım.  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Serdar Aziz haberi doğruysa Ersanı satıyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA |
İTALYAnın köklü kulüplerinden PARMA iflasını açıkladı ve Amatör kumeye düşürüldü....
Hey gidi Avrupaya kok söktüren Parma , Yıldızlard kayar durmaz Yerinde :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

babel---->msl
dudak---->bundesliga
kono ----->la liga
Adama böyle dediğiniz için gelmiyormuş

Çevrimdışı ahmetx

var zaten olcay töre oğuzhan tolgay veli cenk hatta serdar bence daha fazlasına gerek yok :D biz yerli oyunculardan takım kurarız
ve yukarıya oynar bizim yerli kalitemiz iyi bence yabancı kalitesini yükseltmek lider oyuncular sokmak gerekiyor kadroya
Tolgay , Töre ve Oğzuhan ve Tosun dışındaki yerliler yetersiz bence Veli,Serdar,Olcay,Ersan,Kerim,Günay yedek olurlar. Pektemek,Necip,Köybaşı ve kaleciler anadoluda oynarlar ancak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Serdar Aziz haberi doğruysa Ersanı satıyoruz.
zannetmiyorum , Şenol hoca Ersanın takımda tutulmasını istiyormuş , Yeni gelecek stoper Ersanın yanına monte edilecek ve Pedro satılacak buyuk ihtimal , Portonun son teklifi bekleniyormuş :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

SON DAKİKA |
İTALYAnın köklü kulüplerinden PARMA iflasını açıkladı ve Amatör kumeye düşürüldü....
Hey gidi Avrupaya kok söktüren Parma , Yıldızlard kayar durmaz Yerinde :tabe: :tabe:
o günleri hatırlıyor musun ? senin yaşın var mı okadar @Yunus Emre Dökmeci ? :D

Çevrimdışı ahmetx

O çok kıymetli serdar azizi birebirde patates eden, helva gibi dağıtan babel de beğenilmiyor, bitik deniyor bilmem ne. Hey gidin hey. :lol:
Babel bizi istiyor mu peki ? @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Kutay

oh be sonunda fener artığı sezerden kurtulduk. uğur boralda sözleşmesi bitti ve gitti zaten  :ishock: :ishock: :ishock:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Necmi

Tolgay , Töre ve Oğzuhan ve Tosun dışındaki yerliler yetersiz bence Veli,Serdar,Olcay,Ersan,Kerim,Günay yedek olurlar. Pektemek,Necip,Köybaşı ve kaleciler anadoluda oynarlar ancak.
yok işte durum öyle değil senin yerli yedek kalecin olmak zorunda elimizdekiler bu konuda yeterli bence
11 yabancı oynatabileceğin bir ligde bizim yerlilerimiz rotasyon için yeterli kalitede bence veli ve olcay Beşiktaş için çok önemli oyuncular

Çevrimdışı Tolga

SON DAKİKA |
Efsane Parma kadrosu ;

Buffon, Thuram, Sensini, Cannavaro, Vanoli, Dino Baggio, Boghossian, Fuser, Veron, Crespo, Chiesa.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

o günleri hatırlıyor musun ? senin yaşın var mı okadar @Yunus Emre Dökmeci ? :D
Çocuktum ama hatırlıyorum abi Fırtına gibi takımdı Ozaman Parma :bandit: @ahmetx abi
Hatta italya nın en iyi 2.ci takımıydı Juveden sonra :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Parmanın çökmesinin sebebi Parmalat isimli süt devinin 2005 teki 10 milyar euro'luk hayali ihracatı. Iyi bile dayandılar. Şirket sahibi tanzi bu aralar çıkacak hapisten çıkınca kurtarır parmayı yine :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Babel bizi istiyor mu peki ? @Armağan Bozkurt

Ne bileyim abi, ben bizim istemediğimizi biliyorum(Ben istiyorum)

Babel de başka tekliflere sıcak bakıyor amerika neden olmasın falan.

Alacak sol açık kalmayacaklar, olcayı parlatıp çıkartacaklar yine önümüze diye korkuyorum.

Çevrimdışı ahmetx

yok işte durum öyle değil senin yerli yedek kalecin olmak zorunda elimizdekiler bu konuda yeterli bence
11 yabancı oynatabileceğin bir ligde bizim yerlilerimiz rotasyon için yeterli kalitede bence veli ve olcay Beşiktaş için çok önemli oyuncular
Yedek olarak Günayı yazdım zaten @Necmi abi.Şu Velinin lateral pasları ve koşmasından başka ne takımı ileri taşımasını ne de top kesmesini beğeniyorum.Olcay ceza sahasında çok etkili vuruşları var ama kanat oyuncusu için temposu,hızı,gücü çok yetersiz.

Çevrimdışı ahmetx

Ne bileyim abi, ben bizim istemediğimizi biliyorum(Ben istiyorum)

Babel de başka tekliflere sıcak bakıyor amerika neden olmasın falan.

Alacak sol açık kalmayacaklar, olcayı parlatıp çıkartacaklar yine önümüze diye korkuyorum.
aynen biz Babelden daha iyisini alamayız. Dudak filan anca son transferinde bize gelir.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu sezon hocamızın da etkisiyle özellikle Oğuzhan ve Kerim'in ciddi aşama kaydedeceğini, çok ciddi bir teklif olmazsa da G.Töre'nin elden çıkartılmayacağını düşünüyorum. Tolgay'ın da senaryoya eklenmesiyle pozisyon üretme ve gol sayısı olarak üretken bir orta saha görürüz kanaatindeyim.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Çağrı

West brom 10 milyon Pound veriyormuş ba ya omuzlarda götürüyor muyuz Havalimanı'na :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ersan, Necip, Olcay, Pektemek, Motta mümkünse yedek kulübesine dahi alınmaması gereken, yeteneği vasatın da altında ve Beşiktaşımızda nasıl oynadığına anlam veremediğim futbolcular. Bunlardan ne kadar azını kadroda tutarsak kalite ortalamamız o kadar artar.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Cudşak. :D

Adını doğru söyleyen kulübe imza atacakmış pudşak :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

aynen biz Babelden daha iyisini alamayız. Dudak filan anca son transferinde bize gelir.
Almak istersek oyuncu buraya gelir de hiç sanmıyorum teklif yapacağımızı.

Direkt Babel'i alacaklardır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...